Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[AutoIT] USB Spreader (.lnk method)
06-11-2013, 11:39 AM,
Post: #16
RE: [AutoIT] USB Spreader (.lnk method)
(06-11-2013, 11:32 AM)D3vil Wrote: berapa berani offer ? ;b;b;b

kalau full crypt, source code penuh, dan cara-cara nak compile dengan betul, akan difikirkan harga supaya lebih mahal lagi
Reply
06-11-2013, 11:50 AM,
Post: #17
RE: [AutoIT] USB Spreader (.lnk method)
(06-11-2013, 11:32 AM)D3vil Wrote:
(06-11-2013, 05:43 AM)jalil Wrote:
(05-11-2013, 11:41 PM)RFC792 Wrote: ade related to sality vir ka?

saya sanggup beli kalau ada orang nak jual source code worm sality tu ;d

berapa berani offer ? ;b;b;b

ooo ade,...xnk bgtau awal2 Troll 2 ... stuxnet source code pls
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
06-11-2013, 11:19 PM,
Post: #18
RE: [AutoIT] USB Spreader (.lnk method)
(06-11-2013, 11:39 AM)jalil Wrote:
(06-11-2013, 11:32 AM)D3vil Wrote: berapa berani offer ? ;b;b;b

kalau full crypt, source code penuh, dan cara-cara nak compile dengan betul, akan difikirkan harga supaya lebih mahal lagi

nanti aku cari balik, rasa masa lepak tf , ada user share dengan aku GayFace
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
07-11-2013, 02:52 AM, (This post was last modified: 07-11-2013, 02:53 AM by D4RK_5Y5T3M.)
Post: #19
RE: [AutoIT] USB Spreader (.lnk method)
(05-11-2013, 11:04 PM)syahmiazhar Wrote: Ni kod... compile and run.
Sekali lalu tengok

1. Monitor device change @ detect usb plug/unplug
2. Cari USB drive
3. Kalau file 'virus' takde dalam USB, copy masuk script 'virus'
4. Bagi setiap file dalam pendrive, buat shortcut guna nama yang sama (.lnk) tapi link ke script 'virus', beserta dengan ikon yang sesuai bagi jenis file.
5. Nyorokkan file2 asal dalam pendrive dan apply sistem attribute
Ouh. Kire nyer, virus.exe kene ade dlm satu folder sebelom compile kew?

Lepas run, die terus infect kew?

Aku ade perasan satu virus shortcut lain sikit dri yang lain, aku egt nie soskod die.

Yg baru nie, die akan execute file .vbs (script yg dah di decrypt), .vbs tue akan tumpang kt temp/appdata. wujud kt startup. kalau dulu, selagi xklik lnk tue, die tak efek pendrive, skg, cucuk jep, trus infect. Kew aku yg outdated?
:3

(06-11-2013, 11:19 PM)D3vil Wrote:
(06-11-2013, 11:39 AM)jalil Wrote:
(06-11-2013, 11:32 AM)D3vil Wrote: berapa berani offer ? ;b;b;b

kalau full crypt, source code penuh, dan cara-cara nak compile dengan betul, akan difikirkan harga supaya lebih mahal lagi

nanti aku cari balik, rasa masa lepak tf , ada user share dengan aku GayFace

Awat TF down skg bro?

Forever kew tue?
[Image: 0K35v.png]
Reply
07-11-2013, 09:43 AM,
Post: #20
RE: [AutoIT] USB Spreader (.lnk method)
ko outdated kot? hehehe... sama mcm usbhacksaw..
Code:
https://forums.hak5.org/index.php?/forum/20-usb-hacks/
Reply


Forum Jump: