Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
86 wordpress theme!
17-11-2013, 10:23 AM, (This post was last modified: 17-11-2013, 11:05 AM by ibnumalik.)
Post: #1
Big Grin  86 wordpress theme!
Salam TBDian.

Hari tu aku ada subscribe kat Eleganttheme. So hari ni aku nak bagi theme percuma kat warga TBD ;b Tapi limit dia 3 theme satu orang boss


[Image: themes.jpg]

Siapa yang nak full set perlu bayar RM9.90 sahaja untuk 86 theme. Bermakna satu theme tu korang bayar dalam 10 sen je =O

Biasanya Elegantthemes ni akan update setiap kali versi Wordpress baru keluar OK, so siapa-siapa yang nak beli dan minta update pada masa akan datang perlu bayar hanya RM 17.90 untuk 3 kali update. (e.g version 0.1, version 0.2, version 0.3)

Tapi tak termasuk PSD sebab PSD fail tak termasuk dalam lesen GPL 2.0 diorang =Z
Reply
17-11-2013, 10:52 AM,
Post: #2
RE: 86 wordpress theme!
Salam bro.. yang ni collection theme tahun 2013 ek? mcm menarik.
PHP Code:
"Don't Hate The Hacker,Hate The Code" 
Reply
17-11-2013, 11:05 AM,
Post: #3
RE: 86 wordpress theme!
(17-11-2013, 10:52 AM)rwx Wrote: Salam bro.. yang ni collection theme tahun 2013 ek? mcm menarik.

yup, barang latest update ^^
Reply
17-11-2013, 02:53 PM,
Post: #4
RE: 86 wordpress theme!
wordpress free xleh install ni mcm mana ibunmalik???
[Image: pumpkids]
Reply
17-11-2013, 03:30 PM,
Post: #5
RE: 86 wordpress theme!
(17-11-2013, 02:53 PM)pumpkids Wrote: wordpress free xleh install ni mcm mana ibunmalik???

xpaham pumpkid apa yg cuba disampaikan =.
Reply
17-11-2013, 07:00 PM,
Post: #6
RE: 86 wordpress theme!
nk yg free dud hehe Smile
love u
[Image: bot.gif]

PHP Code:
printf(“Goodbye world \n”); 
Reply
17-11-2013, 07:38 PM,
Post: #7
RE: 86 wordpress theme!
(17-11-2013, 07:00 PM)Tron Wrote: nk yg free dud hehe Smile

nak yg mana dud =)
Reply
17-11-2013, 07:47 PM,
Post: #8
RE: 86 wordpress theme!
nk yg comel kikiki ;d
love u
[Image: bot.gif]

PHP Code:
printf(“Goodbye world \n”); 
Reply
17-11-2013, 07:56 PM,
Post: #9
RE: 86 wordpress theme!
(17-11-2013, 07:47 PM)Tron Wrote: nk yg comel kikiki ;d

yang ni mau ka ;d

[Image: color_zoom_2.jpg]
Reply
17-11-2013, 08:06 PM,
Post: #10
RE: 86 wordpress theme!
cam comel je cam cantik je kikiki ..;d
love u
[Image: bot.gif]

PHP Code:
printf(“Goodbye world \n”); 
Reply
17-11-2013, 08:16 PM,
Post: #11
RE: 86 wordpress theme!
sungguh ;d
Reply
18-11-2013, 10:54 AM,
Post: #12
RE: 86 wordpress theme!
nak jugak la dud ;d
Reply
18-11-2013, 02:48 PM,
Post: #13
RE: 86 wordpress theme!
bro..lau ade yang responsive themes,sy mau..GayFace
PHP Code:
"Don't Hate The Hacker,Hate The Code" 
Reply
18-11-2013, 03:10 PM,
Post: #14
RE: 86 wordpress theme!
(18-11-2013, 10:54 AM)shadowmacx Wrote: nak jugak la dud ;d

nak yg mana dud ;d

(18-11-2013, 02:48 PM)rwx Wrote: bro..lau ade yang responsive themes,sy mau..GayFace

theme yang baru2 suma responsive ;d
Reply
20-11-2013, 12:30 AM,
Post: #15
RE: 86 wordpress theme!
Pm detail payment. serious buyer here boss
[Image: sudoes.png]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Tongue [WTB] Template PREMIUM CSS/HTML/Flash/CMS (Wordpress/Joomla/Drupal) ultimatebot 9 669 09-01-2013, 11:33 AM
Last Post: ibnumalik

Forum Jump: