Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tak leh login TBD
02-10-2013, 09:58 AM,
Post: #1
Rainbow  Tak leh login TBD
Salam ,

Nak tanya sebab nak tahu atau tak tahu , harap maaf kalau dah ada thread ni ... sbb search x der plak.

SOklan:

Saya nak login http://w3.tbd.my/ , klik pada icon login tp x de apa2 pun.
yang aku nampak http://w3.tbd.my/#<-- bila nak klik kat situ.

SO :

Klu aku nak masuk , aku kena klik thread then baru kuar login form. Adakah macam ni
... huhuhu lama x masuk padan muka aku ...
Reply
02-10-2013, 10:14 AM,
Post: #2
RE: Tak leh login TBD
+1 aku pun same bukan main payah tul nak login Hmm mohon admin buat pencerahan
Reply
02-10-2013, 10:31 AM,
Post: #3
RE: Tak leh login TBD
ntah aku selalu tekan http://w3.tbd.my/portal.php yg gamba rumah tu
pastu kt portal tu login la ;d
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
02-10-2013, 10:32 AM,
Post: #4
RE: Tak leh login TBD
browser kau kot.. sbb ak pakai opera,firefox dan chrome ,, semua ok je
ade je button login dan sign up!!

proof : ;d

[Image: nJBaIBW.png]
Reply
02-10-2013, 10:37 AM,
Post: #5
RE: Tak leh login TBD
(02-10-2013, 10:32 AM)hexrut Wrote: browser kau kot.. sbb ak pakai opera,firefox dan chrome ,, semua ok je
ade je button login dan sign up!!

proof : ;d

[Image: nJBaIBW.png]

masaela nye sekarang bile aku tekan log in, nanti die tak kuar ape2 address tuka jadi http://w3.tbd.my/#, dah clear cache pun same Hmm
Reply
02-10-2013, 11:17 AM,
Post: #6
RE: Tak leh login TBD
dah on javascript? ada install noscript extension pada browser?
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
02-10-2013, 11:40 AM,
Post: #7
RE: Tak leh login TBD
(02-10-2013, 10:37 AM)shadowmacx Wrote:
(02-10-2013, 10:32 AM)hexrut Wrote: browser kau kot.. sbb ak pakai opera,firefox dan chrome ,, semua ok je
ade je button login dan sign up!!

proof : ;d

[Image: nJBaIBW.png]

masaela nye sekarang bile aku tekan log in, nanti die tak kuar ape2 address tuka jadi http://w3.tbd.my/#, dah clear cache pun same Hmm

Ye .. sama la tu ... dah install java dah uninstall java .. dan install balik java pun sama gak ...

Suspect browser / atau OS ada kena mengena kot ? Sbb kat PC lain ok je ?

Cuma nak tau kot2 ada penyelesaiannya

Skang : -

Browser :- Chrome Version 29.0.1547.76 m
OS:- Windows 8
Reply
02-10-2013, 12:48 PM,
Post: #8
RE: Tak leh login TBD
Tengok nie, ape masaela aku pun teda tau la

Reply
02-10-2013, 02:05 PM,
Post: #9
RE: Tak leh login TBD
ala... mende kecik je tu...
ade la tu suh lupe save..

http://w3.tbd.my/member.php?action=login <-- nah login situ..
Reply
02-10-2013, 02:11 PM,
Post: #10
RE: Tak leh login TBD
(02-10-2013, 02:05 PM)hexrut Wrote: ala... mende kecik je tu...
ade la tu suh lupe save..

http://w3.tbd.my/member.php?action=login <-- nah login situ..

thansk hex, aku tak tau plop kah3 Thumbs Up
Reply
02-10-2013, 02:40 PM,
Post: #11
RE: Tak leh login TBD
dah lama aku tggu menda ni..akhirnya Berjaya login.. ingatkan IE aku problem.. -.-
tiap2 hari buat windows update..
[Image: pumpkids]
Reply
02-10-2013, 03:53 PM,
Post: #12
RE: Tak leh login TBD
hehehe yg ni la sebenarnya ...
Reply
02-10-2013, 04:47 PM,
Post: #13
RE: Tak leh login TBD
up
lagi satu masalah usercp ilang ;d
ak kene tulis sendiri akt url /usercp.php Zzzz
Quote:Mulakan dengan mendengar, kemudian berfikir, bertanya untuk faham dan amalkan untuk sempurna...
Reply
02-10-2013, 05:14 PM,
Post: #14
RE: Tak leh login TBD
Yg ak perasan bnda nih prob kat page index je..page lain ok.dan bergantung kpd browser dan version ada sesetengah chrome ver lama ak try ok je.
  ▲  ʙᴇ ɴɪᴄᴇ ᴛᴏ ᴏᴛʜᴇʀs
▲ ▲ ( ⌣́,   ⌣̀ )\(^◡^ )[Image: ?r=OrangeCoral]

Reply
02-10-2013, 05:15 PM,
Post: #15
RE: Tak leh login TBD
fix .
love u
[Image: bot.gif]

PHP Code:
printf(“Goodbye world \n”); 
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Unable to login in mobile tbd wcypierre 1 675 13-10-2011, 06:00 PM
Last Post: FieryCold

Forum Jump: