Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JCE Google Harvester
07-12-2013, 04:27 PM,
Post: #16
RE: JCE Google Harvester
(07-12-2013, 04:17 PM)shahril Wrote: ko tau pe faeq, diorng kan hebat, macam2 teknik baru diorng ada jumpa ;d
ko xnak buat pendedahan lagi ke? Fuck That Shit

ko nak dedah ape arel? Oh god why
Reply
07-12-2013, 06:15 PM, (This post was last modified: 07-12-2013, 06:15 PM by 0b0x3d.)
Post: #17
RE: JCE Google Harvester
(07-12-2013, 04:17 PM)shahril Wrote:
(07-12-2013, 03:57 PM)pers0nant Wrote: bukan google pon. dia guna bing Fuck That Shit code yang dah ubah ni bukan lagi detect domain from ip. tp ni macam dorker kat bing utk detect site yang guna jce. tapi dorker dgn bing engine? =Z

ko tau pe faeq, diorng kan hebat, macam2 teknik baru diorng ada jumpa ;d
ko xnak buat pendedahan lagi ke? Fuck That Shit

adek bradek jumpe kat thread pulak Facepalm

*sorry spam ;d* saje nak tmbah post ~Mg
ni haa Allah pujuk kita
Spoiler:

Wasbir Ala Ma Yakuluun -
Bersabarlah terhadap apa yang mereka katakan. - AlMuzammil Ayat 10 Smile

Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Google Earth 5.1.3533.1731 Final GhostSniper 0 389 23-08-2010, 12:07 PM
Last Post: GhostSniper
  RAHSIA GOOGLE azraindie 8 1,317 25-12-2009, 11:06 AM
Last Post: KukuBesi

Forum Jump: