Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Android Malicious app. target malaysian
03-08-2013, 11:11 AM,
Post: #16
RE: Android Malicious app. target malaysian
(03-08-2013, 11:02 AM)xsxs Wrote: bg pengajaran tanpa report x leh? ;d

sebagai pengajaran..kena jadi sifu kat TBD..contract selama setahun..
klo tak nak..kami report..

deal? Kih3
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
03-08-2013, 02:50 PM,
Post: #17
RE: Android Malicious app. target malaysian
(02-08-2013, 10:58 PM)Ahlspiess Wrote: tak kisah korang nak report or whatsoever, just jgn letak nama aku dlm report korang Fuck That Shit

Going to make a report about this. Need you full name plz ;b
Reply
03-08-2013, 02:59 PM,
Post: #18
RE: Android Malicious app. target malaysian
(03-08-2013, 02:50 PM)linear Wrote:
(02-08-2013, 10:58 PM)Ahlspiess Wrote: tak kisah korang nak report or whatsoever, just jgn letak nama aku dlm report korang Fuck That Shit

Going to make a report about this. Need you full name plz ;b

you dont need his full name,use your full name then
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
03-08-2013, 06:43 PM,
Post: #19
RE: Android Malicious app. target malaysian
PHP Code:
https://forum.lowyat.net/topic/1841061/all 

Quote:33993 - Matrix Tech Management Sdn Bhd
Reply
03-08-2013, 07:12 PM,
Post: #20
RE: Android Malicious app. target malaysian
terbaik ahls!
Dunia Penuh "Pancut Raba" Fuck That Shit
Reply
03-08-2013, 11:28 PM,
Post: #21
RE: Android Malicious app. target malaysian
(03-08-2013, 02:50 PM)linear Wrote:
(02-08-2013, 10:58 PM)Ahlspiess Wrote: tak kisah korang nak report or whatsoever, just jgn letak nama aku dlm report korang Fuck That Shit

Going to make a report about this. Need you full name plz ;b

guna nama sendiri pls Fuck That Shit
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
04-08-2013, 12:19 AM,
Post: #22
RE: Android Malicious app. target malaysian
(03-08-2013, 11:02 AM)xsxs Wrote: bg pengajaran tanpa report x leh? ;d

papasol mesti ada kena megena Rage 1


p/s : ape name rempah fts2
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
04-08-2013, 05:24 AM,
Post: #23
RE: Android Malicious app. target malaysian
(04-08-2013, 12:19 AM)anthrax Wrote:
(03-08-2013, 11:02 AM)xsxs Wrote: bg pengajaran tanpa report x leh? ;d

papasol mesti ada kena megena Rage 1


p/s : ape name rempah fts2

Mohd Rempah Bin Adabi Alterbabas

sory rempah OK
[Image: GteM3.png]
Reply
04-08-2013, 11:20 AM, (This post was last modified: 04-08-2013, 11:31 AM by sil.)
Post: #24
RE: Android Malicious app. target malaysian
(02-08-2013, 05:16 PM)whcool Wrote: oh patut la kawan aku selalu ngadu, duit nye tiba2 habis je Hmm
ada sorang mamat nie lagi, dpt mesej je, tolak duit Zzzz

dia guna maxis ke? kalau yg maxis aku ada graf maltego utk salah satu kompeni yg sedut duit beratus ribu rakyat malaysia melalui sms tu. dah hantar ON STOP, NO SMS ANYMORE, PLZ STOP THIS SHIT, dan berbagai2 command yg dicadangkan pun masih lagi duk sedut2 duit org.Rage 2

(02-08-2013, 07:09 PM)lixdo Wrote: perlu ke kita lapor ke skmm supaya di ambik tindakan ke atas tuan punye service?

sebab rasanya dah salah dari segi undang2

rasanya kalau ada disclaimer, dorg x salah.. yg salah kalau dorg xde disclaimer..wallahualam.

(03-08-2013, 11:02 AM)xsxs Wrote: bg pengajaran tanpa report x leh? ;d

itulah yg sebaiknya..Troll 2
count me in!;b
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Android]Free Paid Apps D3vil 7 1,989 23-02-2014, 06:31 PM
Last Post: zaharirahamat
  Programming With Android xepisode 14 1,825 02-01-2014, 10:30 PM
Last Post: HaoRen
Rainbow PAPAGO! M11 Navigation For Android (SG&MY) holysatan 7 1,205 11-11-2013, 04:14 PM
Last Post: holysatan
  [ask] Guna "Blackberry Internet servis" kat hp android reznet 13 1,997 30-09-2013, 01:51 PM
Last Post: reznet
  MT6589 Based Android Phone fatah 0 886 06-03-2013, 12:48 AM
Last Post: fatah
  PAPAGO! M9 For Android with Crack FieryCold 4 20,204 14-02-2013, 11:10 PM
Last Post: FieryCold
  [ask] record screen in android anthrax 10 1,090 29-01-2013, 01:52 PM
Last Post: anthrax
  Overclock Android ? akiraro 10 1,638 22-01-2013, 10:32 PM
Last Post: fatah
  [MF] PAPAGO! M9 For Android holysatan 55 33,541 17-01-2013, 11:17 PM
Last Post: nonoshi
  [solved] [ask] android hang.. PuRpLe_TiGeR 8 1,562 18-12-2012, 08:44 PM
Last Post: kobislama

Forum Jump: