Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Release] [Update #1] Oh! Yellow Pages v2.1
07-07-2013, 09:16 PM,
Post: #16
RE: [Release][#Update] Oh! Yellow Pages v2 (Freeware version)
(07-07-2013, 08:17 PM)whcool Wrote: terima kasih abam hexkruit , izin kan saya try boleh ? =)

SS mangse
Spoiler:
[Image: HdNZWbl.png]

tu bukan try namenye.. LOLLOL
Reply
08-07-2013, 10:47 AM,
Post: #17
RE: [Release][#Update] Oh! Yellow Pages v2 (Freeware version)
module pthreadcv2 tu clean ka? ;d
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
08-07-2013, 04:01 PM,
Post: #18
RE: [Release][#Update] Oh! Yellow Pages v2 (Freeware version)
(08-07-2013, 10:47 AM)RFC792 Wrote: module pthreadcv2 tu clean ka? ;d

Rage 2 bahaya ke Rage 2
btw asl verification code asl fail je Hmm
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
08-07-2013, 04:18 PM,
Post: #19
RE: [Release][#Update] Oh! Yellow Pages v2 (Freeware version)
(08-07-2013, 04:01 PM)AceyrafRoshlanz Wrote:
(08-07-2013, 10:47 AM)RFC792 Wrote: module pthreadcv2 tu clean ka? ;d

Rage 2 bahaya ke Rage 2
btw asl verification code asl fail je Hmm

xlah mana ada ..library tu mmg wajib ada,utk run program ni dgn lebih jitu dlm win based
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
08-07-2013, 06:06 PM,
Post: #20
RE: [Release][#Update] Oh! Yellow Pages v2 (Freeware version)
(08-07-2013, 10:47 AM)RFC792 Wrote: module pthreadcv2 tu clean ka? ;d

clean kot LOL
atau mungkin ade rat atau keylogger? Hmm
kah3 ;b
Reply
08-07-2013, 06:10 PM,
Post: #21
RE: [Release][#Update] Oh! Yellow Pages v2 (Freeware version)
(08-07-2013, 06:06 PM)hexrut Wrote:
(08-07-2013, 10:47 AM)RFC792 Wrote: module pthreadcv2 tu clean ka? ;d

clean kot LOL
atau mungkin ade rat atau keylogger? Hmm
kah3 ;b


Oh god why Me Gusta
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
08-07-2013, 06:13 PM,
Post: #22
RE: [Release][#Update] Oh! Yellow Pages v2 (Freeware version)
masih menanti pm password dari hexrut ~Ok
Hmm
[Image: 8078264137.png]
Reply
08-07-2013, 06:17 PM,
Post: #23
RE: [Release][#Update] Oh! Yellow Pages v2 (Freeware version)
(08-07-2013, 06:13 PM)anthrax Wrote: masih menanti pm password dari hexrut ~Ok

dah reply, keyword x kena.. bot duk rilex la.. kah3.. Fuck That Shit
Reply
08-07-2013, 07:37 PM,
Post: #24
RE: [Release][#Update] Oh! Yellow Pages v2 (Freeware version)
salam abe hekrut pm password Big Grin
love u
[Image: bot.gif]

PHP Code:
printf(“Goodbye world \n”); 
Reply
09-07-2013, 06:30 PM,
Post: #25
RE: [Release][#Update] Oh! Yellow Pages v2 (Freeware version)
Asal macam tak working je ni.... member aku buat muka tenang je. Tapi aku tak tanya la dia receive call ke tidak
[Image: 76561198059652827.png]
[Image: TkeHBe6.gif]
Reply
09-07-2013, 07:01 PM,
Post: #26
RE: [Release][#Update] Oh! Yellow Pages v2 (Freeware version)
(09-07-2013, 06:30 PM)TerrickCEF Wrote: Asal macam tak working je ni.... member aku buat muka tenang je. Tapi aku tak tanya la dia receive call ke tidak

ye ke x working? ak guna ok je?
nanti lepas terawih update new...!!
kalau rajin..

Quote:download close
Challenge Accepted
Reply
10-07-2013, 09:29 PM, (This post was last modified: 10-07-2013, 09:31 PM by hexrut.)
Post: #27
RE: [Release] [Update #1] Oh! Yellow Pages v2.1
UPDATE #1
Fix size (center)
Fix phone number filter (100,999,994,991 dll)
Add loading bar for make app stable
Add Connection checker
Change Version To V2.1
Require net framework 4.0
Remove captcha
Working Win xp,vista & 7 on x32 & x64 (Win 8 maybe not support)


http://w3.tbd.my/thread-14064.html

Quote:p/s : Bagi sesiapa yang dah ade tool lame.. kalau download.. sila guna password lama + saya di belakang, contoh passwordsaya .. tQ

jika ade bug, masalah, error atau ape2 je yg x kene sila sharekan sbb tool ni ak x test sgt..
Reply
10-07-2013, 10:12 PM,
Post: #28
RE: [Release] [Update #1] Oh! Yellow Pages v2.1
dah download Thumbs Up nice takyah isi captca ;d
better then before lawa design ~fap
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
10-07-2013, 10:18 PM,
Post: #29
RE: [Release] [Update #1] Oh! Yellow Pages v2.1
(10-07-2013, 10:12 PM)AceyrafRoshlanz Wrote: dah download Thumbs Up nice takyah isi captca ;d
better then before lawa design ~fap

aku buat captcha tu sbb nak suruh korang komplen.. tp semua tau guna je.. kah3..
lepas ni no more komplen.. Challenge Accepted
Reply
06-08-2013, 09:00 PM, (This post was last modified: 06-08-2013, 09:01 PM by KakiPukul.)
Post: #30
RE: [Release] [Update #1] Oh! Yellow Pages v2.1
work lg ka tool ni ? Big Grin

adakah call ini daripada panggilan iklan random atau satu iklan je ? Hmm
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Release] MultiPoster Facebook MyTeam 8 880 14-02-2014, 12:54 PM
Last Post: linear
Rainbow [Release] Oh! Yellow Pages hexrut 28 6,702 03-07-2013, 07:23 PM
Last Post: hexrut
Rainbow [Update #4] Multi-Engine Antivirus Scanner V2.6 hexrut 68 12,542 04-01-2013, 12:52 PM
Last Post: hexrut
Wink [Release]Phc KeyLogger Maker v1.0 NoEntryPhc 17 2,296 17-10-2012, 03:40 PM
Last Post: whcool
  [Release]AdminPageScanner NoEntryPhc 18 2,154 16-10-2012, 08:36 PM
Last Post: sykess
  [Update] $harecash Bypasser & Downloader V1.1 hexrut 23 3,227 05-12-2011, 10:05 AM
Last Post: D3vil
Rainbow [Release] xRut Downloader hexrut 13 2,712 21-01-2011, 05:08 PM
Last Post: D3vil
  How To Make Auto Update Using VB??? NAN27 19 3,915 21-04-2010, 01:47 PM
Last Post: D3vil
  Online Streamer V3 (UPDATE)29/3/2010 NAN27 10 1,733 01-04-2010, 10:48 PM
Last Post: Taz
  [RELEASE][FUD] Ex-Downloader [FUD] Stynx 8 1,443 21-02-2010, 03:14 PM
Last Post: Stynx

Forum Jump: