Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
If I use BroadBand 4GB
16-01-2014, 05:15 PM,
Post: #1
If I use BroadBand 4GB
If I use BroadBand 4GB Maxis,what method that you guys use for another extra 4GB without buying again from Maxis. That was expensive. Any guide to have extra 4GB,SSH Premium can help?

Helping my friend to ask it.
i have fun in this tbd. all the problem are solved with other member Troll 2
Reply
19-01-2014, 04:15 AM,
Post: #2
RE: If I use BroadBand 4GB
Kalo selkom boleh la nak bypass quota. Meksis xtau + x suka.

Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
[Image: 54986369.png]
Reply
19-01-2014, 10:31 AM,
Post: #3
RE: If I use BroadBand 4GB
SSH Premium boleh bypass quota? ak ada celcom 1 malaysia,prepaid plan ini mungkin unlimited,macam mana ak boleh try bypass quota?
i have fun in this tbd. all the problem are solved with other member Troll 2
Reply
19-01-2014, 01:13 PM,
Post: #4
RE: If I use BroadBand 4GB
(19-01-2014, 04:15 AM)SeliparJepun Wrote: Kalo selkom boleh la nak bypass quota. Meksis xtau + x suka.

Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk

more info and technique pls .
Reply
20-01-2014, 03:43 AM,
Post: #5
RE: If I use BroadBand 4GB
Tetap dengan skill lama.
Guna vpn jer.
Stakat ni dah guna lebih dari 30gb. Xde masalah lagi.

Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
[Image: 54986369.png]
Reply
20-01-2014, 08:33 AM,
Post: #6
RE: If I use BroadBand 4GB
(20-01-2014, 03:43 AM)SeliparJepun Wrote: Tetap dengan skill lama.
Guna vpn jer.
Stakat ni dah guna lebih dari 30gb. Xde masalah lagi.

Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk

so ade prblem laen2 tak ?
mean macam kadang2 tidak stabil or terputus ke ?
dan name vpn yg ngam ngan celcom kau tu ?

ngan rekemen kn aku dealer simpack tuu .. teringin plakk nk pakai Smile
-miss maplesea-

-rape the website not The Kid-


[Image: a97264_w8.jpg]
Reply
20-01-2014, 12:31 PM,
Post: #7
RE: If I use BroadBand 4GB
maxis x block vpn ke?
aku pakai celcom.. instanet setakat ni unlimited tp speed x sedap
ni adalah cetakan komputer dan tidak memerlukan tandatangan. GayFace
Reply
21-01-2014, 06:37 PM,
Post: #8
Re: RE: If I use BroadBand 4GB
(20-01-2014, 08:33 AM)moshi30 Wrote:
(20-01-2014, 03:43 AM)SeliparJepun Wrote: Tetap dengan skill lama.
Guna vpn jer.
Stakat ni dah guna lebih dari 30gb. Xde masalah lagi.

Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk

so ade prblem laen2 tak ?
mean macam kadang2 tidak stabil or terputus ke ?
dan name vpn yg ngam ngan celcom kau tu ?

ngan rekemen kn aku dealer simpack tuu .. teringin plakk nk pakai Smile

Aku guna vpn Epahngi jer, murah.
RM5 je sebulan.
Kdg2 tu mmg ada kecacatan.
Payah nk jelaskan.
Try sendiri baru tau

Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
[Image: 54986369.png]
Reply
24-01-2014, 08:55 AM,
Post: #9
RE: If I use BroadBand 4GB
But VPN just slow down my usage,if I want to play game.How to play
i have fun in this tbd. all the problem are solved with other member Troll 2
Reply
24-01-2014, 06:23 PM,
Post: #10
RE: If I use BroadBand 4GB
http://www.omghackers.com/2013/04/softet...3.html?m=1 read this
ni haa Allah pujuk kita
Spoiler:

Wasbir Ala Ma Yakuluun -
Bersabarlah terhadap apa yang mereka katakan. - AlMuzammil Ayat 10 Smile

Reply
25-01-2014, 01:08 PM,
Post: #11
RE: If I use BroadBand 4GB
(24-01-2014, 06:23 PM)0b0xed Wrote: http://www.omghackers.com/2013/04/softet...3.html?m=1 read this

I not so clear what he saying actually. Can explain?
i have fun in this tbd. all the problem are solved with other member Troll 2
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Ask]broadband,bandwitdh dan router pijat 10 837 10-01-2013, 10:06 AM
Last Post: pijat
  Celcom Broadband SKMM shadowmacx 25 12,741 11-04-2012, 10:57 PM
Last Post: ibnumalik

Forum Jump: