Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Projek RYL2 - Risk your life part 2
02-01-2014, 12:33 AM,
Post: #46
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
for bugs fixes n security rasa nyer leh try RSEC
[Image: 75443.png]
E-Mail - Kroit@Tbd.my For Tempahan


[Image: sig.php?player_id=40978&background=random]
Reply
02-01-2014, 12:37 AM,
Post: #47
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
(01-01-2014, 11:50 PM)Xantium Wrote:
(01-01-2014, 11:08 PM)Taz Wrote: sudah2 la tu dgn RYL.. ~~'

terkenang ryl tartarus ke ? GayFace haha

ade la skit LOL
[Image: mw63E.gif]
Reply
02-01-2014, 12:40 AM,
Post: #48
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
(02-01-2014, 12:37 AM)Taz Wrote:
(01-01-2014, 11:50 PM)Xantium Wrote:
(01-01-2014, 11:08 PM)Taz Wrote: sudah2 la tu dgn RYL.. ~~'

terkenang ryl tartarus ke ? GayFace haha

ade la skit LOL

aku rindu navarin attacker tu GayFace hahahaha !!
Can u See Me
Troll 2
Reply
02-01-2014, 02:28 AM,
Post: #49
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
RSEC nea ada owner dye yg buat kat ragezone tak silap .
bukan kene beli kea ?.
Reply
17-01-2014, 05:56 AM,
Post: #50
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
any update?
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
17-01-2014, 09:46 AM,
Post: #51
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
ada satu upcoming ryl , RYL2 vengeance ,
admin nya kata dye masukkan R.O.W ( return of warrior ) engine lam ryl 2 yg baru nea ,

means no 4k 4k 4k 4k dmg , enchance nya sama jea mcm row ,
mcm seronok ,
cuma dia masih testing bug dan error, masih ada byk .
so dia kat amaybe hujung bulan nea launch .
Reply
17-01-2014, 05:14 PM,
Post: #52
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
Troll 2
main main main!!Rage 2
[Image: whjli.gif]

Welcome 2014!

Code:
Cheap & Affordable SharedHosting,VPS & More.
Feel Free To Read TOS.

Dah Baca Kan?
+rep Sekali. LOL


Thanks!
Reply
20-01-2014, 12:32 AM,
Post: #53
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
Bila Nak start nya ? rSec aku ada . .
Reply
20-01-2014, 09:26 AM,
Post: #54
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
Lama x masok tbd , hehe.. jadi berapa ramai yg serious dalam bidang ni? Kalau custom .dds aku banyak dah create naruto. Maybe human char boleh tukar ke naruto char. Haha
[Image: fyvm.php]
Reply
20-01-2014, 02:25 PM,
Post: #55
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
hahaha .. kalau ada texture naruto bagai tu tak syok argh.. haha kalau betul nak open boleh je .. perlu sorg pro VB C++/C#;b
Reply
20-01-2014, 04:36 PM,
Post: #56
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
RYL2 nk kena asah combine brg tu yg renyah nk main.. OK
[Image: pumpkids]
Reply
20-01-2014, 05:09 PM,
Post: #57
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
Jadi nak buat ryl yang ada shop dmg 4k.. nnt hilang la nikmat ryl..
[Image: fyvm.php]
Reply
20-01-2014, 08:30 PM,
Post: #58
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
erm .. kalau necklace 4k baik panggil server SAMPAH .. hahahaha .. sama level server claim ...Troll 2
Reply
21-01-2014, 01:42 AM,
Post: #59
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
kenikmatan ryl time war ja LOL
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
21-01-2014, 09:54 AM,
Post: #60
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
(20-01-2014, 05:09 PM)wanbotak Wrote: Jadi nak buat ryl yang ada shop dmg 4k.. nnt hilang la nikmat ryl..

nikmat dan perit dah lalui kat ryl2 zeus dan beberapa private server.. bila smpai time war je xleh nk join sbb brg xsiap.. OK
kalau boleh item senang dpt dan buat.. yg penting pandai jokey char.. Thumbs Up
[Image: pumpkids]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Projek apa sedang anda lakukan ? Stynx 25 3,866 29-12-2013, 12:51 AM
Last Post: linear
  Jom Sign-up #OccupyWallSt and be part of The revolution ! mim0 0 337 18-11-2011, 08:05 AM
Last Post: mim0
  RYL2 Armageddon Coming Soon!..Need Develop,Stuff and Team saikotai40 28 6,986 07-03-2011, 11:48 AM
Last Post: 404myth
  [Projek] Rapidleech MrKroit 28 3,774 16-03-2010, 05:28 PM
Last Post: MrKroit
  MARCH Free Contest Part 1 - Beat the admin at Game section miejigsaw 0 435 01-03-2010, 09:24 PM
Last Post: miejigsaw
  MARCH Contest part 1 miejigsaw 8 1,290 16-02-2010, 07:44 PM
Last Post: Taz
  projek buat sistem database (php) xion 15 3,258 02-11-2009, 02:30 PM
Last Post: sno0p
  RYL2 HACKER.... aminmekawyre 1 1,081 06-02-2009, 10:49 PM
Last Post: Taz

Forum Jump: