Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[TBD Challange] Remote Code Execution - Bypass the filter
19-06-2013, 09:15 PM,
Post: #16
RE: [TBD Challange] Remote Code Execution - Bypass the filter
dah PM. tak tahu betul ke tak Fuck That Shit

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
19-06-2013, 10:36 PM,
Post: #17
RE: [TBD Challange] Remote Code Execution - Bypass the filter
betul, cukup 10 orang aku post semua submission, dan aku punya code skali ;d
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
21-06-2013, 12:14 AM,
Post: #18
RE: [TBD Challange] Remote Code Execution - Bypass the filter
dh xde orang main ke OK
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
21-06-2013, 06:04 AM,
Post: #19
RE: [TBD Challange] Remote Code Execution - Bypass the filter
sorng lagi je ;d
Reply
21-06-2013, 07:51 AM,
Post: #20
RE: [TBD Challange] Remote Code Execution - Bypass the filter
nk main tp asas xdew.. huhu..

OK
[Image: 0K35v.png]
Reply
21-06-2013, 08:30 AM,
Post: #21
RE: [TBD Challange] Remote Code Execution - Bypass the filter
baca ebook kat thread ni untuk dapat hint ;d

http://w3.tbd.my/thread-13990-post-161659.html

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
21-06-2013, 11:37 AM,
Post: #22
RE: [TBD Challange] Remote Code Execution - Bypass the filter
Udah send PM to RempahRatus, cekidot kay ! boss
$GetCurrentSignature();

[Image: dcc46f8439.jpg]

$GetCurrentSignature();





Troll 2
Reply
21-06-2013, 11:45 AM,
Post: #23
RE: [TBD Challange] Remote Code Execution - Bypass the filter
malam kang aku post semua yang berjaya punya code
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
21-06-2013, 11:47 AM,
Post: #24
RE: [TBD Challange] Remote Code Execution - Bypass the filter
see the 10 different art of codes ROFL
$GetCurrentSignature();

[Image: dcc46f8439.jpg]

$GetCurrentSignature();





Troll 2
Reply
21-06-2013, 08:49 PM,
Post: #25
RE: [TBD Challange] Remote Code Execution - Bypass the filter
checkout first post untuk jawapan ;d
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
21-06-2013, 09:00 PM,
Post: #26
RE: [TBD Challange] Remote Code Execution - Bypass the filter
cara ak47suki ala2 1st attempt aku..guna preg_replace rupanya lg better ;d
nice POC from all
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
21-06-2013, 09:31 PM,
Post: #27
Re: [TBD Challange] Remote Code Execution - Bypass the filter
Jejakapemalu nye poc memang Me Gusta

Sent from my HTC One using Xparent Green Tapatalk 2

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

Reply
22-06-2013, 12:08 AM,
Post: #28
RE: [TBD Challange] Remote Code Execution - Bypass the filter
best la celen ni, bnyk tul kod berlainan, buleh dpt ilmu dari situ k Thumbs Up mohon buat bnyk2 celen mcm ni n release ans once dpt solver yg secukupnya boss
$GetCurrentSignature();

[Image: dcc46f8439.jpg]

$GetCurrentSignature();





Troll 2
Reply
22-06-2013, 12:12 AM,
Post: #29
Re: RE: [TBD Challange] Remote Code Execution - Bypass the filter
(22-06-2013, 12:08 AM)Cybercrookz Wrote: best la celen ni, bnyk tul kod berlainan, buleh dpt ilmu dari situ k Thumbs Up mohon buat bnyk2 celen mcm ni n release ans once dpt solver yg secukupnya boss

sokong! boss

Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 4 Beta
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  cara nak bypass blog "This blog is open to invited readers only" pizzaro 24 8,187 19-07-2012, 02:57 PM
Last Post: pizzaro
  r3v3r7's Challange 3 r3v3r7 16 3,281 17-07-2011, 01:40 PM
Last Post: ethical

Forum Jump: