Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jom buat duit online sesama kita
26-11-2013, 06:36 PM,
Post: #1
jom buat duit online sesama kita
jum kita buat group pakat2 klik sesama sendiri iklan macam l@p@nk0ngsi
nak tak?
Reply
26-11-2013, 06:47 PM,
Post: #2
RE: jom buat duit online sesama kita
hah?
[Image: mw63E.gif]
Reply
26-11-2013, 06:59 PM, (This post was last modified: 26-11-2013, 06:59 PM by Codeshift3r.)
Post: #3
RE: jom buat duit online sesama kita
Instruction not clear.
Got penis stuck on screen ;d
  ▲  ʙᴇ ɴɪᴄᴇ ᴛᴏ ᴏᴛʜᴇʀs
▲ ▲ ( ⌣́,   ⌣̀ )\(^◡^ )[Image: ?r=OrangeCoral]

Reply
26-11-2013, 07:07 PM,
Post: #4
RE: jom buat duit online sesama kita
u wot m8?

detail le sket?

jom makn sama2 macam h@$7jso-$8$/ ;d
Revenge 101 :
Spoiler:

1.Pee in plate
2.Freeze the pee(in 1.)
3.Slide frozen 'pee disc' under the victim's door(room or house, any will do)
4.The pee disc will now melt.
5.???
6.Profit

Hmm
Reply
26-11-2013, 07:09 PM,
Post: #5
RE: jom buat duit online sesama kita
tutup pc g keje...
ni adalah cetakan komputer dan tidak memerlukan tandatangan. GayFace
Reply
26-11-2013, 07:35 PM,
Post: #6
RE: jom buat duit online sesama kita
rakyat ade pesbuk x? .. kalau ade share la sini..
berminat gak nak bt duit sambil click2...
Reply
26-11-2013, 08:43 PM,
Post: #7
RE: jom buat duit online sesama kita
did u mean 8share ? ;d
ni haa Allah pujuk kita
Spoiler:

Wasbir Ala Ma Yakuluun -
Bersabarlah terhadap apa yang mereka katakan. - AlMuzammil Ayat 10 Smile

Reply
26-11-2013, 08:44 PM,
Post: #8
RE: jom buat duit online sesama kita
ok,jom buat satu,ak sure join
i have fun in this tbd. all the problem are solved with other member Troll 2
Reply
26-11-2013, 08:50 PM, (This post was last modified: 26-11-2013, 08:53 PM by rakyat.)
Post: #9
RE: jom buat duit online sesama kita
(26-11-2013, 08:43 PM)0b0xed Wrote: did u mean 8share ? ;d

jangan la open sangat dude. OK

ada bape orang nak join ni?
Reply
26-11-2013, 09:42 PM,
Post: #10
RE: jom buat duit online sesama kita
nak buat duit guna 8share ? cara putih ke hitam ? kalau hitam tamau join la Fuck That Shit cukup sekali Fuck That Shit
[Image: banner.png]
Reply
27-11-2013, 01:22 AM, (This post was last modified: 27-11-2013, 01:24 AM by Cybercrookz.)
Post: #11
RE: jom buat duit online sesama kita
l@p@nk0ngsi[hejes style text] = 8share[human readable text] Zzzz /ban rakyat pls kthxbai LOL
$GetCurrentSignature();

[Image: dcc46f8439.jpg]

$GetCurrentSignature();





Troll 2
Reply
11-12-2013, 12:03 AM, (This post was last modified: 11-12-2013, 12:05 AM by Kwon.)
Post: #12
RE: jom buat duit online sesama kita
Nak income lebih ? Just click sini .sy da dpat bnyak .jom join Big Grin
http://www.theweeklypay.com/index.php?share=171956

8share pun okey ,tepek je link kat mana2 .tp duit lambat skit nk jadi gunung . Pkai ni senang pkai usd .dpat bnyak sket .jom join Big Grin
http://www.theweeklypay.com/index.php?share=171956
Reply
11-12-2013, 08:52 AM,
Post: #13
RE: jom buat duit online sesama kita
(11-12-2013, 12:03 AM)Kwon Wrote: Nak income lebih ? Just click sini .sy da dpat bnyak .jom join Big Grin
http://www.theweeklypay.com/index.php?share=171956

8share pun okey ,tepek je link kat mana2 .tp duit lambat skit nk jadi gunung . Pkai ni senang pkai usd .dpat bnyak sket .jom join Big Grin
http://www.theweeklypay.com/index.php?share=171956

Seriously dude..theweeklypay ni scam LOL
Sila buat research dulu sebelum join ok.
  ▲  ʙᴇ ɴɪᴄᴇ ᴛᴏ ᴏᴛʜᴇʀs
▲ ▲ ( ⌣́,   ⌣̀ )\(^◡^ )[Image: ?r=OrangeCoral]

Reply
28-12-2013, 09:57 PM,
Post: #14
RE: jom buat duit online sesama kita
sapa nak join? pm segera.
syarat2 mesti ada akaun twitter, takde daftar satu, free je
Reply
28-12-2013, 11:12 PM,
Post: #15
RE: jom buat duit online sesama kita
show public please.. mcm berminat aja.. x moo pm pm
[Image: logo.png]
Reply


Forum Jump: