Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yes 4g Go Dongle :D
15-12-2013, 01:22 PM,
Post: #16
Re: RE: Yes 4g Go Dongle :D
(11-12-2013, 09:32 PM)holysatan Wrote: yes mmg mahal kalau rate data dia.. utk prepaid lah..
nk tgk rate kt website dia..

utk prepaid versi baru.. kene topap sekurang2 sekali dalam 45 hari.. kalau x topap id yes kene terminate.. minimum topap yg di sediakan rm10..

kalau topap dah habis.. still boleh bukak website yes.. loophole ni boleh bypass guna vpn..

yg aku pernah guna epahngivpn & sonicvpn.. so bila topap dah habis.. still boleh online kalau guna vpn..

ape lg nk cerite? yg ni aku guna dongle.. utk huddle & zoom aku xpernah try sebab miskin poorfag xmampu nk beli.. :v

so kos mcm aku tulis kt atas tu.. lagi baik sape ade 1bestari (murid, parents & guru) xpayah topap bulan utk valid kan id sebab dalam setahun yes bg free 200mb tiap2 bulan.. yg kene topap tu yg guna yes id prepaid..

aku pon xtau ape yg aku cerita Fuck That ShitFuck That ShitFuck That ShitFuck That Shit

Yes ni blh guna kat tepon ke?

Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk 2
[Image: 54986369.png]
Reply
15-12-2013, 07:05 PM,
Post: #17
RE: Yes 4g Go Dongle :D
[Image: blogger-image-1644201190.jpg]

CEMAS!!! PENGGUNA Marah SERBU Kaunter P1 Wimax!!!

GayFace
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
15-12-2013, 11:42 PM,
Post: #18
RE: Yes 4g Go Dongle :D
(15-12-2013, 07:05 PM)matz Wrote: [Image: blogger-image-1644201190.jpg]

CEMAS!!! PENGGUNA Marah SERBU Kaunter P1 Wimax!!!

GayFace
di mana ini
i have fun in this tbd. all the problem are solved with other member Troll 2
Reply


Forum Jump: