Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[TBD Challenge] Data Forensic v0.0.0.0.0xXXXX1029939392
05-07-2013, 07:23 PM,
Post: #16
RE: [TBD Challenge] Data Forensic v0.0.0.0.0xXXXX1029939392
dah xde sape lg nk submit ke?kalau x aku nk teruskan celen seterusnya,
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
05-07-2013, 07:24 PM,
Post: #17
RE: [TBD Challenge] Data Forensic v0.0.0.0.0xXXXX1029939392
(05-07-2013, 07:23 PM)RFC792 Wrote: dah xde sape lg nk submit ke?kalau x aku nk teruskan celen seterusnya,

nk lagi ;d
btw untuk chal nie, lepas dpt tau solution betul dia, Facepalm dan mad gila aku, ahaha
Reply
05-07-2013, 07:28 PM,
Post: #18
RE: [TBD Challenge] Data Forensic v0.0.0.0.0xXXXX1029939392
(05-07-2013, 07:24 PM)shahril Wrote:
(05-07-2013, 07:23 PM)RFC792 Wrote: dah xde sape lg nk submit ke?kalau x aku nk teruskan celen seterusnya,

nk lagi ;d
btw untuk chal nie, lepas dpt tau solution betul dia, Facepalm dan mad gila aku, ahaha

maksud kau dpt tau solution dia dgn menggunakan kedua dua file atau single file shj? =)
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
05-07-2013, 07:30 PM,
Post: #19
RE: [TBD Challenge] Data Forensic v0.0.0.0.0xXXXX1029939392
(05-07-2013, 07:28 PM)RFC792 Wrote: maksud kau dpt tau solution dia dgn menggunakan kedua dua file atau single file shj? =)

dua2 file ;d
x sangka cmtu je solution, lulz
Reply
05-07-2013, 08:49 PM,
Post: #20
RE: [TBD Challenge] Data Forensic v0.0.0.0.0xXXXX1029939392
(05-07-2013, 07:30 PM)shahril Wrote:
(05-07-2013, 07:28 PM)RFC792 Wrote: maksud kau dpt tau solution dia dgn menggunakan kedua dua file atau single file shj? =)

dua2 file ;d
x sangka cmtu je solution, lulz

Haha,simple kan solution dia
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
06-07-2013, 12:38 AM,
Post: #21
RE: [TBD Challenge] Data Forensic v0.0.0.0.0xXXXX1029939392
Challenge yg menarik.. :3
;d pnye jwpan.. tergoda aku Love
Derpina

Reply
06-07-2013, 07:12 AM,
Post: #22
RE: [TBD Challenge] Data Forensic v0.0.0.0.0xXXXX1029939392
POC plss...Zzzz
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
06-07-2013, 06:11 PM,
Post: #23
RE: [TBD Challenge] Data Forensic v0.0.0.0.0xXXXX1029939392
Poc Akan di post bila sampai 7 solver
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
06-07-2013, 06:28 PM,
Post: #24
RE: [TBD Challenge] Data Forensic v0.0.0.0.0xXXXX1029939392
sabo2.. aku nak join gak..just nak tau HDD ke atau aku punya portable HD yg aku hempas tu..bahaya betull..si hexrut ni mudah sgt jumpa bende2 ala2 "OOPA" ni..Fuck That Shit
Reply
06-07-2013, 07:12 PM,
Post: #25
RE: [TBD Challenge] Data Forensic v0.0.0.0.0xXXXX1029939392
(06-07-2013, 06:28 PM)sil Wrote: sabo2.. aku nak join gak..just nak tau HDD ke atau aku punya portable HD yg aku hempas tu..bahaya betull..si hexrut ni mudah sgt jumpa bende2 ala2 "OOPA" ni..Fuck That Shit

Haha abis la... ;d
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Challenge - Paan 0b0x3d 7 735 11-12-2013, 02:42 AM
Last Post: JohnWhite
  TBD Challenge #1, Menang RM100 suhz 99 14,313 14-11-2013, 01:43 AM
Last Post: RFC792
  Programming Challenge 1 - Membina Segi Tiga s3m00t 49 7,616 29-10-2013, 09:22 PM
Last Post: Cybercrookz
  php reverse challenge lvl easy firdaushatta 10 873 25-07-2013, 02:18 AM
Last Post: firdaushatta
  Steganography Challenge suhz 35 2,599 04-07-2013, 01:18 PM
Last Post: Codeshift3r
  [TBD Challenge] Log Analysis Challenge #1 ak47suk1 15 1,332 01-07-2013, 11:00 PM
Last Post: shahril
  [PHP] Challenge Reverse This Function ! shahril 12 1,081 26-06-2013, 12:58 PM
Last Post: akif
  Firefly Challenge UnKn0wN 24 2,696 28-10-2012, 09:33 PM
Last Post: shadowmacx
  Wargames2012 Challenge Ahlspiess 26 4,411 21-07-2012, 06:19 PM
Last Post: kryp70
  Pijat challenge #1 pijat 5 1,209 20-06-2012, 11:05 PM
Last Post: kryp70

Forum Jump: