Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
30-05-2013, 02:09 PM,
Post: #1
Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
Assalamualaikum,simple tools untuk geng2 dekat TBD ni tengah meriah main CS 1.6, den g godak pasal userconfig, so buat simple generator based on config file, takde apa sangat, baru basic option je, nanti tambah lagi dalam sehari dua ni since benda ni baru version 1.0 , ada banyak lagi nak tambah pasal mouse,video,network config,etc, insyaAllah.


[Image: 580uZN5.png]

Requirement : .NET Framework 2.0

Download:
Code:
https://mega.co.nz/#!kAEGTB6a!f6RUIX0qI_ThVcdOJwBMW1qJV3EzwljnxlPbwQvoZR4
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
30-05-2013, 02:59 PM,
Post: #2
RE: Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
ni kalau guna,kena download then config guna ni instead masuk original userconfig ke?
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
30-05-2013, 03:04 PM,
Post: #3
RE: Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
(30-05-2013, 02:59 PM)RFC792 Wrote: ni kalau guna,kena download then config guna ni instead masuk original userconfig ke?

benda ni generate userconfig baru, kena paste balik dalam folder cstrike untuk replace original userconfig ;b
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
30-05-2013, 03:09 PM,
Post: #4
RE: Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
oh replace terus pun bole ke?orait bole test
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
30-05-2013, 03:12 PM,
Post: #5
RE: Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
terbaik la Thumbs Up
kalau2 bole taruk cfg HD blood semua kan best ;b
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
30-05-2013, 03:35 PM, (This post was last modified: 30-05-2013, 03:36 PM by D3vil.)
Post: #6
RE: Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
(30-05-2013, 03:09 PM)RFC792 Wrote: oh replace terus pun bole ke?orait bole test

Yup, replace je terus.

(30-05-2013, 03:12 PM)AceyrafRoshlanz Wrote: terbaik la Thumbs Up
kalau2 bole taruk cfg HD blood semua kan best ;b

HD Blood? tak pasti la pulak, tadi baca documentation config ni tak nampak plak parameter dia, kalau ada meh sini, den try GayFace
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
31-05-2013, 07:14 AM, (This post was last modified: 31-05-2013, 07:32 AM by matz.)
Post: #7
RE: Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
right handed tak work...

aku tukar..dia jadi left handed,
nak tukar jadi righ handed tak bole Rage 2

(31-05-2013, 07:14 AM)matz Wrote: right handed tak work...

aku tukar..dia jadi left handed,
nak tukar jadi righ handed tak bole Rage 2

boleh plop tukar Fuck That Shit

aku edit name & righ handed je..yg lain tak usik..
~Hmm

dia kena edit semua sekali baru jadi..
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
31-05-2013, 08:03 AM, (This post was last modified: 31-05-2013, 08:04 AM by shahril.)
Post: #8
RE: Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
Quote:boleh plop tukar Fuck That Shit

aku edit name & righ handed je..yg lain tak usik..
~Hmm

dia kena edit semua sekali baru jadi..

dalam gameplay boleh je tukar, tekan H, then ambik graphic, then ape tah, ada je options nk tukar right hand or left hand dalam tuh ;d
Reply
31-05-2013, 09:34 AM,
Post: #9
RE: Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
(31-05-2013, 07:14 AM)matz Wrote: right handed tak work...

aku tukar..dia jadi left handed,
nak tukar jadi righ handed tak bole Rage 2

(31-05-2013, 07:14 AM)matz Wrote: right handed tak work...

aku tukar..dia jadi left handed,
nak tukar jadi righ handed tak bole Rage 2

boleh plop tukar Fuck That Shit

aku edit name & righ handed je..yg lain tak usik..
~Hmm

dia kena edit semua sekali baru jadi..

Boleh ke tak bro? kalau tak boleh , nanti aku check jap kalau ada bug, since aku nak tambah lagi option.
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply
31-05-2013, 12:55 PM,
Post: #10
RE: Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
entah..kadang2 tu boleh..
tpi byk yg tak boleh...
kena check balik...

aku buat manual je tadi..
generate n paste userconfig > open CS.exe > delete semula userconfig > type dekat console: cl_righthanned 1
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
31-05-2013, 12:55 PM,
Post: #11
RE: Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
aku tak paham kenapa orang cakap kalau ubah config boleh jadi hebat, aku ubah mcm2 still feeder Rage 2
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
31-05-2013, 01:00 PM,
Post: #12
RE: Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
(31-05-2013, 12:55 PM)Ahlspiess Wrote: aku tak paham kenapa orang cakap kalau ubah config boleh jadi hebat, aku ubah mcm2 still feeder Rage 2

nie ubah biasa2 je, yng acey bagi tu ubah lagi dasyat, x kasi ada recoil and other tuh
Reply
31-05-2013, 02:44 PM,
Post: #13
RE: Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
im still pro when im not using cfg. Challenge Accepted
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply
31-05-2013, 03:18 PM,
Post: #14
RE: Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
(31-05-2013, 01:00 PM)shahril Wrote:
(31-05-2013, 12:55 PM)Ahlspiess Wrote: aku tak paham kenapa orang cakap kalau ubah config boleh jadi hebat, aku ubah mcm2 still feeder Rage 2

nie ubah biasa2 je, yng acey bagi tu ubah lagi dasyat, x kasi ada recoil and other tuh

wtff ptot r dia slalu dpt headshot Fuck That Shit
Derpina

Reply
31-05-2013, 03:27 PM,
Post: #15
RE: Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
(31-05-2013, 01:00 PM)shahril Wrote:
(31-05-2013, 12:55 PM)Ahlspiess Wrote: aku tak paham kenapa orang cakap kalau ubah config boleh jadi hebat, aku ubah mcm2 still feeder Rage 2

nie ubah biasa2 je, yng acey bagi tu ubah lagi dasyat, x kasi ada recoil and other tuh
yang anti recoil tu aku boleh tambah kot..tengok macamana.
To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  DefGEN - Deface Page Generator hexon 26 8,152 29-06-2010, 06:55 PM
Last Post: SeluarDalam
  Direct Link Generator Megaupload MrKroit 10 1,709 06-02-2010, 12:16 PM
Last Post: fairk
  Key Generator 1.0-2.0 D3vil 4 817 01-12-2009, 05:23 PM
Last Post: D3vil

Forum Jump: