Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Celcom 1 Malaysia
29-11-2013, 03:04 AM,
Post: #1
Celcom 1 Malaysia
Salam,
ada tak sesiapa tahu kat mana nak cari supplier sim card celcom 1 malaysia ?
dengar cerita kalau jadi dealer benda nih , untung gak ...
skrg ni den tgh duk cari kerja sambilan sbb cuti ..
ada sesiapa tau tak ?
Saya Bercita - Cita Untuk Menjadi Hacker Supaya Dapat Membantu Orang Lain Daripada Serangan Hacker Jahat Drunk

Reply
29-11-2013, 03:10 AM,
Post: #2
Re: Celcom 1 Malaysia
Masuk cg, berlambak seller kat sane, siap boleh jadi reseller lg.

Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk 2
[Image: 54986369.png]
Reply
29-11-2013, 04:51 AM,
Post: #3
RE: Celcom 1 Malaysia
yep cg aku baru mnp ke celcom (khamis) tunggu isnin kalau kau deler harga catik aku mnp dkt kau je la ;d
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
29-11-2013, 08:27 AM,
Post: #4
RE: Celcom 1 Malaysia
tak aci k korang...asal celcom jual rm15 gitu..

dapat kat korang, simpan barang 2-3 bulan..pastu jual smpai RM50-70 satu sim Sad

oh dunia Sad Sad
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
29-11-2013, 09:09 AM,
Post: #5
RE: Celcom 1 Malaysia
mana ada sekarang dah rm 25 sekali pos u mad Me Gusta
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
29-11-2013, 09:21 AM,
Post: #6
RE: Celcom 1 Malaysia
mana yang rm25 tu? nak... ~xd
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
01-12-2013, 12:18 AM,
Post: #7
RE: Celcom 1 Malaysia
Rm 18 u mad? Esk i pm tpi kau kne dari telco lain ye matz Me Gusta

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
01-12-2013, 07:43 PM, (This post was last modified: 01-12-2013, 07:45 PM by SeliparJepun.)
Post: #8
Re: Celcom 1 Malaysia
[Image: 7ypyzuhe.jpg]

Celcom sesuka hati jer tukar kadar panggilan dan sms.

p/s : baca mesej yg tengah tu jer, abaikan yg lain. GayFace

Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk 2
[Image: 54986369.png]
Reply
01-12-2013, 10:31 PM,
Post: #9
RE: Celcom 1 Malaysia
kt cg tu mnp ke celcom 1m paling rendah rm15...
ni adalah cetakan komputer dan tidak memerlukan tandatangan. GayFace
Reply
01-12-2013, 11:47 PM,
Post: #10
RE: Celcom 1 Malaysia
rm 15 post rm 5 total RM 20 fts2

skrg mnp with post rm 18 Me Gusta

yep pack baru mahal sikit Sad

[Image: ZtIG87K.png]
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
02-12-2013, 12:09 AM,
Post: #11
RE: Celcom 1 Malaysia
(01-12-2013, 11:47 PM)anthrax Wrote: rm 15 post rm 5 total RM 20 fts2

skrg mnp with post rm 18 Me Gusta

yep pack baru mahal sikit Sad

[Image: ZtIG87K.png]

ni theonesales theonelipis tu ke..
yg rm15 tu +rm3 je utk post ekspress.. dah xder pon thread tu Kih3
same je dgn tu.. Troll 2
hotlink youthclub aku dah nk habis.. ingatkan nk apply hotlink kampus.. sekali dah xder.. sengal.. baru bulan lepas aku riki..
ni adalah cetakan komputer dan tidak memerlukan tandatangan. GayFace
Reply
02-12-2013, 12:28 AM,
Post: #12
RE: Celcom 1 Malaysia
ini seler ccccc5 die org punye seler aku respert

x dapat cari aku dkt carigold die org cari dkt email + whatapps Me Gusta
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
02-12-2013, 09:15 AM,
Post: #13
RE: Celcom 1 Malaysia
ni kat mana? cg ke? ~Hmm
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
02-12-2013, 05:53 PM,
Post: #14
RE: Celcom 1 Malaysia
jual kt cg tp nk beli kene g website dia
ni adalah cetakan komputer dan tidak memerlukan tandatangan. GayFace
Reply
02-12-2013, 10:26 PM,
Post: #15
Re: RE: Celcom 1 Malaysia
(02-12-2013, 05:53 PM)holysatan Wrote: jual kt cg tp nk beli kene g website dia

Contact seller je lah, xyah susah2 nak masuk website dia.
Kalo dia suruh wat gitu jgk cari je seller lain.

Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk 2
[Image: 54986369.png]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  celcom skmm christy1314 5 574 26-06-2013, 11:44 PM
Last Post: SeliparJepun
  Iklan Facebook - Celcom Broadband SKMM shadowmacx 14 2,668 10-05-2012, 02:52 PM
Last Post: XDanzatX
  [WTS] Reload Topup Maxis/Umobile/Digi/Celcom 10% diskon :) wanbotak 14 3,190 29-04-2012, 07:47 PM
Last Post: wanbotak
Exclamation [WTB] Celcom Broadband SKMM Taz 15 4,187 15-03-2012, 01:11 PM
Last Post: Blacklist_1315
  [WTB] [WTB]Celcom Broadband Prepaid (Non Skmm or Instanet) pijat 7 2,511 09-03-2012, 05:18 PM
Last Post: pijat
  [WTB] VPN Server Malaysia Xantium 17 2,977 07-02-2012, 08:27 AM
Last Post: syimi56
  Sell Unifi / Streamyx and celcom broadband . zackry 12 2,296 31-10-2010, 12:39 PM
Last Post: abgstreamyx
  No Celcom VVIP for sale..Prepaid SeluarDalam 25 5,840 17-06-2010, 11:10 PM
Last Post: the_ultimatez_najman

Forum Jump: