Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Steganography] Celen Pati
11-07-2013, 10:57 PM,
Post: #16
RE: [Steganography] Celen Pati
kena main hex ke celen ni? Fuck That Shit
Reply
11-07-2013, 11:00 PM,
Post: #17
RE: [Steganography] Celen Pati
(11-07-2013, 10:57 PM)pers0nant Wrote: kena main hex ke celen ni? Fuck That Shit

dia pakai hex editor sbb nk check header jeh ;d
Reply
11-07-2013, 11:06 PM, (This post was last modified: 11-07-2013, 11:08 PM by PATI.)
Post: #18
RE: [Steganography] Celen Pati
(11-07-2013, 10:57 PM)pers0nant Wrote: kena main hex ke celen ni? Fuck That Shit
pakai je ape pn janji dpt jawapan Fuck That Shit first time buat celen k Fuck That Shit

(11-07-2013, 11:00 PM)shahril Wrote:
(11-07-2013, 10:57 PM)pers0nant Wrote: kena main hex ke celen ni? Fuck That Shit

dia pakai hex editor sbb nk check header jeh ;d

a'aa OK

btw, ade care lain ke nak dpt jawapan..? share2 OK
sight nay cer
Reply
11-07-2013, 11:11 PM,
Post: #19
RE: [Steganography] Celen Pati
aku main hentam je k OK
Reply
11-07-2013, 11:18 PM,
Post: #20
RE: [Steganography] Celen Pati
(11-07-2013, 11:11 PM)pers0nant Wrote: aku main hentam je k OK

hekes k main hentam OK
sight nay cer
Reply
11-07-2013, 11:23 PM, (This post was last modified: 11-07-2013, 11:25 PM by fatah.)
Post: #21
Re: [Steganography] Celen Pati
Ini kalu level 1/10, masukkan celen ni ke internal uitm hacking competition -or- hack@10 uniten (tolak beberapa mmu student psl hitb staff & revert geng), sebagai salah satu soalan, student tak boley jawab. GayFace

Sent from my XT912 using Tapatalk 2
̿ ̿ ̿̿'̿̿\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ - انا کڤيتݢولوڠ
http://fatah.afraid.org/
[Image: 763440762.png]
Reply
11-07-2013, 11:43 PM,
Post: #22
RE: [Steganography] Celen Pati
(11-07-2013, 11:23 PM)fatah Wrote: Ini kalu level 1/10, masukkan celen ni ke internal uitm hacking competition -or- hack@10 uniten (tolak beberapa mmu student psl hitb staff & revert geng), sebagai salah satu soalan, student tak boley jawab. GayFace

Sent from my XT912 using Tapatalk 2

maksudnya, soalan ni kire susah jgk ke? OK pati rase mcm dah senang dah sebab bnyk hint OK
sight nay cer
Reply
12-07-2013, 12:31 AM,
Post: #23
Re: [Steganography] Celen Pati
Huhu, baca tiba2 tajuk ni pakai hp tadi. Biasa letak hint di thread pertama. Sekali imbas tengok jawapan di page terakhir, bertingkat tingkat nk dapatkam jawapan. Maaf abam.
;d

Sent from my XT912 using Tapatalk 2
̿ ̿ ̿̿'̿̿\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ - انا کڤيتݢولوڠ
http://fatah.afraid.org/
[Image: 763440762.png]
Reply
12-07-2013, 01:09 AM,
Post: #24
RE: [Steganography] Celen Pati
Aritu test sngkt kt reput xsempat nk abiskan..btw aku rasa tak perlu bg hint sgt sbb dr situ org da bole dpt hint..should be 2/10 celen ni
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
12-07-2013, 04:03 AM, (This post was last modified: 12-07-2013, 04:04 AM by PATI.)
Post: #25
RE: [Steganography] Celen Pati
(12-07-2013, 12:31 AM)fatah Wrote: Huhu, baca tiba2 tajuk ni pakai hp tadi. Biasa letak hint di thread pertama. Sekali imbas tengok jawapan di page terakhir, bertingkat tingkat nk dapatkam jawapan. Maaf abam.
;d

Sent from my XT912 using Tapatalk 2

okki Big Grin

(12-07-2013, 01:09 AM)RFC792 Wrote: Aritu test sngkt kt reput xsempat nk abiskan..btw aku rasa tak perlu bg hint sgt sbb dr situ org da bole dpt hint..should be 2/10 celen ni
yup..setuju..kalo ikotkan tak perlu bg hint sngt Big Grin
tapi haritu pati nak semua org dapat mesej yg pati cuba sampaikan OK
sight nay cer
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [SOLVED]Celen Biasa Cryptography 0b0x3d 7 894 22-12-2013, 06:39 PM
Last Post: 0b0x3d
  Celen Biasa Biasa Steganography PATI 13 1,196 20-12-2013, 05:41 PM
Last Post: PATI
  Steganography Challenge suhz 35 2,763 04-07-2013, 01:18 PM
Last Post: Codeshift3r
  Easy++++ Celen ! d0lph1n 32 5,204 16-06-2012, 10:08 PM
Last Post: shadowmacx
  Jejaka Pemalu Celen 2 JejakaPemalu 20 2,014 21-06-2011, 04:44 AM
Last Post: JejakaPemalu

Forum Jump: