Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bots( Nak upah programmer)
05-12-2013, 01:06 PM,
Post: #1
Wink  Bots( Nak upah programmer)
Salam.. pertama sekali, mhon maaf admin jika saya tersalah guna ruangan seksyen ni.
x leh buka new tread dkt seksyen khusus untuk buying dan selling.


Sy suke on9 game. Nama Dofus.
pulang kerja penat2 seharian, main game wktu mlm..

Sronok main game itu. tapi too much grinding..hehe

sakit jari asyik klik2 dgn mouse, terfikir untuk bots. ofc bots yang halal.
ku sndiri boleh monitor bots itu.

tp diri ini zero knowledge about programming..hehe
kalau ada programmer berminat nak ambik upah untuk programming bots tu, mohon PM sy yer.
nanti sy boleh bgthu secara details.

sy thu tools nama AutoIT jer.

again sory salah topik. salam ^^
Assalamualaikum..
Runsing dengan bil telefon yang melambung tinggi?
Simcard REDONE membolehkan tuan-tuan dan puan-puan membuat PANGGILAN PERCUMA tanpa had setiap hari dengan bil bulanan hanya serendah RM8.00 sahaja.
Untuk maklumat lebih lanjut, sila layari website kami
REDONEPROVIDER
Reply
05-12-2013, 02:05 PM,
Post: #2
RE: Bots( Nak upah programmer)
same la pulang kerja seharian lewat pagi petang siang malam...
berbalik kepada topic..
games ape yg saudara/saudari main tu... keh3
Reply
05-12-2013, 02:13 PM,
Post: #3
RE: Bots( Nak upah programmer)
ouch mungkin nak buat utk lvling charater leh gerak2 sendiri kot..
tanpa di kawal oleh user
[Image: logo.png]
Reply
05-12-2013, 03:34 PM,
Post: #4
RE: Bots( Nak upah programmer)
terima kasih berminat dgn topik ini..hehe

nama game DOFUS. sy sudah 6 tahun main game ni.
kira taraf sensei dah ni among komuniti kecil Malaysian Players Challenge Accepted

Kalau untuk leveling, game ini tak perlukan bots sebab dia turn based punya game.

Cuma untuk leveling proffesion, memang susah sebab kene klik banyak2.

sbb klik2 ni repetitive punyer task, itu timbul ilham untuk bots.

sebenarnya, dalam game ni dah bnyk kene hack oleh.. entah org kata chinese gold farmer. biasalah tu kn mmorpg. Bots bersepah.

saya pula mahu character saya bergerak sendiri2. tanpa say perlu bnyk klik2. itu kira Bots juga kn? hehe.. kalau sesiapa boleh take this job, i appreciate.



jari sudah sakit2 tekan2. Kih3
Assalamualaikum..
Runsing dengan bil telefon yang melambung tinggi?
Simcard REDONE membolehkan tuan-tuan dan puan-puan membuat PANGGILAN PERCUMA tanpa had setiap hari dengan bil bulanan hanya serendah RM8.00 sahaja.
Untuk maklumat lebih lanjut, sila layari website kami
REDONEPROVIDER
Reply
05-12-2013, 07:13 PM,
Post: #5
RE: Bots( Nak upah programmer)
kalau awak sanggup bayar RM1K kita boleh bincang.
we don't belong together
Reply
06-12-2013, 12:23 AM,
Post: #6
RE: Bots( Nak upah programmer)
selenium boleh simulate click2 tu tak

http://www.seleniumhq.org/
̿ ̿ ̿̿'̿̿\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ - انا کڤيتݢولوڠ
http://fatah.afraid.org/
[Image: 763440762.png]
Reply
06-12-2013, 08:38 AM,
Post: #7
RE: Bots( Nak upah programmer)
salam..
tq tq for interested. dah ada otai-otai yg pm untuk this job.

hopefully ok =)
Assalamualaikum..
Runsing dengan bil telefon yang melambung tinggi?
Simcard REDONE membolehkan tuan-tuan dan puan-puan membuat PANGGILAN PERCUMA tanpa had setiap hari dengan bil bulanan hanya serendah RM8.00 sahaja.
Untuk maklumat lebih lanjut, sila layari website kami
REDONEPROVIDER
Reply
16-12-2013, 01:09 AM,
Post: #8
RE: Bots( Nak upah programmer)
(05-12-2013, 07:13 PM)SKL Wrote: kalau awak sanggup bayar RM1K kita boleh bincang.

Rage 2
Reply
16-12-2013, 09:45 AM,
Post: #9
RE: Bots( Nak upah programmer)
just for the sake of knowledge, kalau nak buat botting camni pakai language apa ya..
Reply
16-12-2013, 09:50 AM,
Post: #10
RE: Bots( Nak upah programmer)
Eh aku penah main game ni.. Main sampai level 5 je terus tak main dah.. Tak ngam ngan jiwa uno
[Image: 2819320332_zps3a75fe14.png]
[Image: 8df84e84.gif]

Reply
16-12-2013, 11:40 AM,
Post: #11
RE: Bots( Nak upah programmer)
(16-12-2013, 09:45 AM)Stalker Wrote: just for the sake of knowledge, kalau nak buat botting camni pakai language apa ya..

depends game tuh camne and org buat tuh senang ngn language ape..if game mcm web based mcm tbdrian tuh pakai grease monkey dah lepas dah...
However near and dear you are with wife, children, friends, families they are not you; they are outside of you. The inside of you says who is near. If nothing is said than you are foreveralone. Raise your iman and you shall not be foreveralone.
Reply
16-12-2013, 11:57 AM,
Post: #12
RE: Bots( Nak upah programmer)
kantoi jp main bots Rage 2

btw kalau click2 test nie

http://portableapps.com/apps/utilities/t...k_portable Me Gusta
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Jika berkahwin dgn seorang programmer.... scr3w 18 2,216 25-02-2011, 07:01 PM
Last Post: RFC792
  Kenape korang minat jdi hacker,programmer,cracker,dan laen2 thedanielaaa95 30 4,230 18-12-2010, 02:37 PM
Last Post: Xantium

Forum Jump: