Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Projek RYL2 - Risk your life part 2
28-12-2013, 03:29 AM,
Post: #16
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
Kalo dev pakai apa , kena taw c+ kot.. version x pasti la plak..
[Image: fyvm.php]
Reply
29-12-2013, 06:57 AM,
Post: #17
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
so plan bila start GayFace aku reti men je GayFace
Can u See Me
Troll 2
Reply
29-12-2013, 08:44 AM,
Post: #18
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
@xantium RYL2 title dia 2240 or 1753 la fts2

@jejaka permalu atcully beb ini game dah release anti hack die pon dah ade orang jual , rasanya kena mahir rce untuk kacau code die ubah hack2 yang x boleh di fix contoh roll over ( yang kuat x boleh bunuh lemah , yang lemah boleh bunuh kuat ) fts2

@wanbotak
kalau dev betul2 aku sapport aje tapi kalau hangat2 tahi ayam fts2
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
29-12-2013, 01:47 PM,
Post: #19
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
wan cakap nak buat ryl 1 anthrax GayFace klau ryl2 , aku da tulis da tu
Can u See Me
Troll 2
Reply
29-12-2013, 01:51 PM,
Post: #20
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
Projek RYL2 - Risk your life part 2 u mad?
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
29-12-2013, 02:18 PM,
Post: #21
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
(27-12-2013, 09:39 AM)wanbotak Wrote: Jadi macam dah ramai sangat rasanya suruh aku buat RYL.
Dari wechat , twitter , forum dan dunia sebenar.

Jadi ingat nak mencari patner dev ryl ni.
Kalau ada yang berminat , info dalam ni je.

aku berminat nk tlg ko jdi gm
Reply
29-12-2013, 04:11 PM,
Post: #22
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
(29-12-2013, 08:44 AM)anthrax Wrote: @xantium RYL2 title dia 2240 or 1753 la fts2

@jejaka permalu atcully beb ini game dah release anti hack die pon dah ade orang jual , rasanya kena mahir rce untuk kacau code die ubah hack2 yang x boleh di fix contoh roll over ( yang kuat x boleh bunuh lemah , yang lemah boleh bunuh kuat ) fts2

@wanbotak
kalau dev betul2 aku sapport aje tapi kalau hangat2 tahi ayam fts2

kalau dev betul2 ;d .
1 anthrax = 5 member in the team for programming purpose . LOL .
dah leh run dah nea
Reply
29-12-2013, 09:09 PM,
Post: #23
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
aku x reti program tapi aku tahu mane nak cari pemain Me Gusta
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
29-12-2013, 09:12 PM,
Post: #24
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
(29-12-2013, 09:09 PM)anthrax Wrote: aku x reti program tapi aku tahu mane nak cari pemain Me Gusta

what programme system
Reply
30-12-2013, 03:12 AM,
Post: #25
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
Cari pemain eh? Cari pemain sng.. cuma nak team power utk sebe , fix bug..
[Image: fyvm.php]
Reply
30-12-2013, 06:49 AM,
Post: #26
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
aku tau susah dev ni , ryl 1 ni nak fix bug makan masa berbulan kot GayFace member aku smpai taktido seminggu dok fix bug
Can u See Me
Troll 2
Reply
30-12-2013, 07:44 AM,
Post: #27
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
itu perkara biasa dud.. aku siap tk keluar rumah dulu.. makan minum depan pc..
[Image: fyvm.php]
Reply
30-12-2013, 11:08 AM,
Post: #28
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
(29-12-2013, 09:12 PM)anonghost Wrote:
(29-12-2013, 09:09 PM)anthrax Wrote: aku x reti program tapi aku tahu mane nak cari pemain Me Gusta

what programme system

i dont know about it its a file .exe all bug you need fix using ollydbg Smile

sql server > setting > run exe > its work

but take a time to fix bug using ollydbg Rage 2
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
30-12-2013, 11:09 AM,
Post: #29
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
source mana nk cedok?? available lagi ke?
[Image: pumpkids]
Reply
30-12-2013, 04:48 PM,
Post: #30
RE: Projek RYL2 - Risk your life part 2
aku rasa korang leh fix bug ryl 1 GayFace tkdehal lah Big Grin yng penting kena ada anti hack program =,=
Can u See Me
Troll 2
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Projek apa sedang anda lakukan ? Stynx 25 3,188 29-12-2013, 12:51 AM
Last Post: linear
  Jom Sign-up #OccupyWallSt and be part of The revolution ! mim0 0 304 18-11-2011, 08:05 AM
Last Post: mim0
  RYL2 Armageddon Coming Soon!..Need Develop,Stuff and Team saikotai40 28 6,687 07-03-2011, 11:48 AM
Last Post: 404myth
  [Projek] Rapidleech MrKroit 28 3,610 16-03-2010, 05:28 PM
Last Post: MrKroit
  MARCH Free Contest Part 1 - Beat the admin at Game section miejigsaw 0 401 01-03-2010, 09:24 PM
Last Post: miejigsaw
  MARCH Contest part 1 miejigsaw 8 1,206 16-02-2010, 07:44 PM
Last Post: Taz
  projek buat sistem database (php) xion 15 3,140 02-11-2009, 02:30 PM
Last Post: sno0p
  RYL2 HACKER.... aminmekawyre 1 1,021 06-02-2009, 10:49 PM
Last Post: Taz

Forum Jump: