Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incapsula ?
10-09-2013, 11:41 PM, (This post was last modified: 10-09-2013, 11:46 PM by Faceless.)
Post: #1
Incapsula ?
Salam sejahtera,

Ada sesape pernah guna/terjumpa dengan incapsula ni ?
memang xleh nak run shell ke kalau dalam server tu ada incapsula ?
ke memang ade method untuk bypass dia
Reply
10-09-2013, 11:43 PM,
Post: #2
RE: Incapsula ?
wait, tak paham soalan
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
10-09-2013, 11:46 PM,
Post: #3
RE: Incapsula ?
(10-09-2013, 11:43 PM)Ahlspiess Wrote: wait, tak paham soalan

ni ha http://www.incapsula.com/
Reply
10-09-2013, 11:57 PM,
Post: #4
RE: Incapsula ?
maksud dia mebi kalau site tuh di-protect dgn incapsula boleh ke x run shell dlm seber tuh.. alang2 nk depes Rage 1

*ps: untunglah hekes Rage 2
$GetCurrentSignature();

[Image: dcc46f8439.jpg]

$GetCurrentSignature();





Troll 2
Reply
11-09-2013, 12:17 AM,
Post: #5
RE: Incapsula ?
mungkin. incapsula kan sejenis waf. korek mi if rong
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
11-09-2013, 12:31 AM,
Post: #6
RE: Incapsula ?
(11-09-2013, 12:17 AM)p0pc0rn Wrote: mungkin. incapsula kan sejenis waf. korek mi if rong

tak pernah try pulak Hmm
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
11-09-2013, 06:18 AM,
Post: #7
RE: Incapsula ?
try pm suhz, hari tuh kan tbd pakai incapsula, maybe dia tau kot masalah ko
[Image: OmDM2yf.png]
Reply
11-09-2013, 07:08 AM,
Post: #8
RE: Incapsula ?
mungkin soalan berbunyi mcm nie ;d

server yang guna incapsula memang x boleh run shell ke?
or korang ade method untuk bypas

koret me pls ~Mg
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
11-09-2013, 12:28 PM,
Post: #9
RE: Incapsula ?
(11-09-2013, 07:08 AM)anthrax Wrote: mungkin soalan berbunyi mcm nie ;d

server yang guna incapsula memang x boleh run shell ke?
or korang ade method untuk bypas

koret me pls ~Mg

tahniah anterak, ko je yg paham soklan aku..haha Fuck That Shit

aku ari method tuk run shell kat server yg guna incapsula ni
Reply
11-09-2013, 01:02 PM, (This post was last modified: 11-09-2013, 01:03 PM by anthrax.)
Post: #10
RE: Incapsula ?
maby dia berbayar kot
shell = backdoor ;d

backdoor detect on pakage : Business , Business+ , Enterprise

koret me k
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
11-09-2013, 01:10 PM,
Post: #11
RE: Incapsula ?
(10-09-2013, 11:57 PM)Cybercrookz Wrote: maksud dia mebi kalau site tuh di-protect dgn incapsula boleh ke x run shell dlm seber tuh.. alang2 nk depes Rage 1

*ps: untunglah hekes Rage 2

aku paham n close enuf kay ! ~cr1
$GetCurrentSignature();

[Image: dcc46f8439.jpg]

$GetCurrentSignature();





Troll 2
Reply
11-09-2013, 02:36 PM, (This post was last modified: 11-09-2013, 02:37 PM by shahril.)
Post: #12
RE: Incapsula ?
lol, aku ingt shell ssh tuh, web bekdoor upanya ;d
yeap, incapsula punya waf lagi pawer dari cloudflare, maybe dari situ ko dh kena halang dari nk run web shell tuh ;d
klau connection tu encrypt maybe leh la kot bypass.. Me Gusta
[Image: OmDM2yf.png]
Reply
12-09-2013, 11:31 AM,
Post: #13
RE: Incapsula ?
Incapsula FREE atau berbayar (pakej personal) tak ada WAF, dia web cdn sama mcm CloudFlare je.

utk dapatkan feature security, perlu upgrade at least minimum package Business, $59/month.

Maklumat Lanjut:
http://www.incapsula.com/pricing-and-pla...-all-plans
[Image: GteM3.png]
Reply
12-09-2013, 01:24 PM,
Post: #14
RE: Incapsula ?
faceless mohon share website, nak test jugak Me Gusta
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
13-09-2013, 10:17 AM,
Post: #15
RE: Incapsula ?
(12-09-2013, 01:24 PM)Ahlspiess Wrote: faceless mohon share website, nak test jugak Me Gusta


aku punye kau tak mau test-kan ~fap go home dude u drunk Drunk
$GetCurrentSignature();

[Image: dcc46f8439.jpg]

$GetCurrentSignature();





Troll 2
Reply


Forum Jump: