Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jangan Tertipu Dengan Skim Pelaburan
01-01-2014, 05:28 PM,
Post: #16
RE: Jangan Tertipu Dengan Skim Pelaburan
(31-12-2013, 05:32 PM)matz Wrote: takde link..tgk kat phone..
rasanya tak share kat internet kot..kesian k..member sendiri ~Ok

bluetooth lah matz dan share..nak tengok jugak ;d
tapi boleh tahan ke spai tak tido 7 ari layan mende ni??Hmm
mesti ada extra power ni sampai ley tahan tak tido 7 hari ;d
aku kne Troll Face dengan FieryCold dan UnKn0wN dan juga suhz Sad
~Berhati-hatilah dengan mereka~
Reply
01-01-2014, 07:08 PM,
Post: #17
RE: Jangan Tertipu Dengan Skim Pelaburan
power la sgt...fius dah putus..lagi nak power Zzzz
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
02-01-2014, 05:44 PM,
Post: #18
RE: Jangan Tertipu Dengan Skim Pelaburan
[Image: 1521670_10202787741239784_32090994_n.jpg]

Beliau sekarang di spital ~Ok
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
03-01-2014, 02:51 AM,
Post: #19
RE: Jangan Tertipu Dengan Skim Pelaburan
matz, kau kat perak kan, ambik QS.. nie budak kelantan ke? member aku kat perak ramai duk jak join phyto science..
Reply
03-01-2014, 07:38 AM,
Post: #20
RE: Jangan Tertipu Dengan Skim Pelaburan
budak kelantan la..

dengar citer, budak kelantan yang start menda ni kan?


phyto science ni...diorang dah kena tipu ke blum?~Hmm
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
04-01-2014, 06:12 PM,
Post: #21
RE: Jangan Tertipu Dengan Skim Pelaburan
Baru lepas melawat member yang sakit tu,

Ingatan dia ok, cuma diri dia mencipta fantasi dunia yang lain, OK
Dia boleh kenal orang, berdasarkan identiti orang tu.

Macam tadi, dia sembang dengan aku, kononnya dia programmer, dia dah cipta satu program untuk hack facebook, dia kata aku hacker so kena join jadi orang kanan dia. Last tu dia siap cakap "lepas ni aku cari kau..kita sama2 naik" (sambil buat gaya tangan ajib dalam citer KL Gengster tu)

------------------------------
Rupanya dia masuk pelaburan Futurebarrel, (invest dalam 2k something), Yang ni dah kena tipu.
Lagi satu, dia masuk Phyto Science jugak..

Mungkin stress sebab pelaburan + exam, dia jadi macam ni. entahla.
Dr kata sekarang masih terlalu awal nak kata dia memang betul2 gila atau stress je, kena tunggu 2-3 minggu lagi. ~OK
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply


Forum Jump: