Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Projek RYL2 - Risk your life part 2
30-12-2013, 05:30 PM,
Post: #31
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
Thumbs Up gud since everyone look an expert fixing bug , how about creating patch Fuck That Shit
Reply
30-12-2013, 06:17 PM,
Post: #32
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
RYL1 femes dgn vacuum hack ;d
[Image: pumpkids]
Reply
30-12-2013, 08:48 PM,
Post: #33
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
ryl1 ka ryl2?
ku vote for ryl1 \Poker Face/
Smile jgn ban saye. ade silap tulun tunjukan Smile
Reply
31-12-2013, 02:56 PM,
Post: #34
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
ku berminat nak cari fame je Challenge Accepted
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
31-12-2013, 08:40 PM,
Post: #35
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
vacuum hack tu tkde hal , bole fix GayFace
agak2 sape men akhan , roger2 aku GayFace aku ada stat top item GayFace
Can u See Me
Troll 2
Reply
01-01-2014, 12:29 AM,
Post: #36
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
Ada info RYL III???
Reply
01-01-2014, 03:20 AM,
Post: #37
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
Return of warrior tktau la macam mana GayFace
Can u See Me
Troll 2
Reply
01-01-2014, 07:40 AM, (This post was last modified: 01-01-2014, 07:40 AM by 6b2.)
Post: #38
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
ryl 3 = row .

ryl 4 development mmg xde except another creator or developer team laen yg buat .
dulu aku ada contact dgn youxiland pasal nea, sadly diorang tak rasa nak buat dan masih okay serta update dengan return of warior tuh

antara ryl 1 dan ryl 2 aku vote ryl 1
antara ryl 1, ryl 2 dan row aku vote row
Reply
01-01-2014, 09:38 AM,
Post: #39
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
row x boleh host dkt british kene saman takut ;b
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
01-01-2014, 07:21 PM,
Post: #40
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
btw dulu ada private server untuk ROW and ramai gilew orang main server tu.. sebab die ada mousemode yg senang nak kill org.. btw server tu da dead sebab ada donatation yg gila kuasa dan harta
[Image: 75443.png]
E-Mail - Kroit@Tbd.my For Tempahan


[Image: sig.php?player_id=40978&background=random]
Reply
01-01-2014, 07:28 PM,
Post: #41
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
(01-01-2014, 07:21 PM)MrKroit Wrote: btw dulu ada private server untuk ROW and ramai gilew orang main server tu.. sebab die ada mousemode yg senang nak kill org.. btw server tu da dead sebab ada donatation yg gila kuasa dan harta

nama server ?
example of row private server kalau tak salah la .
http://www.ruinsofwar.com/

tapi aku rasa dye beli copyright dari youxiland . sbb server nea run dah lama mcm server youxiland jugak
Reply
01-01-2014, 07:35 PM,
Post: #42
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
bila nk start buat?? xsabaq dah ni
[Image: pumpkids]
Reply
01-01-2014, 11:08 PM,
Post: #43
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
sudah2 la tu dgn RYL.. ~~'
[Image: mw63E.gif]
Reply
01-01-2014, 11:29 PM,
Post: #44
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
Aku ROW nak main tapi leveling dia sakit hati.
If ROW boleh how aku vote ROW.
Antara RYl1 = RYl2 = Vote RYL1.
Reply
01-01-2014, 11:50 PM,
Post: #45
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
(01-01-2014, 11:08 PM)Taz Wrote: sudah2 la tu dgn RYL.. ~~'

terkenang ryl tartarus ke ? GayFace haha
Can u See Me
Troll 2
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Projek apa sedang anda lakukan ? Stynx 25 3,736 29-12-2013, 12:51 AM
Last Post: linear
  Jom Sign-up #OccupyWallSt and be part of The revolution ! mim0 0 327 18-11-2011, 08:05 AM
Last Post: mim0
  RYL2 Armageddon Coming Soon!..Need Develop,Stuff and Team saikotai40 28 6,911 07-03-2011, 11:48 AM
Last Post: 404myth
  [Projek] Rapidleech MrKroit 28 3,736 16-03-2010, 05:28 PM
Last Post: MrKroit
  MARCH Free Contest Part 1 - Beat the admin at Game section miejigsaw 0 426 01-03-2010, 09:24 PM
Last Post: miejigsaw
  MARCH Contest part 1 miejigsaw 8 1,272 16-02-2010, 07:44 PM
Last Post: Taz
  projek buat sistem database (php) xion 15 3,225 02-11-2009, 02:30 PM
Last Post: sno0p
  RYL2 HACKER.... aminmekawyre 1 1,064 06-02-2009, 10:49 PM
Last Post: Taz

Forum Jump: