Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Help] httpwebrequest
07-08-2013, 04:42 AM,
Post: #1
[Help] httpwebrequest
Salam bro2 .. tolong ajar aku menggunakan httpwebrequest put dan move .. Hmm
Reply
07-08-2013, 11:10 AM,
Post: #2
RE: [Help] httpwebrequest
kekeke. sampai sini ko ek ;d

Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 4
Reply
07-08-2013, 11:19 AM,
Post: #3
RE: [Help] httpwebrequest
(07-08-2013, 11:10 AM)pers0nant Wrote: kekeke. sampai sini ko ek ;d

Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 4

anak buah bertemu dngn mastah ;d
Reply
07-08-2013, 01:11 PM,
Post: #4
RE: [Help] httpwebrequest
(07-08-2013, 11:19 AM)shahril Wrote: anak buah bertemu dngn mastah ;d

dia mastah ko ke shahril Rage 2
Reply
08-08-2013, 02:57 AM,
Post: #5
RE: [Help] httpwebrequest
dah2.. jgn gaduh pasal gua ..
Reply
08-08-2013, 08:43 AM,
Post: #6
RE: [Help] httpwebrequest
wslm,bro2 tu ape ? hang jangan ingat sini sume laki Smile and tak payah nak bro2 .bnyak lagi bhasa melayu yang boleh diguna =) budi bahasa budaya kita,salam lebaran Big Grin
PHP Code:
<?php
$linkWebsite 
"www.mratoms.com";
$tagline "We Got , We Share";
echo 
"Assalamualaikum , Saya Suka Berkongsi . Kerana Tagline Saya"$tagline;
echo
"<br>";
echo
"Rakan-rakan Semua . Marilah Lawat Laman Web Saya Di"$linkWebsite;
?>
Reply
08-08-2013, 09:56 AM, (This post was last modified: 08-08-2013, 09:57 AM by shahril.)
Post: #7
RE: [Help] httpwebrequest
(08-08-2013, 08:43 AM)AtommotA Wrote: wslm,bro2 tu ape ? hang jangan ingat sini sume laki Smile and tak payah nak bro2 .bnyak lagi bhasa melayu yang boleh diguna =) budi bahasa budaya kita,salam lebaran Big Grin

grngnye abam mota gengster, huhu

btw soalan tuan tanah, dh ada answers dkt gugel Big Grin
Put -> http://stackoverflow.com/questions/73440...s-with-put
Move -> http://msdn.microsoft.com/en-us/library/...g.65).aspx
Reply
10-08-2013, 01:07 AM, (This post was last modified: 10-08-2013, 01:10 AM by KakiPukul.)
Post: #8
RE: [Help] httpwebrequest
(08-08-2013, 08:43 AM)AtommotA Wrote: wslm,bro2 tu ape ? hang jangan ingat sini sume laki Smile and tak payah nak bro2 .bnyak lagi bhasa melayu yang boleh diguna =) budi bahasa budaya kita,salam lebaran Big Grin

kalau dh disebut bro2 tu bermaksud ak tanya kepada brother2 kt sini .. bukan tanya kepada perempuan walaupun di forum ni ade perempuan Challenge Accepted , selamat hari lebaran juga
Reply


Forum Jump: