Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spam Hotspot using mdk3
13-11-2013, 03:26 PM, (This post was last modified: 13-11-2013, 03:28 PM by zaidroid.)
Post: #1
Heart  Spam Hotspot using mdk3
Selamat Petang semua.
hari ni saya akan kongsikan sedikit pengetahuan tentang network stress Big Grin menggunakan mdk3.kat mana nk dapat mdk3 nih?Backtrack la

1- Isi nama fake ssid yang hendak kita spam macam ni dan save di dir root(save as ssid.list:
[Image: 5vbzm.jpg]

2- Buka terminal dan aktifkan mon0
Code:
airmon-ng start wlan0

3- jalankan command sederhana dalam terminal yang lain:
Code:
mdk3 mon0 b -f ssid.list

ok sebagai demo:
1- Backtrack adalah attacker:http://oi40.tinypic.com/25i6xd1.jpg
2- Ubuntu adalah client:http://oi42.tinypic.com/ncmptv.jpg

Fungsi spam ni untuk mengelirukan client,lagi banyak word diisi lagi bagus.
Maaf jika tutorial ini dah lapuk yea
If you control the code,
You can ConTROLL the world!
Reply
13-11-2013, 04:19 PM,
Post: #2
RE: Spam Hotspot using mdk3
Newbie3vilc063s detected!! LOL
we don't belong together
Reply
13-11-2013, 05:09 PM,
Post: #3
RE: Spam Hotspot using mdk3
Ni ESSID flood/Beacon flood (b). Biasa pakai mdk3 untuk deauth mode masa buat projek wireless IPS.
̿ ̿ ̿̿'̿̿\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ - انا کڤيتݢولوڠ
http://fatah.afraid.org/
[Image: 763440762.png]
Reply
13-11-2013, 05:15 PM,
Post: #4
RE: Spam Hotspot using mdk3
kalau buat dalam virtual machine menjadi tak? dgn bantuan wifi adapter tplink
[Image: pumpkids]
Reply
13-11-2013, 05:17 PM,
Post: #5
RE: Spam Hotspot using mdk3
forward ja usb tplink tu ke dalam vm, turn on Linux (Ubuntu/kali), & proceed steps kat atas tadi.
̿ ̿ ̿̿'̿̿\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ - انا کڤيتݢولوڠ
http://fatah.afraid.org/
[Image: 763440762.png]
Reply
13-11-2013, 08:10 PM, (This post was last modified: 13-11-2013, 08:11 PM by zaidroid.)
Post: #6
RE: Spam Hotspot using mdk3
(13-11-2013, 05:09 PM)fatah Wrote: Ni ESSID flood/Beacon flood (b). Biasa pakai mdk3 untuk deauth mode masa buat projek wireless IPS.
hehe bg aku suka2 ja buat bnda ni

(13-11-2013, 04:19 PM)SKL Wrote: Newbie3vilc063s detected!! LOL

:3
If you control the code,
You can ConTROLL the world!
Reply


Forum Jump: