Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread TBDrian Official
12-12-2013, 02:59 PM,
Post: #16
RE: Thread TBDrian Official
Bang... hero saya syahid.. so aku guna la bucket of water untuk instant revive.. n then hero ku xdapat dijejaki T.T
Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply
12-12-2013, 03:18 PM,
Post: #17
RE: Thread TBDrian Official
kenape yg lama hilang Me GustaMe Gusta

penat aku bazirkan gold... OKOKOKOK
ni adalah cetakan komputer dan tidak memerlukan tandatangan. GayFace
Reply
12-12-2013, 06:04 PM,
Post: #18
RE: Thread TBDrian Official
Dengan ini , kita bole tapao raja muda baru Lang buana , tak dehal ASC bole sapu semua GayFace Khas utk ahli lang buana , kami akan tapao anda semua GayFace
Can u See Me
Troll 2
Reply
12-12-2013, 08:04 PM,
Post: #19
RE: Thread TBDrian Official
[Image: BFyFV60.jpg]

kenapa gambar hero aku dia ada kat bawah tu bila nak build, waktu upgrade ok je Hmm

pastu bila aku tekan build, xde efek, sama macam view construction available soon Hmm

mebi css kot Hmm

help Sad
Revenge 101 :
Spoiler:

1.Pee in plate
2.Freeze the pee(in 1.)
3.Slide frozen 'pee disc' under the victim's door(room or house, any will do)
4.The pee disc will now melt.
5.???
6.Profit

Hmm
Reply
12-12-2013, 10:15 PM,
Post: #20
RE: Thread TBDrian Official
WAN, tolong create persekutuan Lang Buana.
Dia kata, tak boleh lebih 7 character..Zzzz
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
12-12-2013, 11:12 PM,
Post: #21
RE: Thread TBDrian Official
(12-12-2013, 10:15 PM)matz Wrote: WAN, tolong create persekutuan Lang Buana.
Dia kata, tak boleh lebih 7 character..Zzzz


Bukan itu tag ke ? Orang lain boleh je dude.. Screenshot pls
[Image: fyvm.php]
Reply
13-12-2013, 12:09 AM,
Post: #22
RE: Thread TBDrian Official
macam ada bug pada kaum teuton takleh buat peneroka. sumber di ambik tapi peneroka tak hidup2
Reply
13-12-2013, 12:10 AM,
Post: #23
RE: Thread TBDrian Official
lixdo kumpul duit buat 3 sekaligus
[Image: 1818271182.png] [Image: 2017280876.png]
Reply
13-12-2013, 12:14 AM,
Post: #24
RE: Thread TBDrian Official
(13-12-2013, 12:10 AM)cipanjb Wrote: lixdo kumpul duit buat 3 sekaligus

bug ke? kalau bug kene kasi tahu siapa yg pakai kaum sama juga
Reply
13-12-2013, 12:18 AM,
Post: #25
RE: Thread TBDrian Official
aku gaul mungkin bug kat setler tu sendiri. dah inform wan td
[Image: 1818271182.png] [Image: 2017280876.png]
Reply
13-12-2013, 01:08 AM,
Post: #26
RE: Thread TBDrian Official
sapa jumpa macam saya ni [Image: a2w5.png] aku kasi dia kayu.
[Image: banner.png]
Reply
13-12-2013, 01:13 AM, (This post was last modified: 13-12-2013, 01:13 AM by Xantium.)
Post: #27
RE: Thread TBDrian Official
tkle nak tgk soon building available
Spoiler:

[Image: buggy.png]
Can u See Me
Troll 2
Reply
13-12-2013, 04:48 AM,
Post: #28
RE: Thread TBDrian Official
[Image: 3wz1kKK.png?1?3305]

Xder ke org nak tolong? hero aku terperangkap dengan natar
Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply
13-12-2013, 08:07 AM,
Post: #29
RE: Thread TBDrian Official
uiks byk tu terperangkap... dah jadi orang tahanan natar miahaaha
[Image: logo.png]
Reply
13-12-2013, 10:04 AM, (This post was last modified: 13-12-2013, 10:16 AM by servant_fox.)
Post: #30
RE: Thread TBDrian Official
[Image: lbrpwlm.png?1?3721]

AKHIRNYAAAAA!!!!

xder pun hero aku dalam kampung natar ni T.T
Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Kat mana nak tengok last 100 thread? Stalker 2 459 19-12-2013, 03:01 PM
Last Post: Stalker
  missing video from thread moshi30 11 793 25-02-2013, 12:26 PM
Last Post: suhz
  Hacker Evolution Untold + 10 official Mods darktheatre 27 4,218 12-05-2012, 04:13 PM
Last Post: darktheatre
  Mantera - 2012 (official Trailer) First Malaysia Sci-Fi film ninja 15 2,909 22-03-2012, 09:04 PM
Last Post: shahril
  TBD Shirt v2 (official) Chuck 56 12,481 11-12-2010, 10:12 PM
Last Post: RFC792
  Many question one thread Stynx 4 876 15-05-2010, 11:20 PM
Last Post: Stynx

Forum Jump: