Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jom aktifkan mykad - sbg kad diskaun!
23-01-2014, 02:52 AM, (This post was last modified: 23-01-2014, 03:32 AM by Stynx.)
Post: #1
Jom aktifkan mykad - sbg kad diskaun!
[Image: MSS-outlet-poster.png]

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia semua, apa khabar semua!?

Sekian lama tidak bertapa di TBD ni atas sebab-sebab yang perlu dirahsiakan (tak perlu tahu rasanya), hari ini aku nak share something yang rasanya hangpa semua pun taktau lagi, ceq bukan nak kata apa tapi benda ni still baru dan ceq konfiden hangpa semua pun tak pernah dengar lagi.

Jadi apa yang aku nak sharekan kepada korang semua ialah
Pengaktifkan mykad sebagai kad diskaun SECARA PERCUMA


1- Tahu dak MyKad dikeluarkan oleh MDEC dan bukannya JPN <-- pengguna sahaja
2- Tahu dak mykad boleh diaktifkan sbg kad diskaun?
3- Tahu dak Mykad Smart Shopper Program (MSSP) ini di bawah Affiliate Junction (AJ) yang merupakan affiliate marketing network pertama di Malaysia?
4- Tahu dak AJ merupakan pengguna ke-50 mykad? Dan JPN merupakan pengguna pertama mykad?

So apa KELEBIHANNYA apabila kita aktifkan MyKad kita?

1- Dapat diskaun ketika berbelanja di kedai-kedai yang tersenarai dalam program ini.
2- Dapat points yang takda expiry date, boleh kumpul sampai lebam.
3- Boleh redeem points.
4- Tak perlu renew activation tadi (ini bukan membership or whatsoever, hanya sekali activation sahaja seumur hidup).
5- Hanya perlu sebut no. IC semasa pembayaran tak perlu swipe or whatsoever.

So kat mana je kami boleh berbelanja?

1- List kedai di http://mykad.aj.my
2- Download apps kami di Apps store atau Play store, MSSP Discover (GPS direction sekali!)

Saya nak DISKAUN tapi tak tahu macam mana nak aktifkan?


Anda hanya perlu beri saya 5 details tentang diri anda:

1- Nama
2- No. IC (jangan risau tak perlu PHOTOSTAT pun)
3- No telefon
4- Alamat
5- Emel

Aku merupakan agen dalam program ini atau affiliate iaitu orang tengah yang menghubungkan pengguna mykad yang telah diaktifkan dan apabila mereka pergi berbelanja ke kedai-kedai yang terdapat dalam program ini.

So apa aku dapat sebagai balasan aku menyediakan servis kepada rakyat Malaysia?

Aku akan dapat komisyen purata 1% daripada setiap perbelanjaan rakyat Malaysia yang pergi berbelanja tadi BERTERUSAN SEUMUR HIDUP dan pengaktifkan mykad hanya SEKALI.

Sesiapa yang nak jadi agen macam aku boleh PM.
Ini bukan MLM kami tak jual produk. Kami tak cari orang, kami hanya berkongsi. Sorry.

Sekian sahaja,
Stynx - Pakar Affiliate Marketing
"You're what you achieve. Therefore be the man you wanted to be."
Reply
23-01-2014, 09:27 AM,
Post: #2
RE: Jom aktifkan mykad - sbg kad diskaun!
Apa maksudnya MyKad tak dikeluarkan oleh JPN? Hmm
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
23-01-2014, 09:46 PM,
Post: #3
RE: Jom aktifkan mykad - sbg kad diskaun!
[Image: AJ_Main_banner31.jpg&w=940&h=320&zc=1]
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
24-01-2014, 12:45 AM,
Post: #4
RE: Jom aktifkan mykad - sbg kad diskaun!
(23-01-2014, 09:27 AM)matz Wrote: Apa maksudnya MyKad tak dikeluarkan oleh JPN? Hmm

Mykad sebenarnya dikeluarkan MDEC, JPN merupakan pengguna je. JPN gunakan mykad sbg identiti setiap rakyat Malaysia. Samalah macam Touch n Go, JPJ semua pengguna mykad je.
"You're what you achieve. Therefore be the man you wanted to be."
Reply


Forum Jump: