Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Order Baju Korporat TBD [ Limited Edition]
28-10-2013, 01:44 PM, (This post was last modified: 28-10-2013, 01:45 PM by D3vil.)
Post: #46
RE: Order Baju Korporat TBD
(23-10-2013, 07:58 PM)ibnumalik Wrote: kalau nak letak nama nanti nama tu buh kat mana ek? Hmm

belah kanan baju, dada kanan.

(25-10-2013, 11:35 PM)wcypierre Wrote:
(25-10-2013, 06:00 PM)RFC792 Wrote:
(24-10-2013, 09:59 PM)wcypierre Wrote: masih ada ke x? kalo ada then nak size S lak Smile

ada lg
ok, nak satu. bila nak bayar pm je OK

Check Pm Masing2 GayFace

ada 3 helai lagi untuk digrab, first come first serve GayFace
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
28-10-2013, 01:55 PM,
Post: #47
RE: Order Baju Korporat TBD
kalau nak request, buat lengan panjang..buleh? GayFace
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
28-10-2013, 02:02 PM,
Post: #48
RE: Order Baju Korporat TBD
(28-10-2013, 01:55 PM)matz Wrote: kalau nak request, buat lengan panjang..buleh? GayFace

lengan panjang takde matz, yang ada lengan 3 suku , untuk perempuan nye cutting.
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
28-10-2013, 08:09 PM, (This post was last modified: 28-10-2013, 08:13 PM by KukuBesi.)
Post: #49
RE: Order Baju Korporat TBD
alamak bgi aku tempoh sampai jumaat. aku duit x cukup g ni.
___________________________________________

xpa2 aku guna duit kecemasan aku. insya allah x hri ni besok aku bank in.
Dunia Penuh "Pancut Raba" Fuck That Shit
Reply
28-10-2013, 10:30 PM,
Post: #50
RE: Order Baju Korporat TBD
3xl satu pm no akaun
[Image: 1818271182.png] [Image: 2017280876.png]
Reply
28-10-2013, 11:03 PM, (This post was last modified: 28-10-2013, 11:03 PM by D3vil.)
Post: #51
RE: Order Baju Korporat TBD
(28-10-2013, 10:30 PM)cipanjb Wrote: 3xl satu pm no akaun

dah check pm Smile

2 lagi helai baju sebelum tutup , first come first serve GayFace

(28-10-2013, 08:09 PM)KukuBesi Wrote: alamak bgi aku tempoh sampai jumaat. aku duit x cukup g ni.
___________________________________________

xpa2 aku guna duit kecemasan aku. insya allah x hri ni besok aku bank in.

xde hal brotha, take your time ;d
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
29-10-2013, 11:30 AM,
Post: #52
RE: Order Baju Korporat TBD
payment aku send by 2 day dr harini
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
29-10-2013, 11:43 AM,
Post: #53
RE: Order Baju Korporat TBD
(29-10-2013, 11:30 AM)RFC792 Wrote: payment aku send by 2 day dr harini

Alright, take your time GayFace
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
29-10-2013, 07:59 PM, (This post was last modified: 29-10-2013, 08:03 PM by AtommotA.)
Post: #54
RE: Order Baju Korporat TBD
(20-10-2013, 02:49 PM)D3vil Wrote: Assalamualaikum, setelah berbincang dengan antara staff-staff TBD , kami dengan ini akan membuat tempahan untuk baju korporat TBD. Baju ini juga adalah official shirt yang akan digunakan untuk formal event TBD yang akan datang seperti #TBDSEC 2014 dan yang lain-lain.Sesiapa yang berminat boleh tinggalkan nama, dan akan dipm dengan maklumat pembayaran.Setelah semua pembayaran telah selesai kami akan melakukan tempahan.Baju adalah terhad, first come ,first order, first serve .

Design Baju.
[Image: 5xOouIs.png]

Maklumat Baju.
- Logo TBD (logo baru)
- Nama ( Boleh pilih untuk letak nama atau tidak)
- Tulisan belakang (Unlimited Knowledge)
-Baju adalah custom made, bukan ready made.

*Tulisan dan logo menggunakan sulaman.

Ukuran Baju.

[Image: 4VxRQMk.jpg]

Harga Baju.
RM65 Tanpa Pos.
RM70 Dengan Pos.


Order List
1.Visz@RFC792
2.Suhz
3.Ahlspiess
4.D3viL -Paid
5.Akatsuki -Paid
6.Maro -Paid
7.Adeq
8.Taz
9.Matz
10.Ibnumalik
11.Ferr
12.Hexrut
13.Popc0rn -Paid
14.najashark
15.jalil
16.6b2
17.Solarize
18.amsama
19.Pumpkids
20.Fakhru
21.Munajaf
22.sno0p
23.selipar
24.AceyrafRoshlanz
25.TerrickCEF
26.KukuBesi -Paid
27.wcypierre -Paid
28.cipanjb
29.
30.

*Exact Time Arrival(ETA) adalah selama sebulan, order hanya akan dilakukan setelah dapat pembayaran penuh dari user yang membuat tempahan, terima kasih.
+ Tambahan :Nama : GoDai Size : S / M
PHP Code:
<?php
$linkWebsite 
"www.mratoms.com";
$tagline "We Got , We Share";
echo 
"Assalamualaikum , Saya Suka Berkongsi . Kerana Tagline Saya"$tagline;
echo
"<br>";
echo
"Rakan-rakan Semua . Marilah Lawat Laman Web Saya Di"$linkWebsite;
?>
Reply
30-10-2013, 02:36 AM,
Post: #55
RE: Order Baju Korporat TBD
(29-10-2013, 07:59 PM)AtommotA Wrote:
(20-10-2013, 02:49 PM)D3vil Wrote: Assalamualaikum, setelah berbincang dengan antara staff-staff TBD , kami dengan ini akan membuat tempahan untuk baju korporat TBD. Baju ini juga adalah official shirt yang akan digunakan untuk formal event TBD yang akan datang seperti #TBDSEC 2014 dan yang lain-lain.Sesiapa yang berminat boleh tinggalkan nama, dan akan dipm dengan maklumat pembayaran.Setelah semua pembayaran telah selesai kami akan melakukan tempahan.Baju adalah terhad, first come ,first order, first serve .

Design Baju.
[Image: 5xOouIs.png]

Maklumat Baju.
- Logo TBD (logo baru)
- Nama ( Boleh pilih untuk letak nama atau tidak)
- Tulisan belakang (Unlimited Knowledge)
-Baju adalah custom made, bukan ready made.

*Tulisan dan logo menggunakan sulaman.

Ukuran Baju.

[Image: 4VxRQMk.jpg]

Harga Baju.
RM65 Tanpa Pos.
RM70 Dengan Pos.


Order List
1.Visz@RFC792
2.Suhz
3.Ahlspiess
4.D3viL -Paid
5.Akatsuki -Paid
6.Maro -Paid
7.Adeq
8.Taz
9.Matz
10.Ibnumalik
11.Ferr
12.Hexrut
13.Popc0rn -Paid
14.najashark
15.jalil
16.6b2
17.Solarize
18.amsama
19.Pumpkids
20.Fakhru
21.Munajaf
22.sno0p
23.selipar
24.AceyrafRoshlanz
25.TerrickCEF
26.KukuBesi -Paid
27.wcypierre -Paid
28.cipanjb
29.
30.

*Exact Time Arrival(ETA) adalah selama sebulan, order hanya akan dilakukan setelah dapat pembayaran penuh dari user yang membuat tempahan, terima kasih.
+ Tambahan :Nama : GoDai Size : S / M

dah update, last shirt to go GayFace
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
30-10-2013, 05:21 AM,
Post: #56
RE: Order Baju Korporat TBD
name aku xde dalam senarai, aku nak book dulu.

ade design depan belakang x?
[Image: 54986369.png]
Reply
30-10-2013, 11:33 AM,
Post: #57
RE: Order Baju Korporat TBD
(30-10-2013, 05:21 AM)SeliparJepun Wrote: name aku xde dalam senarai, aku nak book dulu.

ade design depan belakang x?

ana ingat selipar dengan seliparjepun id yang sama..haha, ok update.
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
30-10-2013, 03:18 PM,
Post: #58
RE: Order Baju Korporat TBD
aduh dah 30 ke?? baru nak sebat satu!
Reply
30-10-2013, 03:42 PM,
Post: #59
RE: Order Baju Korporat TBD
(30-10-2013, 03:18 PM)Rampongiseng Wrote: aduh dah 30 ke?? baru nak sebat satu!

boleh je order..priority pada sape yg bayar awal..sapa byr lmbat..nasib la
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
30-10-2013, 09:02 PM,
Post: #60
RE: Order Baju Korporat TBD
come on guys. bju ni x bleh jumpa d bundle. haha ;d
Dunia Penuh "Pancut Raba" Fuck That Shit
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Star TBD Tee (Korporat) Design 2013 adeq 61 9,818 06-05-2013, 12:33 PM
Last Post: RFC792

Forum Jump: