Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
31-05-2013, 03:40 PM,
Post: #16
RE: Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
(31-05-2013, 01:00 PM)shahril Wrote:
(31-05-2013, 12:55 PM)Ahlspiess Wrote: aku tak paham kenapa orang cakap kalau ubah config boleh jadi hebat, aku ubah mcm2 still feeder Rage 2

nie ubah biasa2 je, yng acey bagi tu ubah lagi dasyat, x kasi ada recoil and other tuh

apa benda recoil tu Hmm
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
Reply
31-05-2013, 03:55 PM,
Post: #17
RE: Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
who needs cfg when u have skill Challenge Accepted
Random shit is just random,
That's why its FABULOUS LOL
[Image: eQgCM.gif]
Reply
31-05-2013, 05:23 PM, (This post was last modified: 31-05-2013, 05:53 PM by shahril.)
Post: #18
RE: Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
(31-05-2013, 03:40 PM)Ahlspiess Wrote:
(31-05-2013, 01:00 PM)shahril Wrote:
(31-05-2013, 12:55 PM)Ahlspiess Wrote: aku tak paham kenapa orang cakap kalau ubah config boleh jadi hebat, aku ubah mcm2 still feeder Rage 2

nie ubah biasa2 je, yng acey bagi tu ubah lagi dasyat, x kasi ada recoil and other tuh

apa benda recoil tu Hmm

recoil = bila kau tembak, pistol/senapang kau akan melantung ke belakang, jadi kalau kau continue tembak tanpa henti, weapon kau gegar2 ah, then bila tembak mcm tu mmng x kena, kalau recoil xdak, maksudnya weapon tu x gegar2, tepat je kena..

(31-05-2013, 03:55 PM)Munajaf Wrote: who needs cfg when u have skill Challenge Accepted

who need cfg when u have waller Fuck That Shit
Reply
31-05-2013, 07:27 PM,
Post: #19
RE: Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
(31-05-2013, 05:23 PM)shahril Wrote:
(31-05-2013, 03:40 PM)Ahlspiess Wrote:
(31-05-2013, 01:00 PM)shahril Wrote:
(31-05-2013, 12:55 PM)Ahlspiess Wrote: aku tak paham kenapa orang cakap kalau ubah config boleh jadi hebat, aku ubah mcm2 still feeder Rage 2

nie ubah biasa2 je, yng acey bagi tu ubah lagi dasyat, x kasi ada recoil and other tuh

apa benda recoil tu Hmm

recoil = bila kau tembak, pistol/senapang kau akan melantung ke belakang, jadi kalau kau continue tembak tanpa henti, weapon kau gegar2 ah, then bila tembak mcm tu mmng x kena, kalau recoil xdak, maksudnya weapon tu x gegar2, tepat je kena..

(31-05-2013, 03:55 PM)Munajaf Wrote: who needs cfg when u have skill Challenge Accepted

who need cfg when u have waller Fuck That Shit

yg newbie + tak pandai maen sila pakai cfg acey smpai muntah , Fuck That Shit
Reply
31-05-2013, 07:51 PM,
Post: #20
RE: Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
(31-05-2013, 05:23 PM)shahril Wrote:
(31-05-2013, 03:40 PM)Ahlspiess Wrote:
(31-05-2013, 01:00 PM)shahril Wrote:
(31-05-2013, 12:55 PM)Ahlspiess Wrote: aku tak paham kenapa orang cakap kalau ubah config boleh jadi hebat, aku ubah mcm2 still feeder Rage 2

nie ubah biasa2 je, yng acey bagi tu ubah lagi dasyat, x kasi ada recoil and other tuh

apa benda recoil tu Hmm

recoil = bila kau tembak, pistol/senapang kau akan melantung ke belakang, jadi kalau kau continue tembak tanpa henti, weapon kau gegar2 ah, then bila tembak mcm tu mmng x kena, kalau recoil xdak, maksudnya weapon tu x gegar2, tepat je kena..

(31-05-2013, 03:55 PM)Munajaf Wrote: who needs cfg when u have skill Challenge Accepted

who need cfg when u have waller Fuck That Shit

why use waller when u have skill Troll 2Troll 2
Random shit is just random,
That's why its FABULOUS LOL
[Image: eQgCM.gif]
Reply
31-05-2013, 07:53 PM, (This post was last modified: 31-05-2013, 07:54 PM by shahril.)
Post: #21
RE: Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
(31-05-2013, 07:51 PM)Munajaf Wrote: why use waller when u have skill Troll 2Troll 2

yeah, waller give u dat skill Challenge Accepted
nk tngk sapa hebat, half life la Challenge Accepted half life hack = x berguna Challenge Accepted
Reply
31-05-2013, 07:55 PM,
Post: #22
RE: Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
(31-05-2013, 07:53 PM)shahril Wrote:
(31-05-2013, 07:51 PM)Munajaf Wrote: why use waller when u have skill Troll 2Troll 2

yeah, waller give u dat skill Challenge Accepted
nk tngk sapa hebat, half life la Challenge Accepted half life hack = x berguna Challenge Accepted

half life gun x realistik,like SHIT Rage 1
Random shit is just random,
That's why its FABULOUS LOL
[Image: eQgCM.gif]
Reply
31-05-2013, 08:03 PM,
Post: #23
RE: Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
(31-05-2013, 07:55 PM)Munajaf Wrote:
(31-05-2013, 07:53 PM)shahril Wrote:
(31-05-2013, 07:51 PM)Munajaf Wrote: why use waller when u have skill Troll 2Troll 2

yeah, waller give u dat skill Challenge Accepted
nk tngk sapa hebat, half life la Challenge Accepted half life hack = x berguna Challenge Accepted

half life gun x realistik,like SHIT Rage 1

ceh, alasan gun x realistik plak Fuck That Shit ngaku je lah kau xnak main half life sbb hack x work dkt sana Fuck That Shit real man don't used hack bitch boss
Reply
31-05-2013, 09:24 PM,
Post: #24
RE: Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
jom half life... Challenge Accepted
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
01-06-2013, 09:32 AM,
Post: #25
RE: Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
(31-05-2013, 08:03 PM)shahril Wrote:
(31-05-2013, 07:55 PM)Munajaf Wrote:
(31-05-2013, 07:53 PM)shahril Wrote:
(31-05-2013, 07:51 PM)Munajaf Wrote: why use waller when u have skill Troll 2Troll 2

yeah, waller give u dat skill Challenge Accepted
nk tngk sapa hebat, half life la Challenge Accepted half life hack = x berguna Challenge Accepted

half life gun x realistik,like SHIT Rage 1

ceh, alasan gun x realistik plak Fuck That Shit ngaku je lah kau xnak main half life sbb hack x work dkt sana Fuck That Shit real man don't used hack bitch boss

ohh selama nie mmng betul la dia main hack Fuck That Shit Fuck That Shit
[Image: banner.png]
Reply
01-06-2013, 07:09 PM,
Post: #26
RE: Hitman 1.0 - CS 1.6 User Config Generator
jom la half life boss
Jangan disebabkan ‪#‎Cingey‬ ia menjadi batu yang menghalang untuk kita terus ke depan...
boss
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  DefGEN - Deface Page Generator hexon 26 8,221 29-06-2010, 06:55 PM
Last Post: SeluarDalam
  Direct Link Generator Megaupload MrKroit 10 1,737 06-02-2010, 12:16 PM
Last Post: fairk
  Key Generator 1.0-2.0 D3vil 4 824 01-12-2009, 05:23 PM
Last Post: D3vil

Forum Jump: