Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TBD Travian Private. ~ Beta
07-12-2013, 08:00 AM,
Post: #46
RE: TBD Travian Private. ~ Beta
kami bukan berlagak , tpi kami menegakkan keadilan . itu sahaja Big Grin
Can u See Me
Troll 2
Reply
07-12-2013, 08:03 AM,
Post: #47
RE: TBD Travian Private. ~ Beta
(07-12-2013, 07:43 AM)Xantium Wrote:
(07-12-2013, 07:33 AM)lamki Wrote:
(07-12-2013, 07:31 AM)moshi30 Wrote: ok wan, thats prob fix .
tapi ade 1 lagi blom fix ..

ini sedikit tentang info askar lang buana

Penubuhan pasukan elit tentera lang buana trooper ini bermula selepas konfrontasi yang melibatkan Persekutuan ASC dan Lang Buana (Matz kapten )pada tahun 2013. Sebagai jalan penyelesaian kepada masalah yang timbul dari konfantasi tersebut, Menteri Pertahanan Malaysia pada ketika itu, Dato seri paduka mushi, telah memberi arahan untuk mengadakan unit ujian.
Menteri Pertahanan telah mengarahkan sukarelawan dan sejumlah sukarelawan dari tentera Teutons untuk mengambil bahagian. Pada 7 december 2013, satu latihan asas komando diperkenal dan dikendalikan oleh Regimen pertama Komando Marin DiRaja lang buana (1st bacth lang buana Royal Marines Commando) di Kem TBD,alam cyber , malaysia .

3300 daripada 12000 yang telah digenarate sukarelawan yang mengambil bahagian, tiada seorang pun yang berjaya sampai ke pengkalan. Pada akhir latihan, Menteri dijabatan perdana menteri telah bersepakat untuk menyeru wanbotak <-- ACSAngry untuk fixkn DB dia .
[Image: f2G07pD.png]


p/s : kapten, kite disabotaj =)
ini kes bunian sorok, ASC mmg kaki bomoh Troll 2
matz pon kena Kih3

Saya sebagai Raja Muda / Panglima Perang bagi ASC , kami tidak ada sebarang conspiracy dgn ahli bunian/natar utk menyorok askar2 Perseketuan Lang Buana . Kami disini telah pun bersiap sedia untuk menempuh sebarang konfrontasi dgn Lang Buana . Sebagai Raja Muda memanggil pahlawan2 dan Abang Perang ASC utk bersiap sedia berperang ditengah hari ini . Ini demi utk menegakkan keadilan Persekutuan ASC . Bagi Abang Perang John dan Wanbotak , dia mewakili kawasan2 utama utk menyerang Lang Buana yang dimana membuat sebarang statement yang tidak masuk akal .

Saya ingin menegakkan keadilan bagi Persekutuan ASC demi masa depan Persekutuan ini , memang Perseketuan Lang Buana menjadi pencabar utama kami Big Grin Saya bersama dgn Orang Kiri telah pun berbincang macam mana nak menyelesaikan masalah diantara ASC dan Lang buana . Kami telah menghantar tabloit ke Perseketuan Lang Buana untuk operasi pendamaian , tpi tiada sebarang kata balas

Dan akhir kata , kami akan berperang dengan anda GayFace

----
Server DOWN

Cisssss.......boss

Puting keris berikat benang,
Benang berikat khadam penunggu,
Jangan cuba bermandi di air tenang,
Entahkan buaya lapar sedia menunggu. Challenge Accepted
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
07-12-2013, 08:10 AM,
Post: #48
RE: TBD Travian Private. ~ Beta
(07-12-2013, 08:00 AM)Xantium Wrote: kami bukan berlagak , tpi kami menegakkan keadilan . itu sahaja Big Grin

kapten kami stedy orangnya
Lang Buana hebat dia sebabnya

cabaran disahut ketika senja
seranglah MATZ dimana saja

INI LANG BUANA MATZ PUNYA Angry


Spoiler:
matz aku tolong baka-baka ASC untuk kau ;b.. yg laen kau settle .. chow~
-miss maplesea-

-rape the website not The Kid-


[Image: a97264_w8.jpg]
Reply
07-12-2013, 08:15 AM,
Post: #49
RE: TBD Travian Private. ~ Beta
hahahaha , kerana kita , bakal banyak player baru bakal masuk GayFace dan bakal ada musuh baru GayFace mungkin dimasa akan datang , kita akan bergabung tenaga lawan perseketuan baru yang lebih kejam dan jahat
Can u See Me
Troll 2
Reply
07-12-2013, 08:23 AM, (This post was last modified: 07-12-2013, 08:29 AM by wanbotak.)
Post: #50
RE: TBD Travian Private. ~ Beta
(07-12-2013, 07:45 AM)servant_fox Wrote:
(07-12-2013, 06:54 AM)wanbotak Wrote: @mohsi masih jadi lagi ke million troops train tu ?
@servant_fox time zone apa ? kat mana?
@lamki masih jadi lagi ke million troops train tu ?


Ketika kat Preference, aku nak ubah timezone aku. tetapi xboleh change.UTC-6

Apa username dude

Fox.. Yang time kat prefer tu , mmg xleh ubah.. Sebab dalam setting server aku dah set time GMT+8.
[Image: fyvm.php]
Reply
07-12-2013, 08:55 AM, (This post was last modified: 07-12-2013, 09:01 AM by servant_fox.)
Post: #51
RE: TBD Travian Private. ~ Beta
    Askar aku pun kena sorok dek bunian
Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply
07-12-2013, 09:00 AM,
Post: #52
RE: TBD Travian Private. ~ Beta
(07-12-2013, 08:15 AM)Xantium Wrote: hahahaha , kerana kita , bakal banyak player baru bakal masuk GayFace dan bakal ada musuh baru GayFace mungkin dimasa akan datang , kita akan bergabung tenaga lawan perseketuan baru yang lebih kejam dan jahat

dat word too Oh god why Rage 2
ni haa Allah pujuk kita
Spoiler:

Wasbir Ala Ma Yakuluun -
Bersabarlah terhadap apa yang mereka katakan. - AlMuzammil Ayat 10 Smile

Reply
07-12-2013, 09:31 AM,
Post: #53
RE: TBD Travian Private. ~ Beta
(07-12-2013, 09:00 AM)0b0xed Wrote:
(07-12-2013, 08:15 AM)Xantium Wrote: hahahaha , kerana kita , bakal banyak player baru bakal masuk GayFace dan bakal ada musuh baru GayFace mungkin dimasa akan datang , kita akan bergabung tenaga lawan perseketuan baru yang lebih kejam dan jahat

dat word too Oh god why Rage 2

seriously ? hang pa takkenai member2 wan yng men travian GayFace bukan calang2 orang
Can u See Me
Troll 2
Reply
07-12-2013, 11:37 AM,
Post: #54
RE: TBD Travian Private. ~ Beta
    LOLOLOLOLO
Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply
07-12-2013, 12:20 PM,
Post: #55
RE: TBD Travian Private. ~ Beta
[Image: IG2YYSe.jpg]

hhahahahah jenuh aku nak tunggu
[Image: logo.png]
Reply
07-12-2013, 01:02 PM,
Post: #56
RE: TBD Travian Private. ~ Beta
Bug Detected

[Image: roHjWzB.png]

Tengah beli tentera tetiba rezeki datang ;d k jangan buang aku punye tntera pulak Zzzz
ni haa Allah pujuk kita
Spoiler:

Wasbir Ala Ma Yakuluun -
Bersabarlah terhadap apa yang mereka katakan. - AlMuzammil Ayat 10 Smile

Reply
07-12-2013, 02:42 PM,
Post: #57
RE: TBD Travian Private. ~ Beta
(07-12-2013, 01:02 PM)0b0xed Wrote: Bug Detected

[Image: roHjWzB.png]

Tengah beli tentera tetiba rezeki datang ;d k jangan buang aku punye tntera pulak Zzzz

senasib kita risau nanti crop pulak yg tak cukup
Reply
07-12-2013, 02:49 PM,
Post: #58
RE: TBD Travian Private. ~ Beta
(07-12-2013, 02:42 PM)lixdo Wrote:
(07-12-2013, 01:02 PM)0b0xed Wrote: Bug Detected

[Image: roHjWzB.png]

Tengah beli tentera tetiba rezeki datang ;d k jangan buang aku punye tntera pulak Zzzz

senasib kita risau nanti crop pulak yg tak cukup

crop boleh beli ;d
ni haa Allah pujuk kita
Spoiler:

Wasbir Ala Ma Yakuluun -
Bersabarlah terhadap apa yang mereka katakan. - AlMuzammil Ayat 10 Smile

Reply
07-12-2013, 04:49 PM,
Post: #59
RE: TBD Travian Private. ~ Beta
   

Bila Lah askar aku nak balik nie wira pulak tue haha banyak nak guna dia.
Reply
07-12-2013, 04:53 PM,
Post: #60
RE: TBD Travian Private. ~ Beta
(07-12-2013, 04:49 PM)lixdo Wrote: Bila Lah askar aku nak balik nie wira pulak tue haha banyak nak guna dia.

2057 laaaaa hahahahahahahhhahahahha
[Image: logo.png]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Thumbs Up [Github] Translate untuk Travian baru wanbotak 11 719 12-12-2013, 08:15 AM
Last Post: Ujang
  Dota 2 Beta Key [Closed]Dota 2 Officially Launch Xantium 92 30,064 10-07-2013, 02:43 PM
Last Post: TerrickCEF
  [SOLVED]setup ro private server[ask] teranoob 6 947 26-04-2013, 06:35 AM
Last Post: teranoob
  Download Video dalam Facebook Private (privacy) cara mudah R1R1BELANKAS 9 2,687 07-03-2012, 08:17 PM
Last Post: R1R1BELANKAS
Question Virtual Private Server Hosting? python 14 2,527 09-09-2010, 12:38 AM
Last Post: Stynx
  Mozilla Firefox 4 beta Ahlspiess 18 3,015 21-08-2010, 10:00 AM
Last Post: sil
  Cybergate Private Version[Torrent] ninja 14 2,068 19-04-2010, 06:29 PM
Last Post: Muhammad
  Beta Tester ? Stynx 18 2,135 29-01-2010, 06:04 PM
Last Post: Stynx
  How to view myspace private pic? MarsHmalloW 15 1,990 21-01-2010, 07:38 AM
Last Post: aka

Forum Jump: