Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mintak pendapat para TBDers pasal smartphone
25-08-2013, 04:49 PM,
Post: #16
RE: Mintak pendapat para TBDers pasal smartphone
tgk HTC one macam meracun diri aku, tapi tunggu jek la new htc kuar :P
[Image: 75443.png]
E-Mail - Kroit@Tbd.my For Tempahan


[Image: sig.php?player_id=40978&background=random]
Reply
26-08-2013, 01:11 AM,
Post: #17
RE: Mintak pendapat para TBDers pasal smartphone
iphone 5 ftw
[Image: 76561198059652827.png]
[Image: TkeHBe6.gif]
Reply
26-08-2013, 09:43 AM,
Post: #18
RE: Mintak pendapat para TBDers pasal smartphone
(25-08-2013, 04:49 PM)MrKroit Wrote: tgk HTC one macam meracun diri aku, tapi tunggu jek la new htc kuar :P

htc one max?
[Image: GteM3.png]
Reply
26-08-2013, 12:04 PM,
Post: #19
RE: Mintak pendapat para TBDers pasal smartphone
Den dah guna macam2 phone, HTC One m7 pun dah, pakai seminggu je, custom rom mcm2 dah sumbat masuk..haha, tapi for low cost budget phone yang cun boleh go for untuk sekarang ni

XiaoMi HongMi
Huawei G525
Lenovo S890
Lenovo A706

Phone dekat atas ni bawah 800 dah boleh dapat, quadcore,nice design , xiaomi tu cun sebab run MIUI Smile
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
26-08-2013, 12:36 PM,
Post: #20
RE: Mintak pendapat para TBDers pasal smartphone
(26-08-2013, 12:04 PM)D3vil Wrote: Den dah guna macam2 phone, HTC One m7 pun dah, pakai seminggu je, custom rom mcm2 dah sumbat masuk..haha, tapi for low cost budget phone yang cun boleh go for untuk sekarang ni

XiaoMi HongMi
Huawei G525
Lenovo S890
Lenovo A706

Phone dekat atas ni bawah 800 dah boleh dapat, quadcore,nice design , xiaomi tu cun sebab run MIUI Smile

mane nak dapat xiaomi Hongmi tu ?
Reply
26-08-2013, 01:22 PM,
Post: #21
RE: Mintak pendapat para TBDers pasal smartphone
btw...berita gumbira..
rebat rm200 akan disambung semula bulan 9 ni.
k tata GayFace
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
26-08-2013, 01:43 PM, (This post was last modified: 26-08-2013, 01:43 PM by shahril.)
Post: #22
RE: Mintak pendapat para TBDers pasal smartphone
(26-08-2013, 01:22 PM)matz Wrote: btw...berita gumbira..
rebat rm200 akan disambung semula bulan 9 ni.
k tata GayFace

yng geng2 sokong pembangkang then kutuk2 bn, jgn ambik, kalau x korng nie muka talam 2 Kih3
suruh pr beli 'percuma' dkt korng Kih3
[Image: OmDM2yf.png]
Reply
26-08-2013, 03:53 PM,
Post: #23
RE: Mintak pendapat para TBDers pasal smartphone
(26-08-2013, 01:43 PM)shahril Wrote:
(26-08-2013, 01:22 PM)matz Wrote: btw...berita gumbira..
rebat rm200 akan disambung semula bulan 9 ni.
k tata GayFace

yng geng2 sokong pembangkang then kutuk2 bn, jgn ambik, kalau x korng nie muka talam 2 Kih3
suruh pr beli 'percuma' dkt korng Kih3

nape?, kalau vote parti lain2.. maksudnya dia bukan rakyat Malaysia ke GayFace
[Image: GteM3.png]
Reply
26-08-2013, 05:34 PM,
Post: #24
RE: Mintak pendapat para TBDers pasal smartphone
(26-08-2013, 12:36 PM)6b2 Wrote:
(26-08-2013, 12:04 PM)D3vil Wrote: Den dah guna macam2 phone, HTC One m7 pun dah, pakai seminggu je, custom rom mcm2 dah sumbat masuk..haha, tapi for low cost budget phone yang cun boleh go for untuk sekarang ni

XiaoMi HongMi
Huawei G525
Lenovo S890
Lenovo A706

Phone dekat atas ni bawah 800 dah boleh dapat, quadcore,nice design , xiaomi tu cun sebab run MIUI Smile

mane nak dapat xiaomi Hongmi tu ?


dekat forum lowyat ada Smile
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
27-08-2013, 07:02 PM,
Post: #25
RE: Mintak pendapat para TBDers pasal smartphone
(26-08-2013, 09:43 AM)suhz Wrote:
(25-08-2013, 04:49 PM)MrKroit Wrote: tgk HTC one macam meracun diri aku, tapi tunggu jek la new htc kuar :P

htc one max?

aah HTC one MAX, Bigger Screen ;b;b
[Image: 75443.png]
E-Mail - Kroit@Tbd.my For Tempahan


[Image: sig.php?player_id=40978&background=random]
Reply
27-08-2013, 09:41 PM,
Post: #26
RE: Mintak pendapat para TBDers pasal smartphone
hahaha, jgn masuk politik kat sini...thanks to all reply Big Grin
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Ask&help pasal kilang]kilang2 atau pom syarikat yang anda tau pron3t 3 485 07-01-2014, 12:45 AM
Last Post: p0pc0rn
  Minta Pendapat berkenaan Courts Mammoth KukuBesi 13 1,041 28-11-2013, 12:34 PM
Last Post: KukuBesi
  pendapat anda! 6b2 23 3,492 06-09-2013, 07:05 PM
Last Post: 6b2
  Mintak panduan belajar stenography and reverse programming d0lph1n 4 686 14-07-2013, 01:41 PM
Last Post: d0lph1n
  [minta pendapat] pemilihan jurusan nizamx 9 907 01-06-2013, 05:07 AM
Last Post: linear
  Apa pendapat anda tentang buli ell 36 3,230 13-04-2013, 01:28 AM
Last Post: pizzaro
  Pendapat Bagi SPM teruk skullv2 11 1,317 22-03-2013, 12:06 AM
Last Post: PATI
  ebr1m 2.0.. Kepada Para Bujang Trang tang tang b3tik 10 4,801 02-11-2012, 05:34 PM
Last Post: amsama
  mohon pendapat sneaker 17 2,221 22-05-2012, 03:45 AM
Last Post: whitefish
  Mintak pendapat.Video Editor Aniss 11 1,450 22-02-2012, 04:45 AM
Last Post: ninja

Forum Jump: