Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Abdul Halim Bistamam
05-07-2013, 02:56 PM,
Post: #1
Abdul Halim Bistamam
Dah lama sebenarnya aku nak jumpa dia ni coz nk beli buku maths dia..dgn izin Allah harini dia ada kt masjid negara..so aku dah beli..

cuba check dia punya website,live tp db mcm xde..aku assume mybe seblum ni ada tp mybe db da kena drop kot.

Maybe ramai org ingat dia ni gila,pada aku dia bkn gila dan bukan juga genius..tp dia ni berfikiran creative dan inovatif menjadikan dia genius pada setengah org.

Jikalau di izinkan Allah sekali lg,aku ingat nak interview dia dalam TBD.my Mentor Of The Month Special Edition.
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
05-07-2013, 03:18 PM,
Post: #2
RE: Abdul Halim Bistamam
diye ni kan yg slalu mengajar formula math?
Reply
05-07-2013, 03:34 PM,
Post: #3
RE: Abdul Halim Bistamam
boleh kongsi x bukunya visz
love u
[Image: bot.gif]

PHP Code:
printf(“Goodbye world \n”); 
Reply
05-07-2013, 03:57 PM,
Post: #4
RE: Abdul Halim Bistamam
a`ah dia ni la yang menunjukkan teori dan bukti utk memahami math especially sifir yg khusus utk kanak2 belajar dgn cara yg senang difahami..

dan juga dia lah yg usulkan ttg spacetravel dlu kt usm thn 1999.

tgk nnt ade masa aku scan buku tu
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
05-07-2013, 04:38 PM,
Post: #5
RE: Abdul Halim Bistamam
[Image: DSC00406.JPG]
Reply
05-07-2013, 08:51 PM,
Post: #6
RE: Abdul Halim Bistamam
Apa agaknya prof kt luar tu kata psl dia Ni?hmm
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
06-07-2013, 12:27 AM,
Post: #7
RE: Abdul Halim Bistamam
maju rapat ke, hmm ..
rumah die dekat dengan rumah aku ..
11/6/2013 .
lagi 2 hari genap setahun pemergian arwah ayah yg ku sygi ..
sungguh bnyak kesedihan n dugaan yg aku lalui tahun bulan ini ..
Reply
06-07-2013, 02:17 AM, (This post was last modified: 06-07-2013, 02:52 AM by PistolCodez.)
Post: #8
RE: Abdul Halim Bistamam
(05-07-2013, 04:38 PM)SeluarDalam Wrote:
Spoiler:
[Image: DSC00406.JPG]

Hmm inikah dia?
Quote:Saya juga tertarik dengan penemuannya mengenai pendaraban nombor sehingga berdigit-digit dengan menggunakan kaedah pengiraan yang diperolehi menerusi pengkajiannya terhadap corak rangka yang terdapat pada daun.

ade ternampak post visz kat
http://muhammadkamal.wordpress.com/2010/...tis-dunia/

search2 lagi jumpa lak fb beliau, taktau la fake ke apa. boleh try contact.
https://www.facebook.com/abdulhalim.bistamam
Smile jgn ban saye. ade silap tulun tunjukan Smile
Reply


Forum Jump: