Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
solved
20-12-2013, 03:00 AM, (This post was last modified: 20-12-2013, 02:39 PM by MyTeam.)
Post: #1
solved
/deletee ;b=bChallenge Accepted;b
Reply
20-12-2013, 10:59 AM,
Post: #2
RE: [Tutorial] Membuat auto update status Facebook
Copy paste pon credit la Ke blog tuan tanah tersebut -.-
  ▲  ʙᴇ ɴɪᴄᴇ ᴛᴏ ᴏᴛʜᴇʀs
▲ ▲ ( ⌣́,   ⌣̀ )\(^◡^ )[Image: ?r=OrangeCoral]

Reply
20-12-2013, 02:14 PM, (This post was last modified: 20-12-2013, 02:26 PM by MyTeam.)
Post: #3
RE: [Tutorial] Membuat auto update status Facebook
(20-12-2013, 10:59 AM)Codeshift3r Wrote: Copy paste pon credit la Ke blog tuan tanah tersebut -.-

err , copy paste ?? ni ak yg tulis la tutorialnya OK baru nk belajar vb sikit2 ni je dapat buat Sad

P/s : dah update credit Thumbs Up
Reply
20-12-2013, 02:19 PM,
Post: #4
RE: [Tutorial] Membuat auto update status Facebook
(20-12-2013, 10:59 AM)Codeshift3r Wrote: Copy paste pon credit la Ke blog tuan tanah tersebut -.-

abe code ada pendedahan ke? uno
[Image: OmDM2yf.png]
Reply
20-12-2013, 02:23 PM,
Post: #5
RE: [Tutorial] Membuat auto update status Facebook
(20-12-2013, 02:19 PM)shahril Wrote:
(20-12-2013, 10:59 AM)Codeshift3r Wrote: Copy paste pon credit la Ke blog tuan tanah tersebut -.-

abe code ada pendedahan ke? uno

hehehe.. abe Hmm ?
Reply
20-12-2013, 02:52 PM,
Post: #6
RE: solved
jangan buat lawak lagi kt sini boleh x?
kalau nak post , post je la.. padam bt ape.. edit je credit to rc, (original code dari saya iaitu "MyTeam" harap maklum rc pun copy paste dari saya!)

kau pegi tukar topic jadi solved tu kepala bana kau..!!! :3
Reply
20-12-2013, 03:20 PM,
Post: #7
RE: solved
lagak gaya mcam orang lama ni....

sebelum ni guna nickname ape? GayFace
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
20-12-2013, 03:55 PM,
Post: #8
RE: solved
(20-12-2013, 02:52 PM)hexrut Wrote: jangan buat lawak lagi kt sini boleh x?
kalau nak post , post je la.. padam bt ape.. edit je credit to rc, (original code dari saya iaitu "MyTeam" harap maklum rc pun copy paste dari saya!)

kau pegi tukar topic jadi solved tu kepala bana kau..!!! :3

nah setepek dengan hexkerut telur masin kambing ;d
ni haa Allah pujuk kita
Spoiler:

Wasbir Ala Ma Yakuluun -
Bersabarlah terhadap apa yang mereka katakan. - AlMuzammil Ayat 10 Smile

Reply
20-12-2013, 04:13 PM, (This post was last modified: 20-12-2013, 04:15 PM by MyTeam.)
Post: #9
RE: solved
yaa sori .. jgn marah2 , tak comel ;d

credit: rc.my , nnti ak post balek tutorial OK
Reply
20-12-2013, 04:33 PM,
Post: #10
RE: solved
kalau dah solve kasi tunjuk la boleh buat rujukan untuk org lain sama.. jgn kedekut ilmu Smile
[Image: pumpkids]
Reply
21-12-2013, 03:13 AM,
Post: #11
Re: solved
Thread apakah ini GayFace

Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
[Image: 54986369.png]
Reply
21-12-2013, 08:55 PM,
Post: #12
RE: solved
Boleh tuju lagu? Hmm
Quote:Mulakan dengan mendengar, kemudian berfikir, bertanya untuk faham dan amalkan untuk sempurna...
Reply


Forum Jump: