Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Plugin Apakah Ini?
23-06-2013, 02:04 PM,
Post: #1
Plugin Apakah Ini?
Salam sume..

Nk tanye sket, kt blog nie:

http://www.xylibox.com/

Bile kite tekan image die nk mcm facebook.

Plugin apekah itu? Ade kew untuk wordpress?

Nak google, xtahu keyword, da try float image, pop up image, tak jumpe..
huhuhu..

Thanks.

^^
[Image: 0K35v.png]
Reply
23-06-2013, 02:06 PM,
Post: #2
RE: Plugin Apakah Ini?
dah cuba Lightbox 2 or Fancybox ?
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
23-06-2013, 02:33 PM,
Post: #3
RE: Plugin Apakah Ini?
TQ bro! Aku amek yg lightbox tue.. Big Grin

Btw, die panggil ape kalau image naik mcm fb nie?
[Image: 0K35v.png]
Reply
23-06-2013, 02:41 PM,
Post: #4
RE: Plugin Apakah Ini?
(23-06-2013, 02:33 PM)D4RK_5Y5T3M Wrote: TQ bro! Aku amek yg lightbox tue.. Big Grin

Btw, die panggil ape kalau image naik mcm fb nie?

aku pun tak pasti gak nk panggil ape Hmm
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
23-06-2013, 02:44 PM,
Post: #5
RE: Plugin Apakah Ini?
Oo.. haha.. xpew lah.

Kire da solved lah nie..

Terima kaseh skali lagi bro..

Big Grin
[Image: 0K35v.png]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [WTA] Plugin SEO bagi Wordpress? Yo 0 353 06-01-2012, 02:41 PM
Last Post: Yo
  [tutorial] pasang plugin popularity contest - wordpress paradox00 3 524 23-07-2011, 08:19 PM
Last Post: hotfloppy
  mybb music preview plugin ? akiraro 2 577 11-04-2011, 11:45 PM
Last Post: Taz

Forum Jump: