Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Projek RYL2 - Risk your life part 2
27-12-2013, 09:39 AM,
Post: #1
Projek RYL2 - Risk your life part 2
Jadi macam dah ramai sangat rasanya suruh aku buat RYL.
Dari wechat , twitter , forum dan dunia sebenar.

Jadi ingat nak mencari patner dev ryl ni.
Kalau ada yang berminat , info dalam ni je.
[Image: fyvm.php]
Reply
27-12-2013, 10:34 AM,
Post: #2
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
ce tanye anth die ade buat dulu
[Image: 1818271182.png] [Image: 2017280876.png]
Reply
27-12-2013, 10:41 AM,
Post: #3
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
Ye ke? Dia tak cakap papen pun
[Image: fyvm.php]
Reply
27-12-2013, 10:46 AM,
Post: #4
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
wanbotak.. im in.. tapi kena refresh balik sbb dah lama tinggal mende ni..
[Image: pumpkids]
Reply
27-12-2013, 10:48 AM,
Post: #5
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
misi hang wat ryl 2 tok apa?
seriously mmg sgt tak digalakkan kalau based on keuntungan .
so far ryl 2 neverwinter team jea yg superior fix bug dekat ryl2 nya client .

tapi kalau hang serious ada team . aku join as sharepartner la kot . haha .
Reply
27-12-2013, 11:40 AM,
Post: #6
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
Aku tak utamakan kearah keuntungan tpi lebih utamakan kepada fun. Macam ryl2 aku dulu the devil / kami.
Tapi rasa macam nak buka ryl 1.
[Image: fyvm.php]
Reply
27-12-2013, 02:37 PM,
Post: #7
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
ryl1 ke or Ryl 2 ke , aku tkde hal nak men GayFace hahahahaha
Can u See Me
Troll 2
Reply
27-12-2013, 02:48 PM,
Post: #8
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
RYL1 masak la aku.. map gila2 bnyk.. buat RYL1 kompem sunyi.. haha..
[Image: pumpkids]
Reply
27-12-2013, 04:26 PM, (This post was last modified: 27-12-2013, 05:02 PM by 6b2.)
Post: #9
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
kalau buka ryl 1 senang jea .
buat mcm ryl 1 legend yg dulu2 , iaitu ryl 1 utophia/utopianz .

leveling mudah , focus dekat war , duit pon mudah .
mudah bermaksud kat sini ialah 70% senang ,
leveling pon sama ,

let say cap level ialah 95 , dah smpai lvl 90 tu baru 50% mudah , turun dari 70%
gold pula , max ialah 4b . so dekat war map kalau leveling dgn certain monster dalam masa 30 minute dah leh 4b gold , Thumbs Up .
then pegi tikam barang dekat blackmarket Smile .

ini betul2 fun .
fun = focus on war

ryl2 pulak sgt imbalance . tak masuk dgn kes bug mcm2 lagi .
ryl 1 kalau hack@bug pon tak rasa sgt kalau org ramai maen haha . seronok membunuh katanya .

+ dari segi cost dan masa , aku rasa ryl 1 lagi jimat masa . ryl2 mcm2 kene fix . tgok dari segi client version Fuck That Shit .

mmg betul map laen akan sunyi , sbb focus on war , tapi nak wat cm nea ? ryl mmg focus on war .
set time war 9 pagi 12 tgah hari 3 petang 6 petang 9 malam 12 pagi 3 pagi Smile
Reply
27-12-2013, 07:25 PM,
Post: #10
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
aku pon da lama tinggal ryl ni.. last main ryl Enigma? x silap aku.. *aku x main ryl tu sebab aku terExcident jual item aku kat shop Me Gusta


idea aku la kan:-

1) ada item yang VIP tapi x melampau harganya

2) ada item vip tapi x melampau powernya

3) quest bagi mendapat barang yang agak "power" d sediakan tapi mengunakan otak utk dapatnya *1 bulan gak la kalau nak settle contoh:- kutip batu yang tertentu sampai 1 ratus then kene g sini situ, pakai item tertentu baruboleh pukul haiwan tertentu idea je k GayFace

4) pengiraan FAME tidak terlalu tinggi contoh:- bunuh sorang dapat sampai 10k fame *terlalu banyak* kalau dapat 100 ke 10 pon ok

5) boleh build item *baru la best

Big Grin
Dunia Penuh "Pancut Raba" Fuck That Shit
Reply
27-12-2013, 09:29 PM,
Post: #11
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
Lagi ramai dev lagi bagus... baru boleh buat team power.
[Image: fyvm.php]
Reply
27-12-2013, 09:39 PM,
Post: #12
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
so bile nak progress haha
Reply
27-12-2013, 11:52 PM,
Post: #13
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
Tunggu ahli mencukupi
[Image: fyvm.php]
Reply
28-12-2013, 02:08 AM,
Post: #14
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
nk dev kena pakai apa??
However near and dear you are with wife, children, friends, families they are not you; they are outside of you. The inside of you says who is near. If nothing is said than you are foreveralone. Raise your iman and you shall not be foreveralone.
Reply
28-12-2013, 03:18 AM,
Post: #15
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
version bape klau ryl 1 ? 557 ? 558 or 559 ?
Can u See Me
Troll 2
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Projek apa sedang anda lakukan ? Stynx 25 3,866 29-12-2013, 12:51 AM
Last Post: linear
  Jom Sign-up #OccupyWallSt and be part of The revolution ! mim0 0 337 18-11-2011, 08:05 AM
Last Post: mim0
  RYL2 Armageddon Coming Soon!..Need Develop,Stuff and Team saikotai40 28 6,986 07-03-2011, 11:48 AM
Last Post: 404myth
  [Projek] Rapidleech MrKroit 28 3,774 16-03-2010, 05:28 PM
Last Post: MrKroit
  MARCH Free Contest Part 1 - Beat the admin at Game section miejigsaw 0 435 01-03-2010, 09:24 PM
Last Post: miejigsaw
  MARCH Contest part 1 miejigsaw 8 1,290 16-02-2010, 07:44 PM
Last Post: Taz
  projek buat sistem database (php) xion 15 3,258 02-11-2009, 02:30 PM
Last Post: sno0p
  RYL2 HACKER.... aminmekawyre 1 1,081 06-02-2009, 10:49 PM
Last Post: Taz

Forum Jump: