Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JCE TOOL(HELP)
01-07-2013, 04:06 PM,
Post: #1
JCE TOOL(HELP)
Salam bro sekalian ..

Camne er nk buat tool mcm ni ?? ade abam2 yg tahu tak ?? Saya berminat nak belajar =)

kalau dpt source code pon jadi la ..Hmm , jangan marah ye sebab byk buat thread Fuck That Shit

Gambar: [Image: rw54sn.jpg]
Reply
01-07-2013, 04:48 PM,
Post: #2
RE: JCE TOOL(HELP)
link ke binary pun tak kasi Zzzz
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
01-07-2013, 05:12 PM,
Post: #3
RE: JCE TOOL(HELP)
tau binary x Fuck That Shit
Quote:Mulakan dengan mendengar, kemudian berfikir, bertanya untuk faham dan amalkan untuk sempurna...
Reply
01-07-2013, 05:56 PM, (This post was last modified: 01-07-2013, 05:58 PM by KakiPukul.)
Post: #4
RE: JCE TOOL(HELP)
(01-07-2013, 05:12 PM)lite Wrote: tau binary x Fuck That Shit

binary --> biskut ? Hmm Fuck That Shit

https://www.box.com/s/6irr9sluqkvzaon341m6
Reply
01-07-2013, 10:06 PM,
Post: #5
RE: JCE TOOL(HELP)
bukak pki ollydebug jek dh dpt source code ;d
Reply
01-07-2013, 10:08 PM,
Post: #6
RE: JCE TOOL(HELP)
(01-07-2013, 10:06 PM)Muhammad Wrote: bukak pki ollydebug jek dh dpt source code ;d

bole tlg dptkan ?? Hmm
Reply
01-07-2013, 10:15 PM,
Post: #7
RE: JCE TOOL(HELP)
(01-07-2013, 10:08 PM)KakiPukul Wrote:
(01-07-2013, 10:06 PM)Muhammad Wrote: bukak pki ollydebug jek dh dpt source code ;d

bole tlg dptkan ?? Hmm

nah saya suapkan biskut =.
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
01-07-2013, 10:16 PM,
Post: #8
RE: JCE TOOL(HELP)
(01-07-2013, 10:15 PM)AceyrafRoshlanz Wrote:
(01-07-2013, 10:08 PM)KakiPukul Wrote:
(01-07-2013, 10:06 PM)Muhammad Wrote: bukak pki ollydebug jek dh dpt source code ;d

bole tlg dptkan ?? Hmm

nah saya suapkan biskut =.

bole juga Fuck That Shit
Reply
01-07-2013, 10:16 PM,
Post: #9
RE: JCE TOOL(HELP)
nah saya suapkan pork mee...=.
Reply


Forum Jump: