Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[TBD Challenge] Net forensic v1
14-11-2013, 06:50 AM,
Post: #31
RE: [TBD Challenge] Net forensic v1
(14-11-2013, 06:40 AM)syahmiazhar Wrote: yang nipon xde orang solve lagi ka?

mungkin kebanyakannya tak faham kehendak soalan, terutamanya soalan 4 dan 5
[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]
i ℓ٥ﻻ ﻉ√٥υ F٥rﻉ√ﻉr ღ
|_|0|_|
|_|_|0|
|0|0|0|
http://jonhburn2.freehostia.com/lol.txt
Reply
14-11-2013, 08:09 AM,
Post: #32
RE: [TBD Challenge] Net forensic v1
huhu yup... no 6 pon tak faham
[Image: 1Z3i3.jpg]
Reply
14-11-2013, 10:10 AM,
Post: #33
RE: [TBD Challenge] Net forensic v1
(14-11-2013, 08:09 AM)syahmiazhar Wrote: huhu yup... no 6 pon tak faham

kekdg soalan diberi hanya utk mengelirukan org je..Troll 2
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
14-11-2013, 10:30 AM,
Post: #34
RE: [TBD Challenge] Net forensic v1
rasanya abam RFC792 dah bolih berikan jawapan kepada persoalan yang ada tu
[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]
i ℓ٥ﻻ ﻉ√٥υ F٥rﻉ√ﻉr ღ
|_|0|_|
|_|_|0|
|0|0|0|
http://jonhburn2.freehostia.com/lol.txt
Reply
14-11-2013, 10:39 AM,
Post: #35
RE: [TBD Challenge] Net forensic v1
(14-11-2013, 10:30 AM)johnburn Wrote: rasanya abam RFC792 dah bolih berikan jawapan kepada persoalan yang ada tu

belom boleh disclose lg..ade lg yg nk resubmit
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
14-11-2013, 10:56 AM,
Post: #36
RE: [TBD Challenge] Net forensic v1
ok nak resubmit Big Grin heheh
[Image: 1Z3i3.jpg]
Reply
14-11-2013, 12:09 PM,
Post: #37
RE: [TBD Challenge] Net forensic v1
http://10.0.1.198/score/ ada soalan forensic, taknak cuba ka. GayFace
̿ ̿ ̿̿'̿̿\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ - انا کڤيتݢولوڠ
http://fatah.afraid.org/
[Image: 763440762.png]
Reply
14-11-2013, 12:10 PM,
Post: #38
RE: [TBD Challenge] Net forensic v1
web apetu.. takley masuk pun
[Image: 1Z3i3.jpg]
Reply
14-11-2013, 12:16 PM,
Post: #39
RE: [TBD Challenge] Net forensic v1
http://w3.tbd.my/thread-14339.html
̿ ̿ ̿̿'̿̿\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ - انا کڤيتݢولوڠ
http://fatah.afraid.org/
[Image: 763440762.png]
Reply
14-11-2013, 12:18 PM,
Post: #40
RE: [TBD Challenge] Net forensic v1
uwhh, vpn ke ni? dia mintak password...

dah resubmit jawapan Smile
[Image: 1Z3i3.jpg]
Reply
14-11-2013, 12:22 PM, (This post was last modified: 14-11-2013, 12:24 PM by fatah.)
Post: #41
RE: [TBD Challenge] Net forensic v1
Cuba try username & password ni utk ctf tu, buat untuk Hack-@-10 UNITEN tempohari. Nanti ana tanya geng-geng yang lain untuk VM Windows & Linux box. Tak ingat letak kat mana.

Spoiler:
syahmiazhar/123456!
̿ ̿ ̿̿'̿̿\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ - انا کڤيتݢولوڠ
http://fatah.afraid.org/
[Image: 763440762.png]
Reply
14-11-2013, 12:24 PM,
Post: #42
RE: [TBD Challenge] Net forensic v1
(14-11-2013, 12:22 PM)fatah Wrote: Cuba try username & password ni utk ctf tu, buat untuk Hack-@-10 UNITEN tempohari. Nanti ana tanya geng-geng yang lain untuk VM Windows & Linux box. Tak ingat letak kat mana.

Spoiler:
syahmiazhar/123456!

Quote:Forum untuk warga Malaysia sahaja. untuk mendapatkan akses, sila hantar nombor telefon anda kepada suhz, password akan dihantar melalui SMS. JANGAN SHARE PASSWORD ANDA. PERMANENT BAN AKAN DIKENAKAN! MiNIMUM 15 POST DIPERLUKAN UNTUK REQUEST PASSWORD! Kurang dari 15, permintaan anda tidak akan dilayan.
huhuh, baru je pm suhz... sori derail
[Image: 1Z3i3.jpg]
Reply
16-11-2013, 08:03 AM, (This post was last modified: 16-11-2013, 08:05 AM by jalil.)
Post: #43
RE: [TBD Challenge] Net forensic v1
hint itu ada kaitan dengan cabaran yang diberi ?
Reply
26-11-2013, 01:30 PM,
Post: #44
RE: [TBD Challenge] Net forensic v1
minta writeup please. newbie here
Reply
26-11-2013, 01:52 PM,
Post: #45
RE: [TBD Challenge] Net forensic v1
(14-11-2013, 12:22 PM)fatah Wrote: Cuba try username & password ni utk ctf tu, buat untuk Hack-@-10 UNITEN tempohari. Nanti ana tanya geng-geng yang lain untuk VM Windows & Linux box. Tak ingat letak kat mana.

Spoiler:
syahmiazhar/123456!

Saya dah jawap tinggal 1 soalan je tak dapat lagi...
[Image: 1Z3i3.jpg]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Basic Challenge by Ahlspiess #1 Ahlspiess 33 5,223 17-04-2012, 09:18 AM
Last Post: kayman120
  [Challenge][Perl] Basic Crypto Challange Ahlspiess 0 586 08-01-2012, 11:02 PM
Last Post: Ahlspiess
  #1 Crypto Challenge p0pc0rn 6 1,431 10-08-2011, 09:23 AM
Last Post: p0pc0rn
  Basic Challenge by Ahlspiess #2 Ahlspiess 21 3,548 29-06-2011, 02:26 AM
Last Post: Ahlspiess

Forum Jump: