Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teknik Sembelih Jin
04-09-2013, 05:39 AM,
Post: #16
RE: Teknik Sembelih Jin
(02-09-2013, 04:24 PM)matz Wrote: JIN kena Sembelih Tak Mati-Mati

Banyak sangat dah DEN dengar perawat2 suka sembelih JIN..sampai dalam expose mistik pun ada...Tak mati2 pulak JIN tu...buek malu company je...masa depan TV pulak tu JIN ni buek kebal...Kalau tidak kan best..nama naik...Bisnes masyuk.

Apa ke he nya sampai sembelih tak mati2...kalau bebudak tak lut sunat dipanggil BUTA..
Species JIN memang ada yang tidak lut disembelih..

a) Jenis asal sembelih je dia self repair..macam cerita Terminator tu..
b) Jenis yang boleh memecah diri
c) Jenis yang boleh menyimpan nyawa di tempat lain
d) Di lindungi oleh Tok Moh dari jauh...
e) Keazaman JIN tersebut..


Rasa ramai dah perawat2 yang jenis menggunakan kaedah sembelih pernah gagal..Maka perhatikan akan sebab2 dan jenis2 JIN diatas..kalau jenis hantu macam hantu raya tu lain le...peanut je kata orang banjar..menggelupur macam ayam kena sembelih..

DEN pernah didatangi perawat membawa pesakit ke Kantin DEN di suatu zaman belum ada teknologi Blackberry lagi...Sebelumnya ada perawat tipun DEN kata ada kawan perawat nak bawa pesakit..katanya susah dan liat..sebab dah pernah sembelih beramai2 tapi camtu gak..DEN kata bawa le sini...mudah je tu..DEN akan pastikan dia cakap Hello Is It Me You looking For...

Sebelum tu DEN dah perati dari jauh...flashback..apake jadah punya JIN lorat sangat ni...Dalam flashback tu nampak jelas leher terpotong..tapi akan bercantum semula...Kalau parah paling lama 24 jam akan tercantum..jarang JIN sebegitu degil menangani keadaan begini apatah lagi bomoh takda ikat pun kat badan pesakit..

Lepas Isyak...Patient datang dengan kekawan perawat...So Den selesaikan kes pesakit lain dulu..Malam tu DEN pakai sajak sikit...baju pagoda putih..berkain pelekat...
Mereka berdepan dengan DEN..Setelah DEN perhati kengkawan sudah mengambil tempat memasing di kerusi panjang Kantin sekolah...DEN pun cakap...Keluar..duduk atas meja..JIN tu pun keluar dan duduk diatas meja..Tercengang perawat tersebut..walaupun dah mendengar kebolehan DEN sebelum ini...

Pada perkiraan DEN ini Jin dari Mesir...Biasa dengar Azan ..so kalau setakat Azan tu kira dah mangli...DEN tanya ..apa kehalnya ko berdegil nak merasuk mamat ni ? Mamat tu memberi isyarat hati...Dia terpaksa kerana kedua Ibu Bapa nya telah ditangkap oleh Bomoh dari Republik Besut..Kalau dapat lepas kan mereka baru dia keluar dengan rela hati...



Source : Darul Saka


Mohon Tok Paan selesaikan perkara ni.. boss


GayFace

Darul Saka eh?

anyway aku pernah sampai sini dan sempat kenal sembang2 ngan tokeinya.. expert pasal hal jin2 ni Big Grin
# uname -a
NetBSD netbsd.trunasuci.***.org 5.1.2_PATCH NetBSD 5.1.2_PATCH (GENERIC) #0: Mon Jun 18 15:33:11 MYT 2012
root@:/usr/obj/sys/arch/i386/compile/GENERIC i386

OpenBSD openbsd.localdomain 5.1 GENERIC#0 i386

FreeBSD trunasuci.***.org 9.0-RELEASE-p3 FreeBSD 9.0-RELEASE-p3 #0: Tue Jun 12 01:47:53 UTC 2012

PCBSD 7.1.1 8
Reply
04-09-2013, 07:20 PM,
Post: #17
RE: Teknik Sembelih Jin
darulsaka memang power Sad
tapi die org x nak ambil anak murid kan ;d
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
06-09-2013, 09:09 AM,
Post: #18
RE: Teknik Sembelih Jin
Sebenarnye, memang boleh sembelih jin ni, diakui oleh perawat2 dia,
tapi, ade beberapa kemungkinan/risiko. jin ni bentuk dia
macam2, bukan bentuk cam lembaga ngan binatang je. ade jin x berkepala. bayangkan la, camne nak sembelih jin xde kepala ;d haha. lagi satu ade jin pakai baju kebal daripada kulit b***, so camna nak bunuh kalau die kebal.
Reply
07-09-2013, 01:40 PM, (This post was last modified: 07-09-2013, 01:41 PM by Godai.)
Post: #19
RE: Teknik Sembelih Jin
(06-09-2013, 09:09 AM)Faceless Wrote: Sebenarnye, memang boleh sembelih jin ni, diakui oleh perawat2 dia,
tapi, ade beberapa kemungkinan/risiko. jin ni bentuk dia
macam2, bukan bentuk cam lembaga ngan binatang je. ade jin x berkepala. bayangkan la, camne nak sembelih jin xde kepala ;d haha. lagi satu ade jin pakai baju kebal daripada kulit b***, so camna nak bunuh kalau die kebal.

yeke Hmm Hmm

ako ada jlan2 msuk dlm bdang nie tp xpnh plak ako thu yg jin tuh pkai bju klit B*** ~cr2 yg bole buat dya kbal
Green ask Anthrax
Anthrax say Go Dai
Facepalm now my name Go Dai ~cr1
Reply
07-09-2013, 02:55 PM,
Post: #20
RE: Teknik Sembelih Jin
kalau pkai baju b*** boleh kebal ke =.
Quote:Mulakan dengan mendengar, kemudian berfikir, bertanya untuk faham dan amalkan untuk sempurna...
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [info] Teknik Sembelihan Haiwan KorbanYang Sepatutnya matz 0 257 17-10-2013, 11:26 AM
Last Post: matz
  Denda Dengan Duit. Teknik Merampas Harta Terkini matz 27 2,379 23-01-2013, 12:37 AM
Last Post: anthrax

Forum Jump: