Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tolong.maxis kehabisan quota
04-01-2014, 12:25 PM,
Post: #1
tolong.maxis kehabisan quota
salam tuan saya ade problem sikit maxis saya kehabisan quota saya minta tuan transfer ke sonicvpn rm7 untuk satu bulan cara pembayaran balik nanti saya fikirkan.amacam?
ataupun tuan boleh tunjukkan tutorial lain
istighfar ya rabbi
[Image: 468x60.jpg]
Reply
04-01-2014, 01:12 PM,
Post: #2
RE: tolong.maxis kehabisan quota
mende kau merapu ni =.
[Image: 76561198059652827.png]
[Image: TkeHBe6.gif]
Reply
04-01-2014, 02:20 PM,
Post: #3
RE: tolong.maxis kehabisan quota
krik krik , tak paham lansung OK
Green ask Anthrax
Anthrax say Go Dai
Facepalm now my name Go Dai ~cr1
Reply
04-01-2014, 02:23 PM,
Post: #4
RE: tolong.maxis kehabisan quota
Die nak beli vpn. Tp x de duit. So die nak mintak tlg sape2 belikan vpn kat sonic vpn. Pastu die akan carik cara nak baya. Gitu kot maksud die
[Image: 1818271182.png] [Image: 2017280876.png]
Reply
04-01-2014, 05:57 PM,
Post: #5
RE: tolong.maxis kehabisan quota
Ko dari dulu perangai camni.Kalu boleh rep -10k ak dah rep dah.
  ▲  ʙᴇ ɴɪᴄᴇ ᴛᴏ ᴏᴛʜᴇʀs
▲ ▲ ( ⌣́,   ⌣̀ )\(^◡^ )[Image: ?r=OrangeCoral]

Reply
04-01-2014, 06:04 PM,
Post: #6
RE: tolong.maxis kehabisan quota
Baik awak pikir macam mana cara nak top up maxis awak yang dah abis tu, aku rase tu lebih baik. Awak pun tak payah nak pikir cara nak bayar kat orang nanti.
Cadangan je, pikir2kanlah ;b
Reply
04-01-2014, 06:23 PM,
Post: #7
RE: tolong.maxis kehabisan quota
awak pikirkan camne nk tranfer duit saye kt awak ;d
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
04-01-2014, 08:41 PM,
Post: #8
RE: tolong.maxis kehabisan quota
penyakit mcm nie aku ingat ade kt kedai2 makan @ kaki lima je ..
x sangka plak terjangkit dialam cyber..
-miss maplesea-

-rape the website not The Kid-


[Image: a97264_w8.jpg]
Reply
04-01-2014, 08:49 PM,
Post: #9
RE: tolong.maxis kehabisan quota
perlu ke kutuk2 macam ni ? kalau tak boleh tolong just diam je =)
ni haa Allah pujuk kita
Spoiler:

Wasbir Ala Ma Yakuluun -
Bersabarlah terhadap apa yang mereka katakan. - AlMuzammil Ayat 10 Smile

Reply
04-01-2014, 09:43 PM,
Post: #10
RE: tolong.maxis kehabisan quota
Mamat nie ada masalah kewangan. Aku rasa member aku boleh tolong. tp pe2 risiko lu tanggung sendiri. Koi xnok tanggung. pm koi.
[Image: Death_Has_Come__error__by_Oni_Kaibutsu.png]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Tongue boleh ke beli iphone cash dari DiGi/Maxis/Celcom ? ultimatebot 6 474 08-01-2013, 08:51 PM
Last Post: ultimatebot
  Minta Tolong Guide Direction Xantium 1 572 29-01-2012, 08:05 AM
Last Post: p0pc0rn
  Tolong Like Dis Picture ! parkerhanafi 3 664 10-12-2011, 02:49 AM
Last Post: 1nv1s1bl3
  tolong la hack die Timon 2 452 27-10-2011, 07:21 PM
Last Post: XDanzatX
  Sape boleh tolong ? Worms 14 1,242 07-06-2011, 08:15 PM
Last Post: Codeshift3r
  tolong . pls parkerhanafi 2 446 18-05-2011, 08:14 PM
Last Post: parkerhanafi
  Tolong Terangkan.. ninja 3 656 10-04-2011, 11:58 PM
Last Post: sil
  maxis free surf trick n java app ninja 1 1,354 24-09-2010, 09:22 PM
Last Post: Achik
  Mintak Tolong Sikit.. ninja 2 600 15-05-2010, 09:14 PM
Last Post: ninja
  Tolong ! MacholZ 1 531 18-03-2010, 04:24 PM
Last Post: shak

Forum Jump: