Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Assalamualaikum :)
04-08-2013, 08:45 PM,
Post: #1
Assalamualaikum :)
Saya disini yang digelar bytez , ingin memberi cadangan untuk anda semua Smile apa kata pada malam sebelum hari raya , kita buat satu event online , seperti mana dulu ada event dota yang dihost oleh orang lama tbd jugak @ParkerHanafi Smile saya ingin meminta cadangan kepada kalian semua utk melalu event online pada malam syawal ;)
Hacking Its Not Nice
[Image: sig_9047_1.png]
Reply
04-08-2013, 08:54 PM,
Post: #2
RE: Assalamualaikum :)
(04-08-2013, 08:45 PM)Th3rabyt3 Wrote: Saya disini yang digelar bytez , ingin memberi cadangan untuk anda semua Smile apa kata pada malam sebelum hari raya , kita buat satu event online , seperti mana dulu ada event dota yang dihost oleh orang lama tbd jugak @ParkerHanafi Smile saya ingin meminta cadangan kepada kalian semua utk melalu event online pada malam syawal ;)

yup betul tu, event suai kenal dekat skype pon boleh jugak Smile .
Reply
04-08-2013, 09:56 PM,
Post: #3
RE: Assalamualaikum :)
kalau korang nak start pm2 la aku yea ;d
[Image: banner.png]
Reply
04-08-2013, 10:07 PM,
Post: #4
RE: Assalamualaikum :)
Line Kat kg aku gprs je dapat. Takdenya nak online.

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
04-08-2013, 10:14 PM,
Post: #5
RE: Assalamualaikum :)
apakat hang out..ajak adik sekali
Reply
05-08-2013, 12:09 AM,
Post: #6
RE: Assalamualaikum :)
malam raya? ~Hmm

busy tu...so, klo ada apa2 event..kirim salam dekat semua, Aslkmn. Big Grin
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
05-08-2013, 12:54 AM,
Post: #7
Re: Assalamualaikum :)
;d.

Sent from my HTC P715 using tron ;d
love u
[Image: bot.gif]

PHP Code:
printf(“Goodbye world \n”); 
Reply
05-08-2013, 10:15 AM,
Post: #8
RE: Assalamualaikum :)
selamat hari raya ;d
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
05-08-2013, 11:16 PM,
Post: #9
RE: Assalamualaikum :)
jom la sekali sekala buat event bagi merapatkan hubungan antara semua user2 tbd GayFace
with the skype GayFace
Can u See Me
Troll 2
Reply
05-08-2013, 11:34 PM,
Post: #10
RE: Assalamualaikum :)
raya nie boleh la, set tarikh dan masa ;d
Reply
06-08-2013, 01:51 PM,
Post: #11
RE: Assalamualaikum :)
.GayFace

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
$GetCurrentSignature();

[Image: dcc46f8439.jpg]

$GetCurrentSignature();





Troll 2
Reply
06-08-2013, 03:22 PM,
Post: #12
RE: Assalamualaikum :)
Wa'alaikumussalam, selamat berkenalan [Image: welcomeani.gif]
Reply
06-08-2013, 07:46 PM,
Post: #13
RE: Assalamualaikum :)
ROFL salah topik ni bro

(06-08-2013, 03:22 PM)shadowmacx Wrote: Wa'alaikumussalam, selamat berkenalan [Image: welcomeani.gif]
Smile jgn ban saye. ade silap tulun tunjukan Smile
Reply
06-08-2013, 08:30 PM,
Post: #14
RE: Assalamualaikum :)
anytime lah bro GayFace asalkan semua ada masa
Hacking Its Not Nice
[Image: sig_9047_1.png]
Reply
07-08-2013, 09:35 AM, (This post was last modified: 07-08-2013, 09:35 AM by lite.)
Post: #15
RE: Assalamualaikum :)
(06-08-2013, 07:46 PM)PistolCodez Wrote: ROFL salah topik ni bro

(06-08-2013, 03:22 PM)shadowmacx Wrote: Wa'alaikumussalam, selamat berkenalan [Image: welcomeani.gif]
ni kompom tengok tajuk je isi x tengok LOL LOL LOL
wukakaka
Quote:Mulakan dengan mendengar, kemudian berfikir, bertanya untuk faham dan amalkan untuk sempurna...
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Assalamualaikum Games G+ GoogleDude 11 1,430 16-08-2011, 09:54 AM
Last Post: XDanzatX

Forum Jump: