Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mencari Sponsor hosting untuk buka game travian
26-11-2013, 09:24 AM, (This post was last modified: 26-11-2013, 09:29 AM by wanbotak.)
Post: #1
Mencari Sponsor hosting untuk buka game travian
Ada tak masta yang nak sponsor hosting dgn domain ke? untuk buka game travian untuk warga TBD? Script sudah 95% fix bugs. Kalo unlimited bandwidth pun oke gak. Tak pun kalau ada masta-masta ada shop hosting dan domain cardable boleh PM.

Info pasal travian yang lama : http://w3.tbd.my/thread-11391.html

Sent from my Apple iPhone 5S using Tapatalk iOS
[Image: fyvm.php]
Reply
26-11-2013, 11:04 AM,
Post: #2
RE: Mencari Sponsor hosting untuk buka game travian
wan , ro pelisss !!! GayFace
Can u See Me
Troll 2
Reply
26-11-2013, 12:04 PM,
Post: #3
RE: Mencari Sponsor hosting untuk buka game travian
travian ni ada emulator utk run game tu ke ? atau 100% kat script je ? Hmm
[Image: banner.png]
Reply
26-11-2013, 01:29 PM,
Post: #4
RE: Mencari Sponsor hosting untuk buka game travian
saya ada vps tapi nak dekat expired dah hujung bulan ni.
kalau ada yg sanggup sambung bayar

specs: openvz, single core, 256mb ram, 1tb bandwidth per month.

harga 12 usd setahun
Reply
26-11-2013, 07:58 PM, (This post was last modified: 26-11-2013, 08:00 PM by wanbotak.)
Post: #5
Re: RE: Mencari Sponsor hosting untuk buka game travian
(26-11-2013, 11:04 AM)Xantium Wrote: wan , ro pelisss !!! GayFace

RO eh. Aku xde stock server untuk host.

Sent from my Apple iPhone 5S using Tapatalk iOS

(26-11-2013, 12:04 PM)whcool Wrote: travian ni ada emulator utk run game tu ke ? atau 100% kat script je ? Hmm

100% script.

Sent from my Apple iPhone 5S using Tapatalk iOS

(26-11-2013, 01:29 PM)rakyat Wrote: saya ada vps tapi nak dekat expired dah hujung bulan ni.
kalau ada yg sanggup sambung bayar

specs: openvz, single core, 256mb ram, 1tb bandwidth per month.

harga 12 usd setahun

Dah nak expired en. Xde sen la bro :'(

Sent from my Apple iPhone 5S using Tapatalk iOS
[Image: fyvm.php]
Reply
27-11-2013, 06:25 AM,
Post: #6
RE: Mencari Sponsor hosting untuk buka game travian
die guna byk resource tak ? ;d
ce try pacak kat hosting bodoh aku ;d
[Image: banner.png]
Reply
27-11-2013, 07:37 AM,
Post: #7
RE: Mencari Sponsor hosting untuk buka game travian
(27-11-2013, 06:25 AM)whcool Wrote: die guna byk resource tak ? ;d
ce try pacak kat hosting bodoh aku ;d

boleh cuba ,PM aku Troll 2
[Image: fyvm.php]
Reply
27-11-2013, 12:00 PM,
Post: #8
RE: Mencari Sponsor hosting untuk buka game travian
aku tgk travian yang lama tu macam best je.. nak gak try rasa main new server ni GayFace
Dunia Penuh "Pancut Raba" Fuck That Shit
Reply
27-11-2013, 12:29 PM,
Post: #9
RE: Mencari Sponsor hosting untuk buka game travian
u wan find sponsor on what
i have fun in this tbd. all the problem are solved with other member Troll 2
Reply
27-11-2013, 12:32 PM,
Post: #10
RE: Mencari Sponsor hosting untuk buka game travian
money or server
[Image: 1818271182.png] [Image: 2017280876.png]
Reply
27-11-2013, 07:58 PM, (This post was last modified: 27-11-2013, 07:58 PM by wanbotak.)
Post: #11
Re: RE: Mencari Sponsor hosting untuk buka game travian
(27-11-2013, 12:00 PM)KukuBesi Wrote: aku tgk travian yang lama tu macam best je.. nak gak try rasa main new server ni GayFace

Tuw la pasal.

Sent from my Apple iPhone 5S using Tapatalk iOS

(27-11-2013, 12:29 PM)Yuhang9 Wrote: u wan find sponsor on what

Sponsor hosting Smile

Sent from my Apple iPhone 5S using Tapatalk iOS

(27-11-2013, 12:32 PM)cipanjb Wrote: money or server

Server hosting..

Sent from my Apple iPhone 5S using Tapatalk iOS
[Image: fyvm.php]
Reply
03-12-2013, 01:48 AM,
Post: #12
RE: Mencari Sponsor hosting untuk buka game travian
daftar sini http://bit.ly/1c4x10S

lepastu kat bahagian billing masukkan kupon DIVEIN10

dapatlah vps free
Reply
03-12-2013, 03:12 PM,
Post: #13
RE: Mencari Sponsor hosting untuk buka game travian
(03-12-2013, 01:48 AM)rakyat Wrote: daftar sini http://bit.ly/1c4x10S

lepastu kat bahagian billing masukkan kupon DIVEIN10

dapatlah vps free

dapat free $10 equivalent to 2 month Hmm Me Gusta
Reply
04-12-2013, 12:13 PM,
Post: #14
RE: Mencari Sponsor hosting untuk buka game travian
Buat nnti skejap je down ;d
11/6/2013 .
lagi 2 hari genap setahun pemergian arwah ayah yg ku sygi ..
sungguh bnyak kesedihan n dugaan yg aku lalui tahun bulan ini ..
Reply
04-12-2013, 03:57 PM,
Post: #15
RE: Mencari Sponsor hosting untuk buka game travian
Tbd-travianz.tk powered by whcool punyaa ;d
11/6/2013 .
lagi 2 hari genap setahun pemergian arwah ayah yg ku sygi ..
sungguh bnyak kesedihan n dugaan yg aku lalui tahun bulan ini ..
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Game] Cookies Clicker !! Jom main ! whcool 13 750 01-03-2014, 11:47 AM
Last Post: Godai
  Untuk Mu IBU MrALVIN 6 531 12-05-2013, 08:39 AM
Last Post: lite
  Photo Fight Game pumpkids 41 4,014 17-06-2012, 06:31 PM
Last Post: shahril
  jom main game ni. th3phantom 24 4,426 11-04-2012, 10:25 PM
Last Post: Taz
  Mencari Katak 84ngl4 4 591 19-11-2011, 02:39 PM
Last Post: p0pc0rn
  Mencari Staff Untuk Server RYL2 IZAT 10 2,018 16-06-2011, 06:39 PM
Last Post: reznet
  Ask about Free Hosting Xantium 7 734 17-05-2011, 01:04 PM
Last Post: reznet
  tulung shared psp n game reznet 4 936 25-04-2011, 01:06 AM
Last Post: ninja
  Game Racing Yang Korang Tengah Main ninja 26 3,511 17-03-2011, 07:12 PM
Last Post: dayan
  Mencari torchlight yg power giler! sil 11 2,282 22-01-2011, 08:02 PM
Last Post: sil

Forum Jump: