Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Indek Pencemaran Udara [INFO TERKINI MASA KE SEMASA]
25-06-2013, 02:24 PM,
Post: #16
RE: Indek Pencemaran Udara [INFO TERKINI MASA KE SEMASA]
seri manjung ari tu bleh nampak bukit g la ni x nampak da hahaha...

offtopic... matz aku duk manjung area seri manjung, kau duk area sini gak ke?
Dunia Penuh "Pancut Raba" Fuck That Shit
Reply
25-06-2013, 02:37 PM,
Post: #17
RE: Indek Pencemaran Udara [INFO TERKINI MASA KE SEMASA]
ku duk seri iskandar..
bersih sikit udara sini dari manjung..
sebab Ipoh baru 100 lebih.

tpi, manjung di jadikan benchmark kualiti udara la ~OK
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
25-06-2013, 09:33 PM,
Post: #18
RE: Indek Pencemaran Udara [INFO TERKINI MASA KE SEMASA]
(25-06-2013, 02:37 PM)matz Wrote: ku duk seri iskandar..
bersih sikit udara sini dari manjung..
sebab Ipoh baru 100 lebih.

tpi, manjung di jadikan benchmark kualiti udara la ~OK

thun xpe...sbb kt sana antara tertinggi. kul7 td pun 256. tp xleh lawan pelabuhan kelang 453....

average smua dh menurun sbb nampak smua kawasan hujan.
MENCARI ILMU HINGGA AKHIR HAYAT INSYAALLAH~

KHADAM ILMU
Reply
25-06-2013, 11:55 PM,
Post: #19
RE: Indek Pencemaran Udara [INFO TERKINI MASA KE SEMASA]
alhamdulillah lepas dorang bom udara lepas tengahari tadi ujan selebatnya smpai angin kuat kat area jelapang / meru / manjoi / area office aku,
jerebu ni berkurangan kat area ni sampai la skarang ni waktu aku balik kerja ni ..
kalau tidak pagi tadi smpai gunung pon xnmpak da wktu kluar pergi kerja ..
11/6/2013 .
lagi 2 hari genap setahun pemergian arwah ayah yg ku sygi ..
sungguh bnyak kesedihan n dugaan yg aku lalui tahun bulan ini ..
Reply
25-06-2013, 11:57 PM,
Post: #20
RE: Indek Pencemaran Udara [INFO TERKINI MASA KE SEMASA]
(25-06-2013, 11:55 PM)SoLarIZe Wrote: alhamdulillah lepas dorang bom udara lepas tengahari tadi ujan selebatnya smpai angin kuat kat area jelapang / meru / manjoi / area office aku,
jerebu ni berkurangan kat area ni sampai la skarang ni waktu aku balik kerja ni ..
kalau tidak pagi tadi smpai gunung pon xnmpak da wktu kluar pergi kerja ..

siap pkai BOM lg Troll 2
MENCARI ILMU HINGGA AKHIR HAYAT INSYAALLAH~

KHADAM ILMU
Reply
26-06-2013, 12:03 AM,
Post: #21
RE: Indek Pencemaran Udara [INFO TERKINI MASA KE SEMASA]
kalau xbetul silap kan ..
sebab kat office aku tgh buat pengambaran untuk dokumentari sejarah kuala lumpur, so kami ade call jabatan alam sekitar untuk dapat kan info dan dorang kata macam tu ..
so ambulance sume ade standby kat office takut2 pasal jerebu ni ade yg down tengah pengambaran dilakukan ..
sebab agak teruk pagi tadi smpai la tengahari ..
11/6/2013 .
lagi 2 hari genap setahun pemergian arwah ayah yg ku sygi ..
sungguh bnyak kesedihan n dugaan yg aku lalui tahun bulan ini ..
Reply
26-06-2013, 12:05 AM,
Post: #22
RE: Indek Pencemaran Udara [INFO TERKINI MASA KE SEMASA]
(26-06-2013, 12:03 AM)SoLarIZe Wrote: kalau xbetul silap kan ..
sebab kat office aku tgh buat pengambaran untuk dokumentari sejarah kuala lumpur, so kami ade call jabatan alam sekitar untuk dapat kan info dan dorang kata macam tu ..
so ambulance sume ade standby kat office takut2 pasal jerebu ni ade yg down tengah pengambaran dilakukan ..
sebab agak teruk pagi tadi smpai la tengahari ..

oh jd direct info la ni.... dgr kata smua tempat hujan. ^^
MENCARI ILMU HINGGA AKHIR HAYAT INSYAALLAH~

KHADAM ILMU
Reply
26-06-2013, 07:46 AM,
Post: #23
RE: Indek Pencemaran Udara [INFO TERKINI MASA KE SEMASA]
alhamdulillah keadaan ade byk yg dh makin reda. last update : kul 6am 26/6/13
MENCARI ILMU HINGGA AKHIR HAYAT INSYAALLAH~

KHADAM ILMU
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Info] Raja Nusantara Empayar Langkasuka Nusantara whcool 6 2,232 23-03-2013, 06:37 PM
Last Post: matz
  [Info]Unreal Engine Development Kit XdeathX 11 1,335 27-02-2013, 06:01 AM
Last Post: shahril
  [Info] Israel - Palestine For Dummies XdeathX 15 3,174 18-01-2013, 02:34 PM
Last Post: matz
  [INFO] Bangsa Melayu : Bangsa Misteri ( The Lost Tribe ) SynSteady 22 3,287 26-11-2012, 09:46 AM
Last Post: SynSteady
  [MOTIVASI]Tiada Diploma/Degree Bukan Bermakna Bodoh, & Tiada Masa Depan. matz 46 5,007 14-10-2012, 12:08 AM
Last Post: matz
  Info Belajar di UNITEN s3m00t 11 6,333 16-06-2012, 07:47 PM
Last Post: nazrutox
  Buleh buat duit ngn jual info xtvt internet korang kt google....ade berani x? SyedAdie 3 798 11-02-2012, 03:48 PM
Last Post: SeluarDalam
  trend terkini dalam bidang ICT [mainstream] mim0 1 773 03-02-2012, 09:31 PM
Last Post: d3ck4
  Hati2 dgn taktik terkini scammer sil 124 18,786 01-12-2011, 02:12 PM
Last Post: tholib
  Seks Hobi Masa Lapang SeliparJepun 33 3,464 13-06-2011, 09:47 AM
Last Post: Th3Banjarian

Forum Jump: