Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bypass qouta internet maxis/etc
07-01-2014, 02:12 AM,
Post: #1
bypass qouta internet maxis/etc
Salam semua nk share satu trick . untuk penguna smartphone android ... Bagi pengguna sim card prepaid .maxis espacially dah block vpn . dlu kalau abes qouta je kasi on vpn da settle . tapi diorg dh block port vpn skrg . mmg dh xdew harapan . ...

Skrg ni ade satu trick nk kongsi kat semua . untuk maxis user yg dah subscribe internet monthly/weekly . dah abes qouta . boleh gunakan free proxy server .
(http://www.aliveproxy.com/fastest-proxies/) ataupn (
http://hidemyass.com/proxy-list/) .
Trik ini hanya boleh tambah speed qouta internet shaja 0-900kbps shaje .

Dapatkan proxy yg ngam dgn operator . dan settingkan proxy and port dlm apn dlm setting . tq
Reply
07-01-2014, 09:25 AM,
Post: #2
RE: bypass qouta internet maxis/etc
kalau vpn guna port 80 takleh ke?
Reply
07-01-2014, 10:10 AM, (This post was last modified: 07-01-2014, 10:21 AM by pumpkids.)
Post: #3
RE: bypass qouta internet maxis/etc
mcm ni ke contoh:
Code:
Client IP address              :46.183.162.4
Proxy server name              :BRF-CE06-G2-0.tm.net.my
Checked proxy server(IP:Port)  :219.93.174.105:554

buat satu contoh ples nk setting APN.. sebab username/password xde,
[Image: pumpkids]
Reply
07-01-2014, 12:31 PM,
Post: #4
RE: bypass qouta internet maxis/etc
aku pon guna trik ni gak ;d
aku selalu guna proxy 12345proxy.com bole streaming utube ;d
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
08-01-2014, 01:22 AM, (This post was last modified: 08-01-2014, 01:23 AM by Aw4n.)
Post: #5
RE: bypass qouta internet maxis/etc
Vpn dh block . maxis da blockk ...

Trik ni ok lg klu mne yg dh abes qouta . tu xlembab mcm proxy
Reply
08-01-2014, 10:32 PM,
Post: #6
RE: bypass qouta internet maxis/etc
x faham.. aku noob OK
Dunia Penuh "Pancut Raba" Fuck That Shit
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [ask] Guna "Blackberry Internet servis" kat hp android reznet 13 1,998 30-09-2013, 01:51 PM
Last Post: reznet
  [Question]Cara nak guna internet maxis pada Zte V9 tab pomen 1 870 28-06-2012, 03:26 PM
Last Post: XdeathX

Forum Jump: