Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[WTS] Unique traffic ads safe RM10
02-12-2013, 01:52 PM, (This post was last modified: 12-12-2013, 10:15 AM by Codeshift3r.)
Post: #1
[WTS] Unique traffic ads safe RM10
Selling Unique traffic to any blog/website.

Rate

1 sen = 2 unique visitor
RM 10 = 2000 unique Visitor

Package sekarang cuma RM10

Traffic adalah legit dan bukan robot.Setiap visitor adalah
manusia biasa.

Update
Sekarang user boleh bagi custom referer.
Samaada diorang nak traffic datang dari google/facebook/yahoo dll
contoh custom referer bagi google search :

Code:
http://www.google.com/search?q=blogsaya.blogspot

Ini supaya user boleh track traffic yang datang dari saya dengan lebih mudah.

Kalau korang sewa ads slot kat mana blog/site belum tentu boleh confirm dapat 2k hits sebulan kan?..Sebab kebanyakkan mereka cuma view ads korang dan tak berminat nak view blog/site korang.Korang sendiri pon taknak Tengok ads..siap pasang adblock lagi.

Kenapa RM10?
RM10 adalah adalah sangat murah.Sehari korang simpan 30sen pon dah boleh beli package traffic ni.

Kenapa sebulan? Kalau nak seminggu?
Tak kesah.Cuma kalau blog yang ada pasang nuffnag/adsense kalau tiba2 traffic korang naik mendadak & kena selidik ngan team adsense takut kena ban.So lebih elok kalau bahagikan jumlah traffic 2k dalam tempoh masa sebulan or berberapa minggu.Masa order boleh tetapkan sehari korang nak berapa hits/traffic.

Redundant Visitor
Untuk menglakkan ada user yang view website korang 2 kali(jadi dah ada non-unique visitor) korang akan dapat extra 5% visitor (100 visitor).Untuk mengurangkan kebarangkalian benda ni berlaku.So in total korang akan dapat 2100 visitors untuk RM10.

Traffic monitoring
Boleh monitor dari dashbord blog korang.Traffic akan datang dari google.com/xxx/xx <--- (something)

Traffic Source
Worldwide
US,Kanada,asia dsb.

Untuk order rasanya lagi senang kalau PM.

Payment
Bank-in atau online banking sahaja (cimb clicks,maybank2u)

Sebarang soalan boleh post kat sini..

Update
Referer google dah boleh digunakan semula.
kalau nak custom referer pon boleh (twitter/yahoo/facebook).
Mohon maaf kepada berberapa user yang tak dapat traffic masa demo
sebab masalah referer.Tapi sekarang dah resolve dan berjalan seperti biasa
  ▲  ʙᴇ ɴɪᴄᴇ ᴛᴏ ᴏᴛʜᴇʀs
▲ ▲ ( ⌣́,   ⌣̀ )\(^◡^ )[Image: ?r=OrangeCoral]

Reply
02-12-2013, 02:14 PM,
Post: #2
RE: [WTS] Unique traffic ads safe RM10
owh makne nye dia akan click ads dalam blog/site kita la ni Hmm
[Image: banner.png]
Reply
02-12-2013, 02:21 PM,
Post: #3
RE: [WTS] Unique traffic ads safe RM10
(02-12-2013, 02:14 PM)whcool Wrote: owh makne nye dia akan click ads dalam blog/site kita la ni Hmm

Bukan dud.Ni traffic je.Tapi nasib la kalau org yang browse site ko tu minat dngan ads tu dia akan click kalau tak takde la ^^

Benda ni untuk dapatkan lebih hits kat blog ko kalau ko pasang ads yang pay per view mmg untung.Atau ko nak naikkan Ranking +rep kat google (SEO)
  ▲  ʙᴇ ɴɪᴄᴇ ᴛᴏ ᴏᴛʜᴇʀs
▲ ▲ ( ⌣́,   ⌣̀ )\(^◡^ )[Image: ?r=OrangeCoral]

Reply
02-12-2013, 04:22 PM,
Post: #4
RE: [WTS] Unique traffic ads safe RM10
(02-12-2013, 01:52 PM)Codeshift3r Wrote: Sertakan :
1.Url blog
2.Jumlah hits per day

jumlah hit per day yg current sye punya ke perlu bagi?? ataupun mau request 2k mcm tu??

hari ni 4 je OK
[Image: pumpkids]
Reply
02-12-2013, 04:39 PM, (This post was last modified: 02-12-2013, 04:44 PM by Codeshift3r.)
Post: #5
RE: [WTS] Unique traffic ads safe RM10
(02-12-2013, 04:22 PM)pumpkids Wrote:
(02-12-2013, 01:52 PM)Codeshift3r Wrote: Sertakan :
1.Url blog
2.Jumlah hits per day

jumlah hit per day yg current sye punya ke perlu bagi?? ataupun mau request 2k mcm tu??

hari ni 4 je OK

Berapa yang nak request.contoh nak guna 100 visitor sehari.jadi dalam 20 hari dah habis la traffic tu dihantar
  ▲  ʙᴇ ɴɪᴄᴇ ᴛᴏ ᴏᴛʜᴇʀs
▲ ▲ ( ⌣́,   ⌣̀ )\(^◡^ )[Image: ?r=OrangeCoral]

Reply
02-12-2013, 09:54 PM,
Post: #6
RE: [WTS] Unique traffic ads safe RM10
BUMP.
@th3phantom sy dah reply pm awak tapi tak sampai sebab inbox awak full.Sila delete
pm yg tak penting ok.
  ▲  ʙᴇ ɴɪᴄᴇ ᴛᴏ ᴏᴛʜᴇʀs
▲ ▲ ( ⌣́,   ⌣̀ )\(^◡^ )[Image: ?r=OrangeCoral]

Reply
02-12-2013, 11:42 PM,
Post: #7
RE: [WTS] Unique traffic ads safe RM10
Codeshift3r aku dah pm .. tunggu lame gile x reply ..rupenye tak sending .. kau punye penuh kot ..
-miss maplesea-

-rape the website not The Kid-


[Image: a97264_w8.jpg]
Reply
03-12-2013, 12:11 AM,
Post: #8
RE: [WTS] Unique traffic ads safe RM10
(02-12-2013, 11:42 PM)moshi30 Wrote: Codeshift3r aku dah pm .. tunggu lame gile x reply ..rupenye tak sending .. kau punye penuh kot ..

Ak dapat dan dah reply.Tapi kat sent item tulis N/A (not sent).pelik gak..
anyway kalau susah sngt shoutbox or email je.
  ▲  ʙᴇ ɴɪᴄᴇ ᴛᴏ ᴏᴛʜᴇʀs
▲ ▲ ( ⌣́,   ⌣̀ )\(^◡^ )[Image: ?r=OrangeCoral]

Reply
04-12-2013, 03:47 PM,
Post: #9
RE: [WTS] Unique traffic ads safe RM10
salam. sy ada pm. tp ada masalah N/A(not sent) jugak. mcm mana mahu email? tq
Assalamualaikum..
Runsing dengan bil telefon yang melambung tinggi?
Simcard REDONE membolehkan tuan-tuan dan puan-puan membuat PANGGILAN PERCUMA tanpa had setiap hari dengan bil bulanan hanya serendah RM8.00 sahaja.
Untuk maklumat lebih lanjut, sila layari website kami
REDONEPROVIDER
Reply
05-12-2013, 09:38 AM,
Post: #10
RE: [WTS] Unique traffic ads safe RM10
boleh tak bersertakan bukti.?
[Image: logo.png]
Reply
12-12-2013, 09:33 AM, (This post was last modified: 12-12-2013, 10:11 AM by Codeshift3r.)
Post: #11
RE: [WTS] Unique traffic ads safe RM10
BUMP.

Update
Referer google dah boleh digunakan semula.
kalau nak custom referer pon boleh (twitter/yahoo/facebook).
Mohon maaf kepada berberapa user yang tak dapat traffic masa demo
sebab masalah referer.Tapi sekarang dah resolve dan berjalan seperti biasa.

//sila refer #1 post

(05-12-2013, 09:38 AM)Ujang Wrote: boleh tak bersertakan bukti.?

Bukti nak yg macam mana tu... Hmm
Rasanya bukti yang paling bagus bila user
tengok traffic referer dari blog diorang sendiri.
User boleh tau traffic tu datang dari sy
sebab custom referer yang diorang bagi.

Contoh :

user bagi referer google search :
Code:
http://www.google.com/search?q=blogsaya.blogspot.com

jadi traffic akan datang dari url referer diatas.
  ▲  ʙᴇ ɴɪᴄᴇ ᴛᴏ ᴏᴛʜᴇʀs
▲ ▲ ( ⌣́,   ⌣̀ )\(^◡^ )[Image: ?r=OrangeCoral]

Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [WTS] RootMyBox VPN RM10/month r3v3r7 51 9,863 07-12-2013, 09:12 PM
Last Post: KukuBesi
  maxis rm10 salah beli.saya jual m2u rm9 onlineisrock 6 795 09-01-2013, 03:30 PM
Last Post: Taz
  VPN RM10/month r3v3r7 138 25,579 28-06-2012, 01:26 AM
Last Post: r3v3r7
  Web Hosting RM10 Setahun suhz 96 18,234 20-05-2012, 07:38 PM
Last Post: r0ck3tm4n96
  Offshore VPN - 100% safe from feds, no logs, Iran akinova 1 897 03-03-2012, 05:21 AM
Last Post: hexrut

Forum Jump: