Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apa itu '1337'?
29-12-2013, 09:30 PM,
Post: #1
Apa itu '1337'?
As-Salamualaikum...

Sejarah 1337:

Pada zaman kegemilangan windows 95,sekumpulan Hacker bernama "the Dead Cow cult"
telah mengambil alih system windows 95 secara remote control.Mereka menggunakan paket virus yg diberi nama "Back Orifice" dengan menggunakan Port 31337,hasilnya mereka berjaya mengambil alih ribuan komputer Win95.Asalnya 31337 adalah nama port tetapi kini dikenali sebagai hejes yg hack beribu website Fuck That Shit

Istilah yang sama dengan 1337 ialah-hax0r,chix0r dan rox0r.
Jika korang selalu menggunakan metasploit korang akan perasan 31337 ialah port untuk backdoor service,jadi jika kita ingin kembali pada mesin target dengan menggunakan port selain 31337 maka exploit itu tidak akan terjadi hehe...

sekian info saya boss
If you control the code,
You can ConTROLL the world!
Reply
29-12-2013, 09:46 PM,
Post: #2
RE: Apa itu '1337'?
1337 = 31337 = elite
Reply
29-12-2013, 11:50 PM,
Post: #3
RE: Apa itu '1337'?
The Elite aka institusi kewangan antarabangsa, telah cuba untuk menakluk seluruh dunia, dari segi ekonomi dan politik, sejak kira-kira tahun 1865, atau lebih. Pendekatan mereka adalah untuk menguasai bekalan wang di dunia, supaya mereka boleh membeli cara mereka ke dalam mengawal segala-galanya yang penting. Dalam komputer plak diorg dikenali sebagai 31337. Benda yg sama world domination dari segi komputer dan yg sekutu.

[cerita ini rekaan semata2 utk hiburan...huhu]
However near and dear you are with wife, children, friends, families they are not you; they are outside of you. The inside of you says who is near. If nothing is said than you are foreveralone. Raise your iman and you shall not be foreveralone.
Reply
30-12-2013, 01:18 AM,
Post: #4
RE: Apa itu '1337'?
1337 is bunch of number ...
Reply
30-12-2013, 02:52 AM, (This post was last modified: 31-12-2013, 09:54 PM by fatah.)
Post: #5
RE: Apa itu '1337'?
Elite??? Kena rujuk artikel ni http://www.youtube.com/watch?v=naaxATvFUYg
̿ ̿ ̿̿'̿̿\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ - انا کڤيتݢولوڠ
http://fatah.afraid.org/
[Image: 763440762.png]
Reply
30-12-2013, 11:06 AM,
Post: #6
RE: Apa itu '1337'?
(29-12-2013, 09:30 PM)zaidroid Wrote: Jika korang selalu menggunakan metasploit korang akan perasan 31337 ialah port untuk backdoor service,jadi jika kita ingin kembali pada mesin target dengan menggunakan port selain 31337 maka exploit itu tidak akan terjadi hehe...

[Image: cVd7JrN.png]

tak port 31337 pn ;d
[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]
i ℓ٥ﻻ ﻉ√٥υ F٥rﻉ√ﻉr ღ
|_|0|_|
|_|_|0|
|0|0|0|
http://jonhburn2.freehostia.com/lol.txt
Reply
30-12-2013, 06:35 PM,
Post: #7
RE: Apa itu '1337'?
(30-12-2013, 11:06 AM)johnburn Wrote:
(29-12-2013, 09:30 PM)zaidroid Wrote: Jika korang selalu menggunakan metasploit korang akan perasan 31337 ialah port untuk backdoor service,jadi jika kita ingin kembali pada mesin target dengan menggunakan port selain 31337 maka exploit itu tidak akan terjadi hehe...

[Image: cVd7JrN.png]

tak port 31337 pn ;d

cer exit atau reboot Hmm kalau mcm tu aku pon guna port 4444 jgk Fuck That Shit
tapi bila nk masuk balik machine target aku guna 31337 GayFace
If you control the code,
You can ConTROLL the world!
Reply
30-12-2013, 11:10 PM, (This post was last modified: 30-12-2013, 11:12 PM by xsxs.)
Post: #8
RE: Apa itu '1337'?
(30-12-2013, 06:35 PM)zaidroid Wrote:
(30-12-2013, 11:06 AM)johnburn Wrote:
(29-12-2013, 09:30 PM)zaidroid Wrote: Jika korang selalu menggunakan metasploit korang akan perasan 31337 ialah port untuk backdoor service,jadi jika kita ingin kembali pada mesin target dengan menggunakan port selain 31337 maka exploit itu tidak akan terjadi hehe...

[Image: cVd7JrN.png]

tak port 31337 pn ;d

cer exit atau reboot Hmm kalau mcm tu aku pon guna port 4444 jgk Fuck That Shit
tapi bila nk masuk balik machine target aku guna 31337 GayFace
boleh kata apa2 port pn boleh guna asalkn tidak btindan dgn mana2 service pd port berkenaan..tiada service yg listen pd port tu n firewall x block

msf bleh set value RPORT
xsxs Wrote:"I may contains particular combinations of colors or black and white contrast, may/ may not cause epilepsy, nausea or the urge to do weird things to domestic animals."
EOF
);}
Reply
31-12-2013, 08:43 AM,
Post: #9
RE: Apa itu '1337'?
(30-12-2013, 06:35 PM)zaidroid Wrote:
(30-12-2013, 11:06 AM)johnburn Wrote:
(29-12-2013, 09:30 PM)zaidroid Wrote: Jika korang selalu menggunakan metasploit korang akan perasan 31337 ialah port untuk backdoor service,jadi jika kita ingin kembali pada mesin target dengan menggunakan port selain 31337 maka exploit itu tidak akan terjadi hehe...

[Image: cVd7JrN.png]

tak port 31337 pn ;d

cer exit atau reboot Hmm kalau mcm tu aku pon guna port 4444 jgk Fuck That Shit
tapi bila nk masuk balik machine target aku guna 31337 GayFace

port tu dah sgt mainstream..klu ko guna port elite tu, nanti target check netstat, dgn mudah je beliau terperasan yg port elite tu ada aktvit tcp/udp..mudah la kantoi.
bab kata xsxs, mana2 port pun boleh asalkan x bertindan dgn mana2 services.
Reply
31-12-2013, 10:39 AM,
Post: #10
RE: Apa itu '1337'?
1337 = hejes Hmm mintak2 number 4D naik LOL
ni haa Allah pujuk kita
Spoiler:

Wasbir Ala Ma Yakuluun -
Bersabarlah terhadap apa yang mereka katakan. - AlMuzammil Ayat 10 Smile

Reply
31-12-2013, 01:56 PM,
Post: #11
RE: Apa itu '1337'?
(31-12-2013, 08:43 AM)sil Wrote:
(30-12-2013, 06:35 PM)zaidroid Wrote:
(30-12-2013, 11:06 AM)johnburn Wrote:
(29-12-2013, 09:30 PM)zaidroid Wrote: Jika korang selalu menggunakan metasploit korang akan perasan 31337 ialah port untuk backdoor service,jadi jika kita ingin kembali pada mesin target dengan menggunakan port selain 31337 maka exploit itu tidak akan terjadi hehe...

[Image: cVd7JrN.png]

tak port 31337 pn ;d

cer exit atau reboot Hmm kalau mcm tu aku pon guna port 4444 jgk Fuck That Shit
tapi bila nk masuk balik machine target aku guna 31337 GayFace

port tu dah sgt mainstream..klu ko guna port elite tu, nanti target check netstat, dgn mudah je beliau terperasan yg port elite tu ada aktvit tcp/udp..mudah la kantoi.
bab kata xsxs, mana2 port pun boleh asalkan x bertindan dgn mana2 services.

berikut adalah beberapa penjelasan mengenai port http://www.speedguide.net/port.php?port=31337 =.
If you control the code,
You can ConTROLL the world!
Reply


Forum Jump: