Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread TBDrian Official
14-12-2013, 02:35 AM,
Post: #46
RE: Thread TBDrian Official
(14-12-2013, 02:05 AM)servant_fox Wrote:
(14-12-2013, 01:40 AM)lixdo Wrote:
(14-12-2013, 01:00 AM)servant_fox Wrote:
(14-12-2013, 12:26 AM)lixdo Wrote: pasal kampung natar keluar awal?

T4 mmg mcm tu

dulu aku main t4 takde awal sangat keluar mesti artifak yg keluar dulu. kalau macam nie sekejab giler habis server

x... mmg dah wujud.. entahla wujud pebende.. papepun WW aku lvl 54 GayFace

jom ramai-ramai kita roboh kan WW pada kordinat (9|-8)
Reply
14-12-2013, 03:02 AM,
Post: #47
RE: Thread TBDrian Official
T4 natar mmg ada dari awal tapi artifak keluar lambat..kalau xder artifak pelan pembangunan xleh bina WW..
Reply
14-12-2013, 04:57 AM,
Post: #48
RE: Thread TBDrian Official
(14-12-2013, 03:02 AM)JohnWhite Wrote: T4 natar mmg ada dari awal tapi artifak keluar lambat..kalau xder artifak pelan pembangunan xleh bina WW..

bang.. aku dh level 58 WW ni.. GayFace
Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply
14-12-2013, 05:34 AM,
Post: #49
RE: Thread TBDrian Official
aku takleh nk sell barang..bug ke atau kena capai level tertentu??
However near and dear you are with wife, children, friends, families they are not you; they are outside of you. The inside of you says who is near. If nothing is said than you are foreveralone. Raise your iman and you shall not be foreveralone.
Reply
14-12-2013, 05:35 AM, (This post was last modified: 14-12-2013, 05:45 AM by JohnWhite.)
Post: #50
RE: Thread TBDrian Official
(14-12-2013, 04:57 AM)servant_fox Wrote:
(14-12-2013, 03:02 AM)JohnWhite Wrote: T4 natar mmg ada dari awal tapi artifak keluar lambat..kalau xder artifak pelan pembangunan xleh bina WW..

bang.. aku dh level 58 WW ni.. GayFace

Maksud aku T4 original bos..aku pun tengah cuba nak tibai satu ni hehe..

lalu hero aku pun gagal untuk direvive semula..habis countdown revive maka akan diminta untuk revive lagi..
Reply
14-12-2013, 05:47 AM,
Post: #51
RE: Thread TBDrian Official
(14-12-2013, 05:35 AM)JohnWhite Wrote:
(14-12-2013, 04:57 AM)servant_fox Wrote:
(14-12-2013, 03:02 AM)JohnWhite Wrote: T4 natar mmg ada dari awal tapi artifak keluar lambat..kalau xder artifak pelan pembangunan xleh bina WW..

bang.. aku dh level 58 WW ni.. GayFace

Maksud aku T4 original bos..aku pun tengah cuba nak tibai satu ni hehe..

lalu hero aku pun gagal untuk direvive semula..habis countdown revive maka akan diminta untuk revive lagi..

sama la GayFace.... b4 this hero aku lenyap gak
Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply
14-12-2013, 05:55 AM,
Post: #52
RE: Thread TBDrian Official
(14-12-2013, 05:47 AM)servant_fox Wrote:
(14-12-2013, 05:35 AM)JohnWhite Wrote:
(14-12-2013, 04:57 AM)servant_fox Wrote:
(14-12-2013, 03:02 AM)JohnWhite Wrote: T4 natar mmg ada dari awal tapi artifak keluar lambat..kalau xder artifak pelan pembangunan xleh bina WW..

bang.. aku dh level 58 WW ni.. GayFace

Maksud aku T4 original bos..aku pun tengah cuba nak tibai satu ni hehe..

lalu hero aku pun gagal untuk direvive semula..habis countdown revive maka akan diminta untuk revive lagi..

sama la GayFace.... b4 this hero aku lenyap gak
dah dpt balik x?haha..
Reply
14-12-2013, 06:02 AM,
Post: #53
RE: Thread TBDrian Official
(14-12-2013, 05:55 AM)JohnWhite Wrote:
(14-12-2013, 05:47 AM)servant_fox Wrote:
(14-12-2013, 05:35 AM)JohnWhite Wrote:
(14-12-2013, 04:57 AM)servant_fox Wrote:
(14-12-2013, 03:02 AM)JohnWhite Wrote: T4 natar mmg ada dari awal tapi artifak keluar lambat..kalau xder artifak pelan pembangunan xleh bina WW..

bang.. aku dh level 58 WW ni.. GayFace

Maksud aku T4 original bos..aku pun tengah cuba nak tibai satu ni hehe..

lalu hero aku pun gagal untuk direvive semula..habis countdown revive maka akan diminta untuk revive lagi..

sama la GayFace.... b4 this hero aku lenyap gak
dah dpt balik x?haha..

wan dah kasi balik GayFace...
Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply
14-12-2013, 10:25 AM,
Post: #54
RE: Thread TBDrian Official
dah GAME OVER DAH
Reply
14-12-2013, 10:26 AM,
Post: #55
RE: Thread TBDrian Official
Reset lepas aku exam calculus pls T.T... 25jam dari skang aku siap exam... T>.T... GayFace
Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply
14-12-2013, 11:18 AM,
Post: #56
RE: Thread TBDrian Official
kene fix kan bug artifak kalau tidak tak menarik
Reply
14-12-2013, 11:23 AM,
Post: #57
RE: Thread TBDrian Official
(14-12-2013, 11:18 AM)lixdo Wrote: kene fix kan bug artifak kalau tidak tak menarik

yup GayFace
Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply
14-12-2013, 11:30 AM,
Post: #58
RE: Thread TBDrian Official
sebe reset rape fox ramai2
[Image: 1818271182.png] [Image: 2017280876.png]
Reply
14-12-2013, 05:08 PM,
Post: #59
RE: Thread TBDrian Official
same db dgn yg arab tu x penat kot aku kejar Fuu!
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
14-12-2013, 05:47 PM,
Post: #60
RE: Thread TBDrian Official
baru sekejap main da abis Sad wht have u done fox Sad

;d
Revenge 101 :
Spoiler:

1.Pee in plate
2.Freeze the pee(in 1.)
3.Slide frozen 'pee disc' under the victim's door(room or house, any will do)
4.The pee disc will now melt.
5.???
6.Profit

Hmm
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Kat mana nak tengok last 100 thread? Stalker 2 465 19-12-2013, 03:01 PM
Last Post: Stalker
  missing video from thread moshi30 11 805 25-02-2013, 12:26 PM
Last Post: suhz
  Hacker Evolution Untold + 10 official Mods darktheatre 27 4,243 12-05-2012, 04:13 PM
Last Post: darktheatre
  Mantera - 2012 (official Trailer) First Malaysia Sci-Fi film ninja 15 2,959 22-03-2012, 09:04 PM
Last Post: shahril
  TBD Shirt v2 (official) Chuck 56 12,637 11-12-2010, 10:12 PM
Last Post: RFC792
  Many question one thread Stynx 4 881 15-05-2010, 11:20 PM
Last Post: Stynx

Forum Jump: