Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Honda 50 ( Honda Samah )
05-07-2013, 09:22 PM, (This post was last modified: 05-07-2013, 09:27 PM by teranoob.)
Post: #1
Honda 50 ( Honda Samah )
Enjin honda 65cc
Aksesori lengkap ori/local campur2

pm untk runding atau boleh datang sendiri tgk..

[Image: 1045077_552003448194955_1384256404_n.jpg]
Reply
05-07-2013, 11:18 PM,
Post: #2
RE: Honda 50 ( Honda Samah )
masih boleh jalan?
plate num apa?
[Image: GteM3.png]
Reply
06-07-2013, 12:04 AM,
Post: #3
RE: Honda 50 ( Honda Samah )
uish ni bwk kt highway kesas melayang ni ;d
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
06-07-2013, 12:09 AM,
Post: #4
RE: Honda 50 ( Honda Samah )
honda monkey aku pgl moto ni Thumbs Up
aku kne Troll Face dengan FieryCold dan UnKn0wN dan juga suhz Sad
~Berhati-hatilah dengan mereka~
Reply
06-07-2013, 12:11 AM,
Post: #5
RE: Honda 50 ( Honda Samah )
otai ja pakai honda ni :0
love u
[Image: bot.gif]

PHP Code:
printf(“Goodbye world \n”); 
Reply
06-07-2013, 12:26 AM,
Post: #6
RE: Honda 50 ( Honda Samah )
kasi post dalam mudah, or mane2 web ..
ade buyer sanggup beli smpai 20K kalau barang ori still ade n condition tiptop ..
percaya, ayah angkat aku ade sebiji macam ni n ade org sanggup beli smpai harga 15K kerana mengumpul barang antik ..
11/6/2013 .
lagi 2 hari genap setahun pemergian arwah ayah yg ku sygi ..
sungguh bnyak kesedihan n dugaan yg aku lalui tahun bulan ini ..
Reply
06-07-2013, 09:47 AM,
Post: #7
RE: Honda 50 ( Honda Samah )
perghh!!! mmg antik.. kena dgn pembeli yg benar2 hunt bende2 gini...kompem 20k dalam tangan..
Reply
06-07-2013, 10:30 AM,
Post: #8
RE: Honda 50 ( Honda Samah )
65 cc, tapi bole pegi macam ex5 tak? Big Grin
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
06-07-2013, 10:35 AM,
Post: #9
RE: Honda 50 ( Honda Samah )
barang antik ni ~Hmm oleh sebab Honda 50 Hmm aku angkat RM50 Challenge Accepted
Spoiler:
;b
Reply
06-07-2013, 09:02 PM, (This post was last modified: 06-07-2013, 09:16 PM by teranoob.)
Post: #10
RE: Honda 50 ( Honda Samah )
(05-07-2013, 11:18 PM)suhz Wrote: masih boleh jalan?
plate num apa?
boleh jalan,enjin senyap..
condition enjin tip top,barang semua standard..racing xde bang ;d
Num Plate : BL 8323

(06-07-2013, 12:26 AM)SoLarIZe Wrote: kasi post dalam mudah, or mane2 web ..
ade buyer sanggup beli smpai 20K kalau barang ori still ade n condition tiptop ..
percaya, ayah angkat aku ade sebiji macam ni n ade org sanggup beli smpai harga 15K kerana mengumpul barang antik ..

wow 20k..memang org sanggup bayar kalu dia betul2 berminat,tahun lepas org nk 6k je..aku xbg sebab murah sgt..;b

dh post kt mudah semalam,ade problem..mlm ni nk post balik.. ;d

(06-07-2013, 10:30 AM)matz Wrote: 65 cc, tapi bole pegi macam ex5 tak? Big Grin

xleh la matz,lebih kurang honda cup je.. kalu nk modified boleh je,tpi problem ngn design body,laju2 kang melayang kena baham angin..

(06-07-2013, 10:35 AM)MrPaan Wrote: barang antik ni ~Hmm oleh sebab Honda 50 Hmm aku angkat RM50 Challenge Accepted

ngn ko aku bg RM49 je,tpi syarat dia nk RM49 sekeping..boss

owh lupa nk bgitau,kalu nk motor honda c70 condition tip top bleh pm sy..
ataupun kalu ada honda c70 buruk2 nk renew ke nk jual bleh rojer..
( honda c70 dlm gambar tu pun nk le go jugak ;b )
skang ada 4 biji c70 ..;b

Range harga c70 renew : RM800 - Rm1800 ( bergantung kpd enjin )
Harga Buka c50 : RM15,000
Reply


Forum Jump: