Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Telco mana jual Ipad Air paling murah?
17-12-2013, 01:00 AM,
Post: #1
Telco mana jual Ipad Air paling murah?
x pasti nak beli Ipad Air baru ni dekat telco mana...siapa boleh bagi sikit info? Mana yg jual paling murah? Entah nak beli yg baru atau sign package...kontrak lama saya dah nak tamat..macam ok kalao sign kontrak baru kan? Mcm lebih barbaloi untuk beli Ipad Air kan..sebab harga mmg lebih kurang sama dgn Ipad 4..
[Image: maz0xe.jpg]
Reply
17-12-2013, 08:24 AM,
Post: #2
RE: Telco mana jual Ipad Air paling murah?
kali ni bot telco mana pulak masuk. Sama2 kita saksikan ;d

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
17-12-2013, 08:26 AM,
Post: #3
RE: Telco mana jual Ipad Air paling murah?
(17-12-2013, 08:24 AM)ak47suk1 Wrote: kali ni bot telco mana pulak masuk. Sama2 kita saksikan ;d

LOL =Z
ni haa Allah pujuk kita
Spoiler:

Wasbir Ala Ma Yakuluun -
Bersabarlah terhadap apa yang mereka katakan. - AlMuzammil Ayat 10 Smile

Reply
17-12-2013, 01:55 PM,
Post: #4
RE: Telco mana jual Ipad Air paling murah?
(17-12-2013, 08:24 AM)ak47suk1 Wrote: kali ni bot telco mana pulak masuk. Sama2 kita saksikan ;d

all in, celcom ;d
Revenge 101 :
Spoiler:

1.Pee in plate
2.Freeze the pee(in 1.)
3.Slide frozen 'pee disc' under the victim's door(room or house, any will do)
4.The pee disc will now melt.
5.???
6.Profit

Hmm
Reply
17-12-2013, 05:39 PM,
Post: #5
RE: Telco mana jual Ipad Air paling murah?
boleh report skmm x telco main bot fts2
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
18-12-2013, 12:32 PM,
Post: #6
RE: Telco mana jual Ipad Air paling murah?
ni bot celcom la, telco mana lg.. ingt org tak dpt detect lettuw..
[Image: GteM3.png]
Reply
18-12-2013, 01:29 PM,
Post: #7
RE: Telco mana jual Ipad Air paling murah?
ramai yg pakai bot.. paling x tahan tu... siap boleh borak 2-3 bot.. dalam 5-6 forum semua serupa je.. Kih3Kih3Kih3Kih3
ni adalah cetakan komputer dan tidak memerlukan tandatangan. GayFace
Reply
19-12-2013, 12:32 AM,
Post: #8
RE: Telco mana jual Ipad Air paling murah?
Rasa bukan sama dgn Ipad 4..sekarang dah jadi lebih ringan...cuma 500g saje. Dgn A7 chip yg terbaru ni...apps dan permainan pun dah jadi lebih smooth dan cepat. Cuba tengok pakej Celcom, paling murah ni RM1248 untuk 16GB dgn 24 bulan kontrak.
[Image: 219p9ib.jpg]
Reply
19-12-2013, 02:07 AM, (This post was last modified: 19-12-2013, 02:07 AM by Codeshift3r.)
Post: #9
RE: Telco mana jual Ipad Air paling murah?
[Image: 8ZNHODh.png]

Ayoyo ni macam pon ada ka?
  ▲  ʙᴇ ɴɪᴄᴇ ᴛᴏ ᴏᴛʜᴇʀs
▲ ▲ ( ⌣́,   ⌣̀ )\(^◡^ )[Image: ?r=OrangeCoral]

Reply
19-12-2013, 05:37 AM, (This post was last modified: 19-12-2013, 05:45 AM by FieryCold.)
Post: #10
RE: Telco mana jual Ipad Air paling murah?
[Image: FBWj55O.jpg]
[Image: 90771784.png]
Reply
21-12-2013, 02:55 PM,
Post: #11
RE: Telco mana jual Ipad Air paling murah?
(19-12-2013, 12:32 AM)aprilstucked Wrote: Rasa bukan sama dgn Ipad 4..sekarang dah jadi lebih ringan...cuma 500g saje. Dgn A7 chip yg terbaru ni...apps dan permainan pun dah jadi lebih smooth dan cepat. Cuba tengok pakej Celcom, paling murah ni RM1248 untuk 16GB dgn 24 bulan kontrak.
[Image: 219p9ib.jpg]

boikot celcom Fuck That Shit penipu costumer Fuck That Shit wey bot belah la Fuck That Shit
ni haa Allah pujuk kita
Spoiler:

Wasbir Ala Ma Yakuluun -
Bersabarlah terhadap apa yang mereka katakan. - AlMuzammil Ayat 10 Smile

Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Bug Anda Golongan Hacker Mana? ++W!NdoWs[+]CrAcK3R++ 60 8,120 19-02-2014, 01:37 PM
Last Post: Timon
  Kat mana nak tengok last 100 thread? Stalker 2 458 19-12-2013, 03:01 PM
Last Post: Stalker
  Pedang Salahuddin al-Ayubbi paling tajam di dunia? samhein 4 523 14-07-2013, 08:29 PM
Last Post: matz
  Di mana Tersimpannya tenaga? KukuBesi 28 2,613 25-06-2013, 02:31 PM
Last Post: KukuBesi
  mana nak cari desktop murah ? Timon 5 1,108 25-06-2013, 09:31 AM
Last Post: SoLarIZe
  [WTA] Macam Mana Nak Send sms Guna Server? matz 10 1,224 21-06-2013, 02:33 PM
Last Post: ak47suk1
  Artis mana korang nak kawin? miejigsaw 272 68,154 28-03-2013, 03:06 PM
Last Post: MrALVIN
  New IPAD = IPAD Resolutionery ??? bbphire 10 1,038 10-08-2012, 11:51 AM
Last Post: romietan
  [WTA] macam mana nak main ps3 kat pc?? onlineisrock 11 2,145 13-07-2012, 03:37 AM
Last Post: shahril
  Blackberry vs iPhone, mana satu sesuai yer? Yo 17 2,755 03-05-2012, 06:35 PM
Last Post: cipanjb

Forum Jump: