Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Order Baju Korporat TBD [ Limited Edition]
17-01-2019, 03:57 PM,
Post: #196
RE: Order Baju Korporat TBD [ Limited Edition]
(17-01-2019, 03:11 PM)haydenxay Wrote:
(17-01-2019, 02:12 PM)matz Wrote:
(17-01-2019, 11:01 AM)haydenxay Wrote: 2013 beli sampai sekarang tak dapat . i iz saded OK

Dulu ada T-Shirt dekat rumah si Maro, kemudian, bertahun-tahun tak dituntut. Waris tak dapat dikesan katanya Hmm

tapi yang aku tak dapat tu bukan tshirt . yang tak dapat tu baju korporat [Image: meme3.gif]

Ada sekali ko baju kurapat tu, hoodies pun, entah lupa, segalanya hanya tinggal sejarah rasanya.

Btw, kenapa dulu kau tak dapat tapi kau tak senyap je? Adakah terperangkap di hujung dunia Kih3
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
17-01-2019, 04:02 PM,
Post: #197
RE: Order Baju Korporat TBD [ Limited Edition]
ada open order lagi tak GayFace
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
17-01-2019, 10:03 PM,
Post: #198
RE: Order Baju Korporat TBD [ Limited Edition]
(17-01-2019, 04:02 PM)AceyrafRoshlanz Wrote: ada open order lagi tak GayFace

Up.. Up!!!   Troll 2
Dunia Penuh "Pancut Raba" Fuck That Shit
Reply
17-01-2019, 11:01 PM,
Post: #199
RE: Order Baju Korporat TBD [ Limited Edition]
akan ada version 2k19 nnti. harap bersabar
[Image: pumpkids]
Reply
18-01-2019, 07:31 AM,
Post: #200
RE: Order Baju Korporat TBD [ Limited Edition]
Rasanya dari 2 tahun lepas suruh buat baju, tapi satu design pun tak dop.
Ke pakai design lama je? GayFace sungguh la.
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
18-01-2019, 09:35 AM,
Post: #201
RE: Order Baju Korporat TBD [ Limited Edition]
(18-01-2019, 07:31 AM)matz Wrote: Rasanya dari 2 tahun lepas suruh buat baju, tapi satu design pun tak dop.
Ke pakai design lama je? GayFace sungguh la.

kalau banyak orang order tshirt.. on ke.. and boleh request side order tak untuk satu bju. aku nk bju keparat je wwlwwlw
=)
22
[Image: giphy.gif]
Reply
18-01-2019, 10:23 AM,
Post: #202
RE: Order Baju Korporat TBD [ Limited Edition]
(17-01-2019, 03:57 PM)matz Wrote:
(17-01-2019, 03:11 PM)haydenxay Wrote:
(17-01-2019, 02:12 PM)matz Wrote:
(17-01-2019, 11:01 AM)haydenxay Wrote: 2013 beli sampai sekarang tak dapat . i iz saded OK

Dulu ada T-Shirt dekat rumah si Maro, kemudian, bertahun-tahun tak dituntut. Waris tak dapat dikesan katanya Hmm

tapi yang aku tak dapat tu bukan tshirt . yang tak dapat tu baju korporat [Image: meme3.gif]

Ada sekali ko baju kurapat tu, hoodies pun, entah lupa, segalanya hanya tinggal sejarah rasanya.

Btw, kenapa dulu kau tak dapat tapi kau tak senyap je? Adakah terperangkap di hujung dunia Kih3

oh yeke . hahaha sebab ajul kata nak post . so aku tunggu lah dia post . dah lama lepas tu dia kata busy tak sempat ingatkan kalau dia balik kampung boleh bagi terus . hujung2 aku pun terlupa dia pun terlupa [Image: meme7.gif]
Reply
18-01-2019, 10:24 AM,
Post: #203
RE: Order Baju Korporat TBD [ Limited Edition]
(18-01-2019, 07:31 AM)matz Wrote: Rasanya dari 2 tahun lepas suruh buat baju, tapi satu design pun tak dop.
Ke pakai design lama je? GayFace sungguh la.

ikut design hoodie tu lawa =b
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Star TBD Tee (Korporat) Design 2013 adeq 61 9,835 06-05-2013, 12:33 PM
Last Post: RFC792

Forum Jump: