Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Game] Cookies Clicker !! Jom main !
18-11-2013, 01:08 PM, (This post was last modified: 18-11-2013, 01:11 PM by whcool.)
Post: #1
[Game] Cookies Clicker !! Jom main !
Assalamualaikum..


tadi aku jalan2 kat facebook ada ternampak link ke game ni so aku try la main, boleh la layan Fuck That Shit

SS:

[Image: SdBe7c0.png]

Aku pun tak paham apa penghujung game ni Fuck That Shit
mungkin menjadi pengusaha cookie berjaya kot Fuck That Shit

Info:
-Tak payah download , main terus GayFace
-Boleh Save Game , Import/Export Saved Game GayFace
- Dan lain2

jom main ;d
Celen aku dalam mse 2 jam leh dpt 15 bilion ~=o

Link : http://orteil.dashnet.org/cookieclicker/
[Image: banner.png]
Reply
18-11-2013, 03:28 PM,
Post: #2
RE: [Game] Cookies Clicker !! Jom main !
oh yang ni baru je ku terpandang si macai main Hmm
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
18-11-2013, 06:21 PM,
Post: #3
RE: [Game] Cookies Clicker !! Jom main !
macam mana main!
i have fun in this tbd. all the problem are solved with other member Troll 2
Reply
18-11-2013, 06:49 PM,
Post: #4
RE: [Game] Cookies Clicker !! Jom main !
(18-11-2013, 06:21 PM)Yuhang9 Wrote: macam mana main!

mula kene click cookie tu, pastu ada sikit cookie beli2 la , supaya cookie jalan sendiri ..
[Image: banner.png]
Reply
18-11-2013, 10:15 PM, (This post was last modified: 18-11-2013, 10:30 PM by hexrut.)
Post: #5
RE: [Game] Cookies Clicker !! Jom main !
(18-11-2013, 01:08 PM)whcool Wrote: Assalamualaikum..


tadi aku jalan2 kat facebook ada ternampak link ke game ni so aku try la main, boleh la layan Fuck That Shit

SS:

[Image: SdBe7c0.png]

Aku pun tak paham apa penghujung game ni Fuck That Shit
mungkin menjadi pengusaha cookie berjaya kot Fuck That Shit

Info:
-Tak payah download , main terus GayFace
-Boleh Save Game , Import/Export Saved Game GayFace
- Dan lain2

jom main ;d
Celen aku dalam mse 2 jam leh dpt 15 bilion ~=o

Link : http://orteil.dashnet.org/cookieclicker/


ak bru je main x spa 30 minit.. kat bawah tu result ak..

[Image: qFoSRVR.jpg]

ini stat ;d

[Image: H3fGQLw.jpg]
Reply
18-11-2013, 10:32 PM,
Post: #6
RE: [Game] Cookies Clicker !! Jom main !
(18-11-2013, 10:15 PM)hexrut Wrote:
(18-11-2013, 01:08 PM)whcool Wrote: Assalamualaikum..


tadi aku jalan2 kat facebook ada ternampak link ke game ni so aku try la main, boleh la layan Fuck That Shit

SS:

[Image: SdBe7c0.png]

Aku pun tak paham apa penghujung game ni Fuck That Shit
mungkin menjadi pengusaha cookie berjaya kot Fuck That Shit

Info:
-Tak payah download , main terus GayFace
-Boleh Save Game , Import/Export Saved Game GayFace
- Dan lain2

jom main ;d
Celen aku dalam mse 2 jam leh dpt 15 bilion ~=o

Link : http://orteil.dashnet.org/cookieclicker/


ak bru je main x spa 30 minit.. kat bawah tu result ak..

[Image: qFoSRVR.jpg]

ini stat ;d

[Image: H3fGQLw.jpg]

are you kitting me Oh god why Rage 2
[Image: banner.png]
Reply
19-11-2013, 02:21 AM,
Post: #7
RE: [Game] Cookies Clicker !! Jom main !
huhuuu...
haritu aku main game ni.. ttbe jumpe cheat.. tros spoil malas main

http://cookieclicker.wikia.com/wiki/Cheating
ni adalah cetakan komputer dan tidak memerlukan tandatangan. GayFace
Reply
19-11-2013, 04:53 AM,
Post: #8
RE: [Game] Cookies Clicker !! Jom main !
feel awesome.... ;d
[Image: 2Rx5OJM.png]
Reply
19-11-2013, 06:44 AM,
Post: #9
RE: [Game] Cookies Clicker !! Jom main !
(19-11-2013, 02:21 AM)holysatan Wrote: huhuuu...
haritu aku main game ni.. ttbe jumpe cheat.. tros spoil malas main

http://cookieclicker.wikia.com/wiki/Cheating

la ada cheat ke Fuu!
Fuck That Shit
[Image: banner.png]
Reply
19-11-2013, 12:57 PM,
Post: #10
RE: [Game] Cookies Clicker !! Jom main !
[Image: u_mad_bro_RE_Picture_Challenge_3-s469x428-160564.jpg]
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
19-11-2013, 01:26 PM,
Post: #11
RE: [Game] Cookies Clicker !! Jom main !
lol.. berbeza beno cheat tu dgn kejujuran ak dalam permainan ini.. Challenge Accepted
Reply
19-11-2013, 04:01 PM,
Post: #12
RE: [Game] Cookies Clicker !! Jom main !
[Image: YB2YyJe.jpg]
main smpai keluar credit ;d
[Image: pumpkids]
Reply
01-03-2014, 09:35 AM,
Post: #13
RE: [Game] Cookies Clicker !! Jom main !
ni tak main cheat k

[Image: XRA01.jpg]
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
01-03-2014, 11:47 AM,
Post: #14
RE: [Game] Cookies Clicker !! Jom main !
fts2 mula-mula main ingat ape game , tapi last-last best game dia ;b
Green ask Anthrax
Anthrax say Go Dai
Facepalm now my name Go Dai ~cr1
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Mencari Sponsor hosting untuk buka game travian wanbotak 14 802 04-12-2013, 03:57 PM
Last Post: SoLarIZe
  Jom Main CS Server Xantium 1 362 26-08-2012, 08:30 AM
Last Post: pumpkids
  Photo Fight Game pumpkids 41 4,014 17-06-2012, 06:31 PM
Last Post: shahril
  jom main game ni. th3phantom 24 4,426 11-04-2012, 10:25 PM
Last Post: Taz
  tulung shared psp n game reznet 4 936 25-04-2011, 01:06 AM
Last Post: ninja
  Game Racing Yang Korang Tengah Main ninja 26 3,511 17-03-2011, 07:12 PM
Last Post: dayan
  Uji tahap kepekaan anda dengan game ini.. sil 20 2,767 01-12-2010, 10:31 PM
Last Post: sil
  game yang racist (ranonline myrosso) bzli 15 3,650 24-05-2010, 11:07 PM
Last Post: bzli
  Bila Masa Pulak Aku Main Lotto..? ninja 6 967 08-04-2010, 11:20 PM
Last Post: sil
  Main Lumba Kereta Di Youtube. aminmekawyre 5 1,741 28-03-2010, 12:10 AM
Last Post: flix3

Forum Jump: