Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ipad mini problem -.-
12-01-2014, 10:19 PM,
Post: #1
Ipad mini problem -.-
Salam sejahtera semua,
masalah pada ipad mini adik aku ni, bila nk download game dia punya loading mmg lama gila ah. dulu penah jadi tpi lepas restart modem wifi dia okay blik. tpi skrg dah tk jadi langsung, dah tk boleh nk download app.
*Mohon Bantuan*
Reply
13-01-2014, 10:25 AM,
Post: #2
RE: Ipad mini problem -.-
tu bukan masalah iped.. tu masalah kat modem/speed internet.. guna modem tm bagi ke? o.O
[Image: pumpkids]
Reply
13-01-2014, 01:12 PM,
Post: #3
RE: Ipad mini problem -.-
ohh ingt masalah kat ipad. guna streamyx kt rumah ni
Reply
13-01-2014, 06:32 PM,
Post: #4
RE: Ipad mini problem -.-
pernah jadi. tp restart balik. elok semula Big Grin hopefully helpful
Assalamualaikum..
Runsing dengan bil telefon yang melambung tinggi?
Simcard REDONE membolehkan tuan-tuan dan puan-puan membuat PANGGILAN PERCUMA tanpa had setiap hari dengan bil bulanan hanya serendah RM8.00 sahaja.
Untuk maklumat lebih lanjut, sila layari website kami
REDONEPROVIDER
Reply
13-01-2014, 07:31 PM,
Post: #5
RE: Ipad mini problem -.-
pakai pc ke lappy ka sama jugak ka? Hmm ke dekat ipad tu saja?
Smile jgn ban saye. ade silap tulun tunjukan Smile
Reply
14-01-2014, 12:34 AM,
Post: #6
RE: Ipad mini problem -.-
ok terima kasih semua. mungkin line internet. sbb pc nak download semua okay.
Thanks Smile
Reply
14-01-2014, 06:36 PM,
Post: #7
RE: Ipad mini problem -.-
so bukan internet problem la kalau pc lappy nak download ok ~Hmm


apa yang ko restart? modem? ipad? ;d

(13-01-2014, 06:32 PM)JiwaKomik Wrote: pernah jadi. tp restart balik. elok semula Big Grin hopefully helpful
Smile jgn ban saye. ade silap tulun tunjukan Smile
Reply
14-01-2014, 11:23 PM,
Post: #8
RE: Ipad mini problem -.-
Cuba restart modem tu.
Streamyx g**.
Akunya pon macam gitu gak. @_@
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Ipad 2 [problem] FistOfNoobz 0 183 10-12-2013, 09:44 AM
Last Post: FistOfNoobz
  ‘Springtomize 2′ Updated with Native iPad Support rapple86 1 858 24-02-2012, 09:15 PM
Last Post: Taz
  [TuT] Untethered Jailbreak iOS 5.0.1 iPhone 4S and iPad 2 with Absinthe rapple86 4 1,497 27-01-2012, 05:32 PM
Last Post: rapple86
  Battery Doctor + : Best Battery App for iPhone, iPad, iPod Touch rapple86 0 1,183 18-01-2012, 12:25 PM
Last Post: rapple86
  [WTA]Ipad 2 Perlu atau tidak di Jailbreak?? rapple86 9 3,338 05-01-2012, 02:33 PM
Last Post: rapple86
  Sape reti buat app utk ipad/iphone SeluarDalam 12 2,605 31-10-2011, 01:16 AM
Last Post: moteto
  iOS 5 Iphone n Ipad RFC792 1 651 28-10-2011, 05:15 AM
Last Post: FieryCold
  Iphone 2G [ Camera problem ] RFC792 8 1,573 21-06-2011, 12:37 AM
Last Post: RFC792

Forum Jump: