Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[help] web yang boleh sent sms??
04-12-2013, 04:57 PM,
Post: #1
[help] web yang boleh sent sms??
mohon penjelasan.

ade kwn tanye "apa name web yang rm50=500"???

ade tak web tu??
Reply
04-12-2013, 05:09 PM,
Post: #2
RE: [help] web yang boleh sent sms??
x faham.. web apa maksud kau?


*tolong perkenalkan diri di ---> http://w3.tbd.my/forum-13.html

Big Grin
Dunia Penuh "Pancut Raba" Fuck That Shit
Reply
04-12-2013, 05:25 PM,
Post: #3
RE: [help] web yang boleh sent sms??
(04-12-2013, 04:57 PM)AAbutang Wrote: mohon penjelasan.

ade kwn tanye "apa name web yang rm50=500"???

ade tak web tu??

www.isms.com.my
www.onewaysms.com.my
www.bulksms.com
yg ni paling bes --> http://www.tbd-sms.my
[Image: GteM3.png]
Reply
04-12-2013, 05:30 PM, (This post was last modified: 04-12-2013, 05:31 PM by PistolCodez.)
Post: #4
RE: [help] web yang boleh sent sms??
tbd sms? ~=o
Quote:http://www.tbd-sms.my

premium SMS, contoh macam web ni
http://www.33228.my/

ni contoh saje ;d
dia akan provide api untuk ko send/receive SMS
contoh:-
http://www.33228.my/?receiver=6000xxxx&msg=isi_msg
Smile jgn ban saye. ade silap tulun tunjukan Smile
Reply
04-12-2013, 05:30 PM,
Post: #5
RE: [help] web yang boleh sent sms??
(04-12-2013, 05:25 PM)suhz Wrote:
(04-12-2013, 04:57 PM)AAbutang Wrote: mohon penjelasan.

ade kwn tanye "apa name web yang rm50=500"???

ade tak web tu??

www.isms.com.my
www.onewaysms.com.my
www.bulksms.com
yg ni paling bes --> http://www.tbd-sms.my

Yg link last tu murah pun murah n best plak tu ;d
11/6/2013 .
lagi 2 hari genap setahun pemergian arwah ayah yg ku sygi ..
sungguh bnyak kesedihan n dugaan yg aku lalui tahun bulan ini ..
Reply
04-12-2013, 05:33 PM,
Post: #6
RE: [help] web yang boleh sent sms??
rase nye maksud kawan aku tu, nak wat cam konsep ozeki.
cth:

admin web sent msj dr web ke fon.
aku pon x tau sgt pe dowang nak buat.
contact guna fon je. tu yg x brape nk fhm.
Reply
04-12-2013, 05:44 PM,
Post: #7
RE: [help] web yang boleh sent sms??
pakai premium sms tu la ;d

admin_send_sms_pakai_web --> admin_server --> sms_server --> receiver_list

(04-12-2013, 05:33 PM)AAbutang Wrote: rase nye maksud kawan aku tu, nak wat cam konsep ozeki.
cth:

admin web sent msj dr web ke fon.
aku pon x tau sgt pe dowang nak buat.
contact guna fon je. tu yg x brape nk fhm.
Smile jgn ban saye. ade silap tulun tunjukan Smile
Reply
04-12-2013, 08:49 PM,
Post: #8
RE: [help] web yang boleh sent sms??
ku rasa pakai websms2u kut, testing api dia tempohari.

http://fatah.afraid.org/socsendsms.php
̿ ̿ ̿̿'̿̿\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ - انا کڤيتݢولوڠ
http://fatah.afraid.org/
[Image: 763440762.png]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  CMS/Framework yang 3x Faster than Wordpress ruler 1 423 03-01-2012, 07:30 PM
Last Post: mim0
Tongue Wordpress NewBie... saya boleh tolong anda. [percuma] paradox00 9 1,185 23-07-2011, 11:34 PM
Last Post: FieryCold

Forum Jump: